maritbet girişmaritbet
Academic Life'ın ilk etap daireleri teslim ediliyor

Academic Life'ın ilk etap daireleri teslim ediliyor

Seydanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Academic Life'ın ilk etap daireleri bir ay sonra tamamen bitecek ve teslimatlar başlayacak

Academic Life Evleri ile farklı bir yaşam konsepti sunduklarını söyleyen şirket ortaklarından Aynur Vergili, birinci etapta satılmayan çok az daire kaldığını, ev sahibi olmak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerektiğini söyledi. 

1+1 dairelerde mutfak ve salon iç içe. Ancak kullanım alanı oldukça geniş. Salon ve mutfak, 26,5 metrekarelik bir alandan oluşuyor. 

İnşaat sektöründe 21 yıldır iddialı projelere imza atan ve en çok da devlet taahhüdü projeler gerçekleştiren Seydanlar inşaat, 2007 yılında Derince 60 Evler'de hayata geçirdikleri Begonvil Konakları 'm inşa ederek Kocaeli'ye de adını yazdırdı. 

Bu süreçte pek çok özel projeye hayat veren Seydanlar İnşaat, daha sonra Körfez'in en büyük ihtiyacı olan bir alışveriş merkezi inşa etti. 

İKİNCİ ETAP YOLDA 

Körfez AVM Center'ı ilçeye kazandıran Seydanlar İnşaat'ın sahibi Tahir Kavun ve ortağı Aynur Vergili, bu kez Umutepe'de muhteşem bir projeye imza attı. Gerek mimarisi gerekse konumu itibariyle farkını ortaya koyan yeni yaşam alanı Academic Life evleri; sakin, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Kabaloğlu Köyü, Miralay Mümtaz Caddesi Umuttepe yolu, Karaçay Sokak üzerinde ilk etabı tamamlanan projede ikinci etap için kollar sıvandı. 
1+1 VE 3+1 DAİRELER Birinci etap evlerin artık oturulabilir seviyeye geldiğini, son rötuşların yapıldığını söyleyen Seydanlar İnşaat ortaklarından Aynur Vergili, "1. Etap evlerimiz; 1 + 1 ve 3+1 dubleks dairelerden oluşuyor. 1 + 1 evlerimiz kendi mua1+1 dairenin yatak odası 14 metrekare. Kolaylıkla yatağınızı, gardroplarınızı ve ayna takımınızı yerleştirebiliyorsunuz. 
dilindeki standart dairelerden daha büyük ve kullanışlı. 

1 +1 her dairenin balkonu olduğu gibi, bir de giriş hol bulunuyor. 3+1 dubleks dairelerimizin ise her katta balkonu olduğu gibi son katında da terası var" dedi. 

ULAŞIM KOLAY

Tamamı güney cepheli konutlar hem üniversiteye hem de şehir merkezine oldukça yakın. Ulaşım probleminin de olmadığı Academic Life Evleri, farkını hemen gösteriyor.  Yüzde 75'i yeşil alan olan, otoparkı, kafeteryası ve yönetim binası bulunan evlerin aidat yükü de oldukça az. 

Özel güvenlikli sitede modern ve sakin bir yaşamın kapıları sizlere aralanıyor. 

MASRAFSIZ KREDİ 

Toplamda 72 dairenin bulunduğu birinci etapta; 68 metrekarelik 1+1 daireler 119 ile 130 TL arasında satışa sunuluyor. 3+1 daireler ise 235 ile 260 TL arasında satılıyor. 1. etapta satılmayı bekleyen çok az daire kaldı. 

1+1'lerden 7 adet, 3+1'lerden ise 3 adet daire alıcısını bekliyor. Krediye uygun olan daireler için Yapı Kredi Bankası ile anlaşma yapan Seydanlar İnşaat, müşterilerine kolaylıklar da sunuyor. Yüzde 0.88 faiz oranıyla expertiz ve dosya masrafı olmadan kredi çekip, istediğiniz dairede oturma şansına ulaşacaksınız. Yine peşin ödemelerde yüzde 10 indirim de var. 

SATIŞLAR BAŞLADI

Örnek dairenin de hazır olduğu projenin birinci etabı 1 yılda tamamlanırken ikinci etap için çalışmalar da başladı. Seydanlar İnşaat, ikinci etap evleri de bir yılda tamamlamayı hedefliyor. Projenin 2. etabında; 2+1 ve 3+1 daireler olacak. 2+1 daireler 135 ile 150 TL arasından satışa sunulacak. Projede hayata geçirilen 3+1 dairlerin kullanım alanı teras dahil 200 metrekare. Bu haliyle özellikle çocuklu aileler için konutlar birebir. Proje hakkında www.academiclife.com.tr. adresinden bilgi alabilirsiniz. 96 dairenin bulunduğu ikinci etap için satışlar başladı, bu evleri kaçırmayın. Konumu itibariyle önü açık olan ve dairlerin bir kısmının körfez manzarasını da gördüğü Academic Life Evleri'nde birinci etap oturulabilir seviyeye gelirken ikinci etap satışları da başladı. 

Yeniyalı Mahallesi Hızır Reis Caddesi No: 10 Tütünçiftlik/Körfez Academic Life Evleri'nde otopark da mevcut. Güvenlikli sitede aracınızı güvenle park edebileceksiniz. 

Birinci etap daireler tamamlandı, son rötuşları yapılıyor. Bir ay sonra teslimatlar başlayacak, projenin eksiksiz tamamlanması için sıkı bir çalışma var.  Dairenin banyosu kullanım alanı bakımından oldukça rahat. 

Academic Life Satış Ofisi (0262) 505 00 00 - (0262) 329 00 55 Kabaloğlu Köyü, Miralay Mümtaz Caddesi Umuttepe yolu. 
Karaçay Sokak No: 1/9 izmit. 
Körfez Center AVM Satış Ofisi (0262) 505 00 00

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Academic Life tanıtım filmi
  • 02.04.2018 10:34

Academic Life tanıtım filmi

Seydanlar İnşaat, Körfez Center ve Kavun Unternehmensgruppe ortaklığında inşa ed ...

Academic Life projesi Kocaeli'de inşa ediliyor
  • 14.04.2014 16:44

Academic Life projesi Kocaeli'de inşa ediliyor

Seydanlar İnşaat imzası taşıyan proje geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor ...

Academic Life proje galerisi
  • 02.04.2018 10:33

Academic Life proje galerisi

Seydanlar İnşaat, Körfez Center ve Kavun Unternehmensgruppe ortaklığında inşa ed ...

Academic Life Kocaeli foto galerisi yayında
  • 14.04.2014 16:35

Academic Life Kocaeli foto galerisi yayında

Kocaeli - Umuttepe'de konumlandırılan Academic Life'ın arsa alanı 15 bin metreka ...

Academic Life projesinde 170 bin liraya 2+1 daire!
  • 13.07.2017 16:05

Academic Life projesinde 170 bin liraya 2+1 daire!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yükselen Academic Life projesi Aralık 2017’de teslim ...

Academic Life'ın ilk etap daireleri teslim ediliyor
  • 30.08.2014 15:47

Academic Life'ın ilk etap daireleri teslim ediliyor

Seydanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Academic Life'ın ilk etap daireleri ...