maritbet girişmaritbet
Ataşehir'e yeni yatırım: Kolon Otel

Ataşehir'e yeni yatırım: Kolon Otel

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde hayata geçirilecek olan Kolon Otel projesi ile ilgili bir gelişme yaşandı.

Ekinkar Turizm İnş. San. ve Tic. LTD. ŞTİ. tarafından Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yapılması planlanan Kolon Otel, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) sürecini geçti. 236 pafta, 2038 ada, 13 no'lu parsel mevkiindeki yapılacak olan otel projesine “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verildi. 

140 ODALI OTEL PROJESİ 

Proje bedeli 17 milyon 875 bin 590 lira olan Kolon Otel projesinin 140 oda kapasiteli otel, sosyal alanlar ve otoparktan meydana gelecek. 2 bin 539 metrekarelik tapulu alan üzerinde toplam 14 bin 533 metrekare inşaat alanında gerçekleştirilmesi planlanan otel projesi, 22 katlı tek bloktan oluşuyor. 

Yapılan açıklama şu şekilde; İSTANBUL ili ATASEHIR, ilcesi KÜÇÜKBAKKALKÖY MAHALLESİ, 236 PAFTA, 2038 ADA, 13 NOLU PARSEL mevkiindeki EKİNKAR TURİZM İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından yapılması planlanan KOLON OTEL (140 ODA KAPASİTELİ OTEL, SOSYAL ALANLAR, OTOPARK) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan dosyayı PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği'nin 17. maddesi gereğince KOLON OTEL (140 ODA KAPASİTELİ OTEL, SOSYAL ALANLAR, OTOPARK) projesi'ne Valiliğimizce “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verilmiştir.

Gerçekleştirilmesi planlanan Kolon Otel projesi şu bölümlerden oluşacak: 

  • Oda (140 adet)
  • Sosyal alanlar (balo salonu, fitness, bay/bayan soyunma odaları, restaurant, çocuk oyun alanı, mescid vb)
  • Otopark (28 Araçlık)

Proje detayları için tıklayın!
 

Emlaktasondakika.com/Emine Pile

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ataşehir'e yeni yatırım: Kolon Otel
  • 31.03.2016 09:41

Ataşehir'e yeni yatırım: Kolon Otel

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde hayata geçirilecek olan Kolon Otel projesi ile il ...