maritbet girişmaritbet
Ali Ağaoğlu: Korku kelimesi benim lügatımda yer almaz!

Ali Ağaoğlu: Korku kelimesi benim lügatımda yer almaz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak'ta kırmızı ışıkta durduğu sırada aracına yapılan saldırıyla ilgili haberlere açıklık getirdi

 

Ağaoğlu, olayın geçen yıl yaz döneminde gerçekleştiğini MİT'in ele geçirdiği ölüm listesinde isminin olması nedeniyle ifadeye çağrıldığını söyledi. Olayın medyada yeni bir olay gibi gösterilmesini gülümseyerek takip ettiğini belirten Ağaoğlu, "Bu olay geçen sene yaz aylarında gerçekleşti. Aynı dönemde ele geçirilen yasadışı bir terör örgütünün ölüm listesinde adımın bulunması nedeniyle olaydan hemen sonra beni çağırdılar ve ifademi aldılar. Olay basında yeni olmuş gibi yer aldı. Ama bu doğru değil. O listede adımın bulunması Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) ele geçirdiği bir istihbarattı. Duyum üzerine ifademi almaya çağırdılar." dedi.
 
RESMİ KORUMAYI KABUL ETMEDİ!
 
Olayın ardından kendisine emniyet tarafından koruma verilmesinin de teklif edildiğini ifade eden Ağaoğlu bu talebi reddettiğini de söyledi.
 
Ağaoğlu şöyle devam etti: "Bunun üzerine bana resmi koruma da vermek istediler ancak bunu kabul etmedim. Kendimiz özel tedbirimizi aldık. MİT'ten zaten bana neredeyse 15 günde bir güvenlik anlamında uyarı geliyor.Tehdit telefonları almıyorum. Diğer taraftan böyle bir olay da ilk defa başıma geldi."
 
DEVİRMEDEN DEVRİLMEM!
 
Lüks araçlarını şehir trafiğinde kendisi kullanan Ağaoğlu olaydan sonra bu alışkanlığından vazgeçmediğini ve korku kelimesinin lügatında yazmadığını da ifade etti.
 
Ağaoğlu, "Olaydan sonra aracımı yine kendim kullanmaya devam ediyorum. Ama arkadan gelen araçta korumalarım var. Bu tip olaylar beni korkutamaz. Korku kelimesi benim lügatımda yer almaz. Birkaç tanesini devirmeden de devrilmem. Allah ne yazdıysa o olur." diye konuştu.
 
Diğer taraftan basında yer alan haberlerle ilgili açıklama gönderen Ağaoğlu Şirketler Grubu, "Son günlerde çeşitli yayın organlarında yer bulan “Ali Ağaoğlu'na silahlı saldırı” konulu haberler gerçek dışıdır." bilgilendirmesinde bulundu.
 
Bugün bazı internet siteleri ve sosyal medyada yer alan haberlerde, Ağaoğlu'na kısa süre önce Maslak'ta arabasındayken silahlı saldırıya uğradığı ve konuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı bilgisi yer almıştı.
 
Ucankus.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!
  • 06.08.2016 15:18

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin şantiyesini basın mensuplarıyla birlikte gez ...

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!
  • 23.03.2016 17:02

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Central Park Bakırkö ...