maritbet girişmaritbet
Ahmet Ünal: Satışlarda yavaşlama normal!

Ahmet Ünal: Satışlarda yavaşlama normal!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, dün gerçekleşen genel seçimleri değerlendirdi.

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal şöyle konuştu;

Eleştiriler olsa da uzun yıllar süren tek parti dönemi sektöre yönetilebilir ve belirgin bir piyasa ortamı sundu. Unutmayalım ki gayrimenkul piyasası güven endeksli işleyen bir piyasadır. Satılmaya çalışan temel şey ürünün kendisi olduğu kadar aynı zamanda istikrar, güven ve piyasa derinliğidir. Yabancı yatırımcılar her sektörde olduğu gibi gayrimenkulde de güven endeksli pozisyon almaktadır. Bu sebeple kısa vadede bu pozisyonlar sektör aleyhine olabilir.

Seçimin hemen ertesi piyasalarda bir dalgalanma olmasını ve belirsizlikten kaynaklanan döviz hareketlerini, çıkan sonuçlar açısından gayet normal değerlendiriyoruz. Bu belirsizlik dağılmaya başladıkça gerek döviz gerekse piyasalar yerine oturacaktır.

Satışlarda yavaşlama normal

Satışlarda bir yavaşlama ve piyasalarda bir bekleyiş öngörmek gayet normal. Geniş pencereden bakan ve birçok ihtimali düşünerek hareket eden firmalar B planlarını devreye sokarak en az zararla bugünleri atlatmaya çalışacaktır. Gelinen noktada ortaya çıkan sonuçlarda en önemli şey, bireylerin, firmaların ve sektörlerin de üzerinde yer alan toplum faydasıdır. Halkın seçimi ve kararı her zaman çok önemli ve belirleyicidir.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ahmet Ünal: Satışlarda yavaşlama normal!
  • 08.06.2015 14:57

Ahmet Ünal: Satışlarda yavaşlama normal!

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, dün gerçekleşen genel seçimleri d ...

Ünal İnşaat tasarımda insanı merkeze aldı!
  • 30.04.2012 15:32

Ünal İnşaat tasarımda insanı merkeze aldı!

Türkiye’de ve yurt dışında kamusal inşaat projeleriyle tanınan Ünal İnşaat, şimd ...