maritbet girişmaritbet
20 yıl vadeli konut satış kampanyası yarın bitiyor!

20 yıl vadeli konut satış kampanyası yarın bitiyor!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı ve GYODER'in destek verdiği "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyası yarın sona eriyor.

"Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla 5 yıla kadar sıfır faiz, 10 yıla kadar 0,45 faiz, 20 yıla kadar ise 0,79 faiz oranı uygulanıyor. 

31 Mart Cuma (yarın) sona erecek olan "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasına tüm Emlak Konut GYO projeleri ile GYODER'e üye olan firmaların projeleri dahil. Kendi imkanlarıyla 20 yıl vadeli konut satış kampanyasına katılan projeler de mevcut. Bazı markalı konut projeleri ise kampanya ile birlikte satışa açıldı. Sadece Emlak Konut bünyesinde 6 milyar TL değerindeki konut projelerinde kampanya ile birlikte erken satışlar başladı.

Emlak Konut GYO bünyesindeki projelerde konut satış şartları kampanya ile birebir uyum sağlarken, GYODER üyesi firmaların projelerinde peşinat ve faiz oranlarında farklılık olabiliyor. İnşaat sektörü profesyonelleri her fırsatta kampanyanın, alıcı lehine yüksek avantajlı olduğunu belirtiyor. Kampanyanın sona ermesiyle satılan konut sayısı ve elde edilen ciro açıklanacak. 

Emlak Konut bünyesinde kampanyaya dahil projeler;

Adım İstanbul, Avangart İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Başkent Emlak Konutları, Batışehir, Büyükyalı İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3.Etap, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Karat Ofis Bakırköy, Koordinat Çayyolu, Körfezkent 4, Köy Zekeriyaköy, Maslak 1453, Park Mavera 2, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Validebağ Konakları, Yeniköy Konakları

GYODER üyesi projeler;

Alya Penta, Strada Bahçeşehir, Pega Kartal, AND Pastel, Anthill Residence, Antteras, Antasya Residence, ANT Plato, Toskana Orizzonte, Konya Prestij Park, Bursa Prestij Elit, Bursa Prestij Optimum, İstanbul Prestij Park, Nivo İstanbul, Nivo Ataköy, Çukurova Balkon, Adam Kule, Teras Kule, Dalga Kule, Vazo Kule, Taksim Petek Residence, Tango Kule, Burgu Kule, Demir La Vida, DKY Kartal, DKY On Kağıthane, Batışehir, Pega Kartal, Bomonti Modern Palas, Olimpa Park Plus, Vadiyaka Başakşehir, EV'RE 2, Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3, Manzara Adalar, İnistanbul, Referans Bahçeşehir, Referans Güneşli, Referans Kartal Towers, Referans Kartal Kordonboyu, SeaPearl Ataköy, Babacan Premium, Babacan Palace, Babacan Port Royal, Kuzu Effect, G Marin managed by Divan, İnistanbul Topkapı, Nef Ataköy Residence, Nef Bahçalievler, Nef Sancaktepe, Resim İstanbul, Brooklyn Life, Piyalepaşa İstanbul, İstanbul Piazza, Ege Vadisi, Aydos Country, Ege Yakası, Bursa Modern, İncek Dünyası, Altınoran, Sinpaş Palas, Marina Ankara, Aquacity Denizli, Lavender Sancaktepe, Bahçeyaka Ispartakule, Gölbahçe Evleri, Marka Rezidans ve AVM , Mirage Rezidans, İlkbahar, Şehir Konakları, Exen İstanbul, Yeni Kağıthane Projesi, Yeni Maltepe Projesi, Yeni Koşuyolu Projesi, Axis İstanbul Ofis ve AVM, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, HEP İstanbul (Sıraevler Ünitesi), 5. Levent, Toya Moda, Toya Vista, Toya Next, Avcılar Park, Rotamavi

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!
  • 06.10.2022 11:05

Emlak Konut’tan Göktürk’e villa konseptli yeni konut projesi!

Emlak Konut GYO, Göktürk'te villa ve konutlardan oluşan yeni projeye başlıyor. F ...

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!
  • 18.08.2022 11:04

Emlak Konut, bakanlıktan 1.7 milyar liraya arsa satın aldı!

Emlak Konut GYO, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan arsa satı ...

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!
  • 22.07.2022 15:34

Emlak Konut Beykoz Tokatköy projesinde son durum!

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde geri sayım başla ...

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!
  • 21.07.2022 11:26

Emlak Konut Ümraniye İnkılap ihalesini Kiler GYO&Biskon Yapı kazandı!

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap arsası sahibi buldu. Emlaktasondakika.com olara ...

Emlak Konut Avcılar 2. Etap arsasına 4.7 milyar TL! 
  • 25.06.2022 01:04

Emlak Konut Avcılar 2. Etap arsasına 4.7 milyar TL! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap arsa ihalesini Cevahir Yapı&HB ...

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihaleye çıkıyor!
  • 15.06.2022 17:08

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım arsası ihale yöntemiyle satışa aç ...