maritbet girişmaritbet
AND Plaza, yalıtımda Canpa kullanıldı

AND Plaza, yalıtımda Canpa kullanıldı

Dubai’de “En iyi ticari proje” kategorisinde Cityscape ödülü alan AND Plaza, yalıtımda; marka projelerinin yalıtımcısı Canpa’nın imzasını taşıyor.

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da “En İyi Ticari Proje” dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor. 

HPP International Architects tarafından tasarlanan ve yapımı Tepe İnşaat gerçekleştirilen AND Plaza, tüm dünyadan 182 projenin katıldığı “Cityscape Awards for Emerging Markets 2014” organizasyonu kapsamında “En İyi Ticari Proje” dalında “Gelecekteki Projeler” kategorisinde büyük ödüle layık görülmüştü. Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşen Cityscape Global fuarı kapsamına Burj Khalifa'da düzenlenen gala gecesinde, AND Plaza'ya ödülü takdim edilmişti. 

"En iyi ticari proje”de Canpa imzası..

İstanbul'un en prestijli ofis bölgelerinden biri olan Ataşehir Kozyatağı'nda yükselen ve Kentin en iddialı A+ ofis projelerinin başında gelen AND Plaza, 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alana sahip bulunuyor. AND Plaza, çevreye ve sunduğu sosyal imkânlarla çalışan mutluğuna duyarlı bir proje olarak öne çıkıyor. Proje yönetimi İŞTE Project Management tarafından yürütülen AND Plaza'nın teras su ve ısı yalıtım işleri, Türkiye'deki en prestijli inşaat projelerinde imzası bulunan ve “yalıtımın doktorları” diye ün yapmış bir ekiple çalışan Canpa İnşaat Yalıtım Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından gerçekleştiriliyor. 

Yapılan çalışmalara değinen Canpa Uygulama Yöneticisi Ferhat Koçyiğit şu bilgileri verdi:
“Projede ısı yalıtımı uygulanan teras alanı 8 bin 558 metrekareye, ısı yalıtımı yapılan teras alanı ise 6.311 metrekareye ulaşıyor. Ayrıca 3.911 metrekarelik döşeme ısı yalıtımı ve buhar kesici, 747 metrekarelik de hafif metal çatı üzeri taş yünü kaplama uygulandı. Isı yalıtımında; terasta 10 cm'lik Roofmate TR-SL-X, bodrum ve kat döşemelerinde 6 cm'lik Floormate TR-X kullanıldı. Ayrıca Elastoper EP 3 mm ve Plastoper + PP3mm ile teras yalıtımları, Tyvek Airgard reflective ile buhar kesici uygulaması, çimento esaslı ıslak hacim ve su deposu yalıtımları, dilatasyon yalıtımları ve yeşil çatı peyzaj altı şilteleri, Canpa'nın gerçekleştirdiği uygulamalar arasında yer alıyor.” 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İyi çalışanlar ülkesi 'Workinton' huzurlarınızda!
  • 20.11.2015 10:55

İyi çalışanlar ülkesi 'Workinton' huzurlarınızda!

Urban Station ofis kafelerin 2012 yılında Türkiye’de başlattığı akım, Workinton- ...

AND Plaza, yalıtımda Canpa kullanıldı
  • 28.10.2015 10:23

AND Plaza, yalıtımda Canpa kullanıldı

Dubai’de “En iyi ticari proje” kategorisinde Cityscape ödülü alan AND Plaza, yal ...