maritbet girişmaritbet
Alpay Çepni, Cityscape'te canlı yayınımıza katıldı!

Alpay Çepni, Cityscape'te canlı yayınımıza katıldı!

Vadistanbul İcra Kurulu Üyesi Alpay Çepni, Dubai Cityscape Global’de Emlaktasondakika’nın canlı yayınına katıldı.

Vadistanbul İcra Kurulu Üyesi Alpay Çepni, Dubai Cityscape Global'de Emlaktasondakika'nın canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Vadistanbul İcra Kurulu Üyesi Alpay Çepni, “Standın büyüklüğü ve içindeki projelerinden dolayı, tek projeyle katılmamıza göre daha çok ilgi çekiyoruz” diyerek fuardaki atmosferi anlattı. 

Avrupa'nın en büyük ofis kompleksi 

“Vadistanbulu'un AVM'sinden dolayı biz burada ekstra efor sarf ediyoruz. Vadistanbul AVM'si inşallah martta 2. etaptaki yaklaşık 83 bin metrekarelik kısmını aktif edeceğiz. Vadistanbul gerçekten bütün yaşam fonksiyonlarını bir arada bulunduran, özellikle İstanbul gibi trafikte geçirilen zamanın kıymetli olduğu şehirlerde, her fonksiyona ulaşım daha az bir eforla ihtiyacını görebilmesini sağlayan muhteşem bir proje. 2. etaptaki AVM'den bahsedecek olursak, en büyük farklılıklarından biri son 10 yılda masaya en sağlam oturan AVM diyoruz biz Vadistanbul AVM'si için. Yeme içmeye çok ciddi ağırlık verdik. Baktığınızda şuan Dubai'de de aslında insanların her seferinde gelip alışveriş yapma telaşı yok, ama her seferinde farklı yerlerde yeme içmeye zaman ayırıp para harcıyor, keyfe iş gidiyor çünkü. İstanbul'da da bu gerçekten iyice önemli bir hale geldiği için, biz Vaidstanbul'da yeme içmeyi çok kuvvetli halde tuttuk. Muazzam bir noktası var, Avrupa'nın en büyük ofis kompleksi. O ofislerde çalışacak 30 bin kişi olacak ve bunlar öğlen yemek yiyecek, işten çıktıklarında yiyecek beklide sabah kahvaltı bile yapacaklar. Vadi İstanbul AVM'de yeme içme dükkanları sabah 7'den gece 2-3 e kadar açık olacak. Yeme içmede bilinen markaların hepsi bizim ağlarımızda var. Şuraya mı gidelim, buraya mı gidelim değil de Vadistabul'a gidelim demenizi istiyoruz.”

Kiralamaya izin yok!

“Vadi İstanbul mahallesini konuşuyoruz ara sıra. Ofis var, konut var, AVM var, otel var, kendi metrosu var. Projenin alanı İstanbul'da 3-4 mahalleye denk geliyor zaten. Vadistanbul'un 1. ve 3. etaplarında kesinlikle günlük, haftalık, aylık kiralamaya izin vermiyoruz."

“Emlaktasondakika.com ekibini de çok çok tebrik ediyorum buradan. Çok aktif çalışıyorlar ve bunun yüzeysel basit bir şey olmadığını, İstanbul'un marka değerine ciddi bir yatırım olduğunu bilerek çalışıyorsunuz teşekkür ederiz” dedi ve konuşmasını sonlandırdı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cityscape Dubai 2017 işte böyle geçti!
  • 14.09.2017 17:03

Cityscape Dubai 2017 işte böyle geçti!

Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı'ndan çok özel görüntüler emlakta ...