maritbet girişmaritbet
A Plus Gayrimenkul Fuarı Fulya Fuar Merkezi’nde açıldı

A Plus Gayrimenkul Fuarı Fulya Fuar Merkezi’nde açıldı

Fuarcılık sektörüne yeni ve butik bir anlayış getiren Aşçıoğlu İnşaat Grubu’nun yeni yatırımı Fulya Fuar Merkezi kapılarını 3. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı’yla açtı


 


Fuarcılık sektörüne yeni ve butik bir anlayış getiren Aşçıoğlu İnşaat Grubu'nun yeni yatırımı Fulya Fuar Merkezi kapılarını 3. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı'yla açtı. 22 – 24 Ekim 2010 tarihleri arasında gerçekleşen Fuar, gayrimenkul alanında Türkiye'nin en büyük firmalarına ev sahipliği yaptı.
 
26 firmanın katılımıyla 22 Ekim 2010 Cuma günü gerçekleşen açılış töreniyle kapılarını açan Fuar, “Biz de asırlık konutlar yapmalıyız. Kalitede bir adım öne geçmeliyiz”  konulu forumla devam etti. Moderatörlüğünü Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak'ın yaptığı forumda, Ege Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bozan, Canan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Necati Akyazıcı, Önay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aktaş, Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım sunumlarını yaptı.
 
3. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı'nın açılışının ilk gününde Türkiye'de bir ‘ilk' olacak yeni projeninin tanıtımını yapan Teknik Yapı, Samandra bölgesinde hayata geçecek yeni projesinin yüzde 25'ini (100 daire) fuara özel yüzde 5 indirimle satışa sunacak. Buradan daire almak isteyenlerin, 777 TL'den başlayan peşinatları kredi kartıyla ödeyebileceği projede yüzde 1 peşinat, sıfır faiz ve 120 ay vadeli satış fırsatları da fuar süresince devam edecek.
 
Fulya Fuar ve Kongre Merkezi, fuarın ikinci günü ise, Moderatörlüğünü CNN Türk'ten Cem Seymen'in yaptığı, Krea Gayrimenkulden Hakan Kodal ve Jones Lang LaSalle'den Avi Alkaş'un konuşmacı olduğu “Gayrimenkulde satış stratejileri” konulu bir panele ev sahipliği yapacak.
 
Aşçıoğlu Grubu'ndan şehrin merkezinde butik proje
Fulya Fuar ve Kongre Merkezi, başarılı projelere imza atan ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Aşçıoğlu Grubu'nun ilk sermaye yatırımı olarak dikkat çekiyor. Grubun 2 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği ve İstanbul'un merkezinde 5 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Fulya Fuar ve Kongre Merkezi, modern şehircilik anlayışına uygun mimarisi ile fuar, kongre ve toplantıların yeni adresi olacak.
2011 yılında minimum 25 hafta fuar, 20 hafta kongre ve seminer olmak üzere 45 haftalık bir program hedefiyle yola çıkan Fulya Fuar ve Kongre Merkezi, konumu ve bünyesinde barındırdığı farklı özellikleriyle fuarcılık sektörüne yeni bir anlayış getirmeyi de amaçlıyor.
 
Şehir merkezine olan yakınlığı ile en çok tercih edilecek alanların ilk sırasında yer alması düşünülen Fulya Fuar ve Kongre Merkezi, Beşiktaş, Osmanbey, Şişli, Mecidiyeköy, Esentepe, Gayrettepe ve Levent'e 5 dakikada ulaşım imkanıyla hem fuar katılımcılarına hem de misafirlere kolaylıklar sunuyor. Merkez 2 bin 300 metrekare kullanılabilir stand alanı, 700 kişilik kapasiteye sahip kongre salonu,120,60 ve 60 kişilik kapasitelere sahip 3 ayrı toplantı salonu, 630 kişilik auditoriumu, kokteyl salonu, Koridor Sergi alanı ve 1500 araç kapasiteli kapalı otoparkı ile tüm ihtiyaçları tek bir kanaldan çözümleyen hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor.
 
Bir fuar alanında olması gerekenlerden çok daha fazlasını; teknik altyapısı, donanımı, sunduğu imkan ve olanakları ile müşterilerine sunacak olan Fulya Fuar ve Kongre Merkezi, ücretsiz olarak sunduğu toplantı salonu ve wireless, temizlik, güvenlik hizmetleriyle de fuar organizatörlerinin en büyük iş ortağı olacak.
 
Sanatseverler Koridor Sergi'de Buluşacak!
Fulya Fuar ve Kongre Merkezi, asıl faaliyet alanı olan fuar, kongre ve etkinliklerin yanı sıra sanatı da destekliyor. Fuar Merkezi'nin içerisinde yer alan Koridor Sergi,  sanata önem veren, sanatçıların gelişimini destekleyen ve sanatla iç içe yaşayan bir nesil yaratmak için özel olarak tasarlanmış bir alan olarak sanatseverlere sunuluyor.
Seçici denetim kurulu tarafından belirlenecek genç ve sanata gönül veren sanatçıların eserlerinin sergileneceği reprodüksüyon sahibi olmak yerine genç sanatçıların ilk orijinallerinin sahibi olabilecekleri Koridor Sergi, sanat dünyasına da yeni bir soluk getirecek.
 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz