maritbet girişmaritbet
Adapazarı'nda 55 bin liraya daire!

Adapazarı'nda 55 bin liraya daire!

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF), Adapazarı Karasu’da hayata geçireceği toplam 555 dairelik “Karasu Konakları Tatil Siteleri” projesini tanıttı.

Adapazarı Karasu'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni bir projeye başlayan SADEF, müjdeyi verdi. Karasu'da hayata geçirilecek olan “Samsun Karasu Konakları” projesi ile Adapazarı Karasu'da küçük bir Samsun inşa edeceklerini belirten Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, dairelerin 55 bin liradan başlayacağını söyledi.

SADEF, “Karasu Konakları Tatil Siteleri” projesini iftar yemeğinde tanıttı. SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, düzenlenen iftarda yeni projelerinden bahsetti.

Daire fiyatları ne kadar olacak!

Adapazarı'nda ev almak isteyenleri kira öder gibi ev sahibi yapacak olan 555 konutluk proje uygun fiyat avantajı ile dikkat çekiyor. 

Samsun Karasu Konakları'nda 1+0 daireler 55 bin liradan başlangıç gösterirken 1+1 daireler 85 bin liradan, 2+1 daireler ise 115 bin liradan başlıyor.

İstanbul-Sakarya arası 50 dakikaya inecek!

Görsel olarak da anlatılan, ayrıca yönetimin fikirlerinin de alındığı iftarda Yıldıray Baş, proje hakkında şu bilgileri verdi: “Adapazarı Karasu'da denize 100 metre, Karadeniz sahil yoluna 400 metre mesafede, 2 havuz, halı saha, market, kafeterya, çocuk oyun grupları, güvenlik ve otoparkın yer alacağı her blok 4 kattan oluşan 555 daire yapacağız. Daire fiyatları 55 bin TL'den başlayacak. 3. Köprü tamamlandıktan sonra İstanbul-Sakarya arası 50dk olacak. Liman projesi sayesinde İstanbul'dan Karasu'ya direkt feribot seferleri yapılacak. Böyle avantajlı projemizde yer almak isteyen hemşerilerimizin bir arada huzurlu bir ortamda yaşayabilecekleri küçük Samsun'u inşa ediyoruz.”

Genel merkezde toplanan SADEF Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Başkanları, proje hakkında kendi düşünceleri ve fikirlerini dile getirdiler.

Yorum Yaz