maritbet girişmaritbet
Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 6 Ocak’ta eğitime başlıyor

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi 6 Ocak’ta eğitime başlıyor

Alp Alkaş Perakende Günleri Merkezi eğitimi, Özyeğin Üniversitesi ile birlikte 6 Ocak’ta başlıyor

Perakende gayrimenkul sektöründeki kariyerine başarılı bir şekilde devam ederken genç yaşta hayatını kaybeden Alp Alkaş adına, Özyeğin Üniversitesi ile birlikte hayata geçen Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi'nde eğitim, 6 Ocak'ta başlıyor.
Sektörün önde gelenleri ders verecek
Alkaş Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı, Jones Lang LaSalle Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ve Özyeğin Üniversitesi ile birlikte kurulan eğitim merkezi, perakende ve gayrimenkul sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli çalışanlar yetiştirecek. Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi'nde, Prof. Celal Aksu ve Dr. Işıl Erol'un liderliğinde deneyimli akademik kadronun yanısıra Mustafa Taviloğlu, Mehmet Nane, Oya Sener, Cem Boyner, Abdullah Kiğılı, Serdar Sunay, Av. Harun Tavşancıl, Dr. Cevdet Akçay, Prof. Ümit Özlale, Kamil Özçoban,  Murat Tabanlıoğlu, Mustafa Toner, Hüsnü Güreli, Cavit Habib, Sina Afra, Servet Topaloğlu, Emre Arolat ve Suat Soysal gibi perakende ve gayrimenkul sektörünün başarılı birçok yöneticisi de ders verecek.
Burs başvuruları devam ediyor
Özyeğin Üniversitesi akademik desteğiyle gerçekleşecek eğitim programında en az 10'u burslu olmak üzere azami 40 kişi eğitim görecek.Burs başvurusundan yararlanmak isteyen, üniversite mezunu, iyi derecede ingilizce bilen ve sektörde en az iki yıllık iş tecrübesine sahip kişilerin, Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), Tescilli Markalar Derneği (TMD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD), Kategori Mağazacılık Derneği (KMD) ve Gıda Perakendecileri Derneği (GPD)'ne başvurmaları gerekiyor.

Ocak - Haziran 2014 döneminde, Swissotel'deki Özyeğin Üniversitesi İşletme Enstitüsü Tesisleri'nde 6 aylık bir sertifika programı olarak başlayacak eğitim, 2014-2015 eğitim yılından itibaren MBA programı olarak devam edecek. Eğitim; Perakendenin Temelleri, Makro Ekonomik Analiz, Perakende ve Gayrimenkul Hukukuna Giriş, Perakendede Dizayn: Prensipler ve Denemeler, Sürdürülebilir Tasarım ve İnşaat, Mağaza Planlama, Kiracı Koordinasyonu, Gayrimenkul Yatırım ve Analizi ve Finansmanı, Muhasebe, Bütçe ve Denetleme, Kira Yönetimi, İş Verimini Geliştirmek İçin Stratejik Planlama, Kiralama ve Geliştirme Stratejileri, Güven ve Risk Yönetimi, Perakendede Değişim Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Takımların Yönetimi, Belirsiz Zamanlarda Yönlendirme ve Yeteneklerin Görüşülmesi, Stratejik Tesis Yönetimi, Pazarlama: Plan ve Strateji, Pazar Araştırması, Tüketici Davranışları, Stratejik Müşteri İlişkileri Yönetimi, Pazarlama İletişimi, Sponsorluk ve Ortaklık Pazarlaması, Çok Kanallı Pazarlama derslerinden oluşuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

“MBA in Real Estate” programına Özyeğin Üniversitesi de katıldı
  • 09.08.2017 17:21

“MBA in Real Estate” programına Özyeğin Üniversitesi de katıldı

GYODER’in öncülüğünde ilk kez Bahçeşehir Üniversitesi’nde başlatılan “MBA in Rea ...

Gelecekte konut tasarımları nasıl olacak?
  • 27.04.2017 15:31

Gelecekte konut tasarımları nasıl olacak?

McGill Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Avi Friedman, Özyeğin Üniversitesi'nde g ...

Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifika Programı başlıyor
  • 23.01.2017 13:26

Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifika Programı başlıyor

Avi Alkaş’ın vefat eden oğlu Alp Alkaş anısına Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle ...

Kültür ve mekan ilişkisi bu toplantıda tartışılacak
  • 15.12.2016 18:57

Kültür ve mekan ilişkisi bu toplantıda tartışılacak

‘Kültür ve Mekan’ toplantıları dizisinin üçüncüsü, Özyeğin Üniversitesi’nin ev s ...

Özyeğin Üniversitesi'nin en akıllı kampüsü: ScOLa!
  • 03.09.2016 10:55

Özyeğin Üniversitesi'nin en akıllı kampüsü: ScOLa!

Geleceğin şehirlerinde binalar da akıllanarak, enerji ve kaynakların daha tasarr ...