maritbet girişmaritbet
65 bin TL’ye konut satışı başladı

65 bin TL’ye konut satışı başladı

Keçiören Belediyesi, Ankara Keçiören’de Yükseltepe Mahallesi’nde inşa edilen sosyal konutların satışı için start verdi.

Keçiören Belediyesi Yükseltepe - Taşlıtepe Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında Ankara Keçiören'de hayata geçirilen sosyal konutların satışları başladı. 

Ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat niteliğinde olan proje Yükseltepe Mahallesi sınırları içerisinde 90670 ada 1 sayılı parseli üzerinde yükseliyor. 

Son başvuru tarihi 31 Aralık!

Gerek fiyatı gerek ödeme koşulları ile ev almak isteyenlerin bütçesini zorlamadan ev sahibi yapacak olan projenin yoğun ilgi görmesi bekleniyor. 

Başvuru süreci başlayan konutların başvuruları 31 Aralık 2015 tarihi mesai bitimine kadar yapılabilecek. Sosyal konutlara müracaatlar ise Yükseltepe Mahallesi'ndeki sosyal konutlar şantiye alanı içerisinde bulunan satış ofisinde gerçekleştirilecek. 

Ankara Keçiören'de inşa edilecek sosyal konut projesinin alanı

Ankara Keçiören'de inşa edilecek sosyal konut projesinin alanı

En düşük konut fiyatı 65 bin TL!

Tahsisleri yapılacak olan sosyal konutların fiyatları 2015 yılı emlak rayiç değeri de dikkate alınarak katına, cephesine ve diğer özelliklerine göre belirlendi.

Buna  göre en düşük konut fiyatının 65 bin TL olduğu sosyal konutlar kapsamında en yüksek daire ise sadece 90 bin TL bedel karşılığında alınabilecek. 

Ödemesi 1 yıl sonra başlayacak 

Fiyatları ile normal bir dairenin satış fiyatından oldukça düşük olan sosyal konutların ödemeleri ise sözleşme tarihinden itibaren 1 bir yıl içerinde peşin olarak veya banka kredisi kullanılmak şartıyla ödenecek. 

5 yıl süre ile satışı yapılamayacak 

Proje ile ev sahibi olacak vatandaşlar sosyal konutların tahsisi sonrasında tapu devir ve tescil işleminin yapıldığı tarihten itibaren 5 yıl süre ile satamayacaklar. 

Ayrıntılar için tıklayın!

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz