maritbet girişmaritbet
'Antalya'nın en büyük yatırım fuarı gerçekleştirilecek'

'Antalya'nın en büyük yatırım fuarı gerçekleştirilecek'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel, Antalya'da yapılacak Antalya Real Estate & Inves ile ilgili önemli açıklamalar yaptı

Mehmet Tevfik Türel, 23-26 Haziran 2016 tarihlerinde Antalya EXPO Center'da gerçekleştirilecek olan Antalya Real Estate & Investeurasia fuarı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Türel, "Antalya'nın yükselişinde önemli bir kilometre taşı olan gayrimenkul ve yatırım alanında, önemli bir fuar organizasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Antalyamızın bütün dinamiklerini bir araya getirecek olan bu fuar ile Antalya Büyükşehir Belediyemizin de destekleriyle, sektör temsilcileri, sivil toplum örgütlerimiz ve fuara katılacak olan yatırımcılarımızla el ele vererek, Türkiye'nin en büyük yatırım fuarının gerçekleştirileceği kanaatini taşıyoruz.

Fuarlar kenti Antalya'da böylesi bir organizasyonun kentimize büyük katkılar sağlayacağı inancındayız ve inanıyoruz ki Antalya Real Estate & Investeurasia, dünyanın en prestijli organizasyonları arasında yer alacak.

Gayrimenkul ve yatırım sektörünün önemli temsilcilerini Antalyamızda misafir ediyor olmaktan büyük memnuniyet duyacağız. Dünyanın her yerinden her yıl milyonlarca turist ağırlayan Antalyamız; Antalya Real Estate & Investeurasia'nın değerli katılımcılarına en güzel şekilde ev sahipliği yapacaktır.

Bir kez daha, gayrimenkul ve yatırım sektörünün önemli temsilcilerini Antalyamızda misafir ediyor olmaktan büyük memnuniyet duyacağımızı ifade ediyor, bu fuarın ülkemize ve Antalyamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

'Antalya'nın en büyük yatırım fuarı gerçekleştirilecek'
  • 03.12.2015 13:39

'Antalya'nın en büyük yatırım fuarı gerçekleştirilecek'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Mehmet Tevfik Türel, Antalya'da yap ...