maritbet girişmaritbet
Alper Apaydın’dan gayrimenkul yatırımcılarına tavsiyeler!

Alper Apaydın’dan gayrimenkul yatırımcılarına tavsiyeler!

API Investments’ın CEO’su Alper Apaydın, Türk gayrimenkul yatırımcılarına önemli tavsiyelerde bulundu

Ulusal ve uluslararası piyasalarda dünyaca ünlü projelerin yatırım ve danışmanlığını yapan API Investments'ın CEO'su Alper Apaydın, Türk gayrimenkul yatırımcılarına önemli tavsiyelerde bulundu. Türkiye'de gayrimenkul alanında belli noktalarda doyum noktasına gelindiğinin, bu nedenle Türk yatırımcısının gözünü artık Türkiye dışındaki fırsatlar dışında, dünyadaki gayrimenkul fırsatlarına da çevirmesi gerektiğinin altını çizen Apaydın; “Dönemsel fırsatları iyi değerlendiren bir yatırımcı, global alanda da doğru yatırımlar yaparak, büyük kazançlar sağlayabilir. 10 yılı aşkın süredir uluslararası tecrübesi ile yerli ve yabancı yatırımcılara alternatif yatırım olanakları sunan API Investments olarak, Türkiye'deki yatırım fırsatlarına ilaveten, İngiltere ve Amerika başta olmak üzere birçok ülkede, Türk ve yabancı yatırımcılarımıza çok önemli portföyler sunmaktayız” dedi. 

Gayrimenkul yatırım ve danışmanlığı alanında ulusal ve uluslararası alanda yaptığı çalışmalarla kısa sürede sektörde saygın ve öncü bir konum edinen API Investments, global alandaki en iyi yatırım fırsatlarını, Türk gayrimenkul yatırımcılarıyla paylaşmaya devam ediyor. 

Londra ve İstanbul merkezli gayrimenkul danışmanlığı firması olan API Investments CEO'su Alper Apaydın, Türkiye'de gayrimenkulün, yatırımcılara geçmişte büyük kazançlar sağladığını ve sağlamaya devam edeceğini ancak bu alanda belirli bir doymuşluğa ulaşıldığını belirterek; “Gayrimenkul fiyatları, önümüzdeki süreçte eskisi kadar hızlı artış göstermeyecek. Türk yatırımcıları artık, kendini Türkiye piyasaları ile kısıtlamaktan vazgeçip, gözünü dünyadaki yatırım fırsatlarına çevirmeyi ve yatırımlarının riskini dağıtmayı öğrenmeli” dedi.  

10 yılı aşkın süredir uluslararası alandaki tecrübelerini, yerli ve yabancı yatırımcılarla paylaştıklarını belirten Apaydın, Türk gayrimenkul yatırımcılarına önemli tavsiyelerde bulundu. Dünyada global bir gayrimenkul yatırım marketi oluştuğunu belirten Apaydın; “Dönemsel fırsatları iyi değerlendiren bir yatırımcı, uluslararası alanda da büyük kazançlar sağlayabiliyor. Biz Cinli alıcıya İngiltere'de, İngiliz alıcıya ise Türkiye de yatırım ürünleri satabilen bir firmayız. Güvenli pazarlarımızdaki gayrimenkul yatırım ürünlerimizi global bazda bir çok ülkeden yatırımcımıza pazarlıyoruz. Uluslararası ofislerimiz 10 senedir bu şekilde dünya pazarlarında ki en iyi yatırım ürünlerini araştırıyor, inceliyor ve tamamı güvenli ve yüksek getirili bir urun olduğuna kanaat getirdiği anda yatırımcıyla paylaşıyor ” dedi. 

API Investments olarak, 2004 senesinden beri bu alanda uzmanlaştıklarını ve global bir yatırım danışmalığı firması olduklarını belirten Apaydın, Türk yatırımcıları için en uygun yatırım fırsatlarını şöyle sıraladı; “Özellikle İngiltere ve Amerika başta olmak üzere, birçok ülkede çok sayıda kira garantili ve uzun dönem ödemeli yatırım seçeneklerimiz mevcut. Tümü özenle seçilen, en iyi ve en güvenilir inşaat firmalarının ürünleri olan gayrimenkullerimizde, 68,000 USD'den başlayan fiyatlar, 10%'a kadar kira garantisiyle, yatırımcılara önemli fırsatlar sunuyoruz. En çok tavsiye ettiğimiz ürünlerimiz arasında, son yıllarda oldukça rağbet görmeye başlayan Hotel Apartments konsepti ile otel odası ve yurt odası satışları yer alıyor. Ürünlerimizde, kira garantisi 5 seneye kadar çıkabiliyor.” API Investments ürünlerine gösterilen yoğun talepten oldukça memnun olduklarını belirten Apaydın son olarak; “Global alandaki en iyi projeleri Türk yatırımcılarımıza sunmaya devam edeceğiz” dedi.  

Özellikle konsept projelerin exclusive pazarlanması konusunda uzmanlaşan API Investments, son olarak Hotel Apartments konseptiyle Istanbul da tasarlanan Metropolitan İstanbul Kule ve Prime Tower projelerinin yatırım ve konsept danışmanlığını yürütüyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Alper Apaydın’dan gayrimenkul yatırımcılarına tavsiyeler!
  • 08.12.2014 13:48

Alper Apaydın’dan gayrimenkul yatırımcılarına tavsiyeler!

API Investments’ın CEO’su Alper Apaydın, Türk gayrimenkul yatırımcılarına önemli ...