maritbet girişmaritbet
Ali Ağaoğlu, Twitter fenomenlerini evinde ağırladı!

Ali Ağaoğlu, Twitter fenomenlerini evinde ağırladı!

Ali Ağaoğlu, sosyal medya fenomenleri odunherif, pratikbibilgi, birdahabak, Halil Söyletmez ve Ceyhun Kırdemir'i Ortaköy'deki evinde ağırladı

Ali Ağaoğlu, sosyal medya fenomenleriyle Ortaköy'deki evinde bir araya geldi. Sosyal medya ve dijital dünyanın gücüne inanan ve önem veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medyanın önde gelen temsilcileri ile dijital dünyanın dinamikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Son yıllardaki hızlı yükselişi ve etki alanı ile geleneksel medyanın yanında yer alan sosyal medya, Ağaoğlu'nun da odaklandığı alanlar arasında. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda sosyal medyanın önde gelen isimleriyle dijital dünyanın dinamikleri masaya yatırıldı.

ali ağaoğlu selfie

Kadir Doğrubakar (@odunherif), Nafer Ermiş (@pratikbibilgi, @birdahabak), Halil Söyletmez ve Ceyhun Kırdemir'in katıldığı kahvaltıda sosyal medyanın günümüzde geldiği nokta, önemi ve avantajlarının yanı sıra zorlukları tüm yönleriyle ele alındı. 

Sosyal medyanın önde gelen isimleri, dijital dünyanın insanları sosyal hayattan kopardığı yönündeki iddialara, son yıllardaki okuma oranı ve kitap satış rakamlarının artış göstermesi nedeniyle katılmadıklarını söylediler. Fenomenler aynı zamanda kitleleri peşinden sürüklemek için hakaret etmek yerine kıvrak zekanın rol oynadığını vurguladılar. 

ali ağaoğlu halil söyletmez

Ali Ağaoğlu: “Sosyal medya yeni fikirleri tetikliyor”

Sosyal medyanın hayal dünyasını tetiklediğini belirten Ali Ağaoğlu, eleştirilerden korkulduğu zaman hayatta başarılı olunamayacağının altını çizdi. Bireylerin sosyal medya ortamında ilk yoruma göre devamını getirdiklerini belirtti. 

Ağaoğlu aynı zamanda geleneksel medyanın asla yok sayılamayacağını ancak sosyal ve dijital dünyanın da yükselişinin göz ardı edilemeyeceğini sözlerine ekledi. Ağaoğlu kurumların sosyal medyada gelecek tepkilerden korktuğunu ancak Ağaoğlu olarak her konuda şeffaf oldukları için bu alanda çekincelerinin olmadığını vurguladı. 

ali ağaoğlu twitter fenomenleriyle

Ali Ağaoğlu ‘vine' dünyasında

Ali Ağaoğlu sohbet sonrasında sosyal medyada vine fenomeni olan Halil Söyletmez ile eğlenceli bir de video çekti. Ali Ağaoğlu'nun videosu sosyal medyada yayınlanarak takipçilerle paylaşılacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!
  • 06.08.2016 15:18

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin şantiyesini basın mensuplarıyla birlikte gez ...

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!
  • 23.03.2016 17:02

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Central Park Bakırkö ...