maritbet girişmaritbet
AKG Gazbeton Çorlu Silverside Oteli'nde şubelerini ağırladı!

AKG Gazbeton Çorlu Silverside Oteli'nde şubelerini ağırladı!

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton Türkiye’nin dört bir tarafına yayılan bayilerini Çorlu Silverside Otel’inde ağırladı

Türkiye'nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton Türkiye'nin dört bir tarafına yayılan bayilerini Çorlu Silverside Otel'inde ağırladı. 25-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında “Üretip Paylaşmanın Meyvesi” teması ile gerçekleşen ve üç gün süren bayi toplantısında, AKG Gazbeton'un gelecek hedefleri ve yeni projeleri paylaşıldı. Bayiler toplantısı ünlü şarkıcı Seda Üren'in canlı performansı ve bayilerin coşkusu ile sona erdi.

Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, kurulduğu günden bu güne  göstermiş olduğu büyüme ve başarı grafiğini bayileri ile özel bir organizasyonla kutladı. Türkiye geneline yayılan bayilerinin katıldığı organizasyona, AKG Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Öner Akgerman, AKG  Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve AKG Gazbeton Görevli Üyesi Levent  Akgerman ile AKG Gazbeton Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu ev sahipliği yaptı. 

Bayileriyle daha da büyük bir aile olan AKG Gazbeton'un, kuruluşundan bugüne katettiği mesafe değerlendirilirken, 2012 ve sonrasındaki hedefleri, projeleri, ürün gamı ve iş ortakları nezdinde alınan stratejik kararlar da  bayilerle paylaşıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan AKG Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Öner Akgerman “AKG Gazbeton grubumuzun amiral gemisidir. AKG Grubu şirketleri olarak hem Türkiye ekonomisine hem de içerisinde bulunduğumuz sektörlere katma değer sağlıyoruz ve sağlamaya da devam edeceğiz. Tabiki bu büyük başarının arkasında siz değerli bayilerimiz varsınız ve bundan sonra da olmaya devam edeceksiniz” dedi.

Açılış konuşmasında söz alan AKG Gazbeton Yönetim Kurulu Üyesi Levent Akgerman ise “Türkiye'nin en büyük gazbeton üreticilerinden biri olarak AKG Gazbeton yoluna emin adımlarla devam ediyor. AKG Gazbeton içinde bulunduğu sektöre daima katma değer sağlamak üzere hizmet üretiyor ve üretmeye de devam edecek. Bu yüzden sektöre ve müşterilerimize karşı sorumluluğumuz günden güne katlanarak artıyor. Tüketiciyi en iyi şekilde sizler biliyorsunuz, ürünlerimizi en iyi şekilde siz tanıtıyorsunuz ve gerçek satışı sizler yapıyorsunuz. Hepimizin sorumluluğu çok büyük. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AKG Gazbeton'u  hep birlikte geleceğe taşıyacağız” dedi.

Bayi toplantısı Seda Üren'in canlı performansı ve bayilerin coşkusu ile sona erdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yaşadığımız binalar yangına karşı güvenli mi?
  • 26.09.2018 11:47

Yaşadığımız binalar yangına karşı güvenli mi?

25 Eylül-1 Ekim 2018 Yangından Korunma Haftası dolayısıyla Türkiye’nin en büyük ...

AKG Gazbeton ve Hilti iş birliği anlaşması imzaladı
  • 03.04.2018 11:27

AKG Gazbeton ve Hilti iş birliği anlaşması imzaladı

Hilti; AKG Gazbeton kullanıcılarına şantiyelerde de yerinde destek veriyor. ...

AKG Gazbeton, yeni ürünleriyle konut projelerinde yer alıyor
  • 13.12.2017 13:18

AKG Gazbeton, yeni ürünleriyle konut projelerinde yer alıyor

İnovasyon odaklı üretim yapan AKG Gazbeton, ‘Tek Kesit Cephe Sistemi’ ile Bartın ...

AKG Gazbeton, Türkiye sanayisini temsil eden tek firma oldu
  • 28.11.2017 13:20

AKG Gazbeton, Türkiye sanayisini temsil eden tek firma oldu

AKG Gazbeton, Birleşmiş Milletler tarafından sunulan raporda Türkiye sanayisinde ...

Depremlerde yıkılmayan duvarlar yapmak artık mümkün!
  • 14.11.2017 16:15

Depremlerde yıkılmayan duvarlar yapmak artık mümkün!

Türkiye konum itibariyle deprem kuşağında yer alıyor. Ancak sağlam, depreme daya ...

AKG Gazbeton basınla bir araya geliyor!
  • 22.09.2017 12:36

AKG Gazbeton basınla bir araya geliyor!

Gazbeton sektörünün lokomotif kurumu AKG Gazbeton, 17 Ekim 2017 günü basın topla ...