maritbet girişmaritbet
Artaş İnşaat 2014 yılında da hız kesmeyecek

Artaş İnşaat 2014 yılında da hız kesmeyecek

Türkiye ekonomisinin lokomotifi konumundaki inşaat sektörü her geçen yıl büyümesini sürdürürken, yeni projelerle birlikte bir çok alt sektöre de istihdam sağlıyor

Artaş Grubu, Avrupa Konutları markalı konut projelerinin yanı sıra Türkiye'nin en büyük projelerinde de imzası bulunan bir firma olarak sektörün dev firmaları arasında yer alıyor. Üst üste vergi rekortmenleri listesinde yerini alarak ve hayata geçirdiği projelerle ülke ekonomisine büyük katkısı bulunan firma, 2014'te de yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İnşaat, turizm, AVM alanlarında aktif olarak faaliyet gösteren Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; “Maslak, Ayazağa ve Atakent'te projelerimizin inşası devam ederken bu yıl Topkapı'da hayata geçireceğimiz Avrupa Konutları Kale projemiz olacak. Avrupa Konutları markalı tüm projelerimizde oluşturduğumuz konsepti ve sürdürülebilir kalite anlayışını Kale projemizde de yaşatacağız. Bu projemizin yanı sıra Kayseri'de inşasına devam ettiğimiz Kayseri Radisson Blu Hotel'i tamamlayacağız. Avrupa Konutları markalı konut projelerimizle İstanbul'daki yatırımlarımıza devam ediyor olacağız. Türkiye'nin en büyük iki projesi olan, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla inşasına devam ettiğimiz Vadistanbul ve Mesa, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığıyla hayata geçirdiğimiz Tema İstanbul projelerimizle de Türk inşaat sektörünün sembollerine imzamızı atıyoruz. Bu projelerimizin inşa çalışmalarına da devam edeceğiz.”

Türk inşaat sektörü 2014'te büyümesini sürdürecek
2014 yılı inşaat sektörünün gelişimini sürdüreceği bir yıl olarak görünüyor. 2014 itibariyle sektörün daha da aktif olacağı alanlardan biri de kentsel dönüşüm projeleri olacaktır. Ayrıca 2014 yılında konut projeleri çevreye duyarlı, enerji verimliliği olan günlük yas¸antımızı kolaylas¸tıracak pratik konutlar talep görecekken, proje gelis¸tiricileri için konutta markalas¸manın önemi daha da artacaktır.

Türkiye gayrimenkulleri yatırım aracı haline geldi
Türkiye'de, bilhassa İstanbul'da gayrimenkul prim potansiyeliyle bir çok yatırım  aracının önüne geçti. Türk inşaat sektörünün de son dönemdeki büyük yatırımlarıyla değerlenen gayrimenkuller, bir çok ülkeden yatırımcıları Türkiye'ye çekiyor. Geçtiğimiz yıl yürürlüğe giren Mütekabiliyet Kanunu ile yabancı yatırımcıların Türkiye'den gayrimenkul almaları kolaylaştı. Bununla birlikte başta Arap ve Avrupa ülkeleri olmak üzere bir çok yatırımcıdan yoğun ilgi almaya başladık. Yabancı yatırımcıların Türk gayrimenkullerine ciddi anlamda bir ilgisi ve güveni bulunuyor. Eylül ayında Dubai'de düzenlenen Cityscape Fuarı'nda Vadistanbul projemizle yer aldık. Fuarda ve sonrasında Vadistanbul ile Eclipse Maslak projelerimize yabancı yatırımcılardan yoğun talep geldi. Çok farklı kanallardan projemizi görüp bize ulaşan kişilere satışlar yapıyoruz. İlerleyen dönemde mütekabiliyet kapsamındaki satışların daha da artacağını düşünüyorum. Yeni Mütekabiliyet Kanunu kapsamında her iki tarafın da hakları güvence altında tutuluyor. Bu da yabancı yatırımcıların rahatlıkla Türk gayrimenkullerini tercih etmesinde önemli bir etken oluyor.

Değer kazandıran projeler geliştiriyoruz
35 yılı aşkın süredir, inşaat, turizm, AVM alanlarında faaliyet gösteriyoruz. İnşa ettiğimiz konut, ofis, otel ve AVM gibi projelerle sektördeki etkinliğimizi her geçen gün artırdık. Grubumuz  bünyesindeki otellerimiz ve AVM'lerimizin işletmeleriyle turizm ve perakende alanında aktif rol alıyoruz. “Markalı konut sektörünün lider projeleri arasında yer alan Avrupa Konutları markalı projelerimizle Artaş Grubu'nun inşaat sektöründeki faaliyetlerini daha da yoğunlaştırdık.” Türkiye'nin en büyük iki projesi Vadistanbul ve Tema İstanbul projelerinin yatırımcılarındanız. Bu iki büyük projemizle Türk inşaat sektörünün  gelişimini ve büyüklüğünü dünyaya tanıtmayı amaçlıyoruz.
Bugüne dek hayata geçirdiğimiz projelerde ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz yatırımlarımızda daima halkımıza ve ülkemize  değer katmasını amaçlıyoruz.

Tüketicimizin istekleri her zaman öncelikli amacımız olmuştur
Bütün Avrupa Konutları projelerinin başarısının arkasında  yatan temel ilke, ailenin tüm fertlerinin gelişen ihtiyaçları gözetmemiz herkesin hayal ettiği yaşantıyı onlara sunabilmek… Ve bu sunulan yaşantının sürdürülebilir olmasını sağlamak için her daim onların yanında olmaktır.
Necmi Çiçekçi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!
  • 20.10.2022 15:32

Avrupa Konutları Kartal Esentepe projesi işte böyle olacak!

Konum, fiyat listesi, örnek daire, ödeme planı, satış ofisi gibi detayların mera ...

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!
  • 19.10.2022 11:06

Avrupa Konutları Esentepe reklam filmi yayında!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Esentepe projesinin re ...

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!
  • 14.09.2022 10:23

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...

Artaş Grubu, Milpa Pendik arsasını 99 milyon dolara satın aldı!
  • 02.09.2022 13:29

Artaş Grubu, Milpa Pendik arsasını 99 milyon dolara satın aldı!

Pendik’teki MİLPA Arazisi 99 milyon 893 bin 084 ABD Doları karşılığında (KDV har ...

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu
  • 18.08.2022 09:57

Artaş İnşaat Turizm Satış&Pazarlama Direktörü Berna Burçin Çakır oldu

25 yıldır turizm sektöründe görev alan Berna Burçin Çakır, bundan böyle Artaş Gr ...