maritbet girişmaritbet
100 bin TL’ye, 900 TL taksitle ev arıyoruz

100 bin TL’ye, 900 TL taksitle ev arıyoruz

ING’nin Mortgage Barometre araştırması, ev sahibi olmak isteyenlerin en büyük ihtiyacının düşük taksit ödeyerek konut kredisi kullanmak olduğunu ortaya koyuyor

 

 

ING'nin Mortgage Barometre araştırması, ev sahibi olmak isteyenlerin en büyük ihtiyacının düşük taksit ödeyerek konut kredisi kullanmak olduğunu ortaya koyuyor. Araştırmaya katılan tüketicilerin satın almayı arzu ettikleri konutların fiyatı 95-100 bin TL ve bu evi alırken tercih ettikleri ortalama aylık konut kredisi tutarı 866 ile 970 TL arasında değişiyor.


ING Bank Konut Finansmanı  Genel Müdür Yardımcısı Özgür Öztürk, bu ihtiyaç ve beklentiden yola çıkarak tüketicilerin 5 yıl vadede düşük aylık taksitler ödeyerek ev sahibi olmalarını sağlayacak ING Her Keseye Mortgage ürününü geliştirdiklerini söyledi. Öztürk “Sözkonusu ürün 10 yıl vadeli eşit taksitli bir kredinin taksit tutarından yüzde 40'a varan daha düşük taksit tutarları ile 5 yıl vadeli kullanabilecekler. Aynı miktarda taksit ödeyecek kişiler de yüz 40'a varan daha fazla kredi kullanarak hayallerindeki eve ulaşabilme şansını yakalayabilecekler” dedi. 


BİR YILDA 16 BİN MÜŞTERİ
Yakın zamanda yeni ürünleri de hayata geçireceklerini anlatan Öztürk “Dünya Mortgage uzmanı kimliğimizle Pazar payımızı artırmayı planlıyoruz” dedi. Geçtiğimiz yıl konut kredisi pazarında sektör büyümesinin yüzde 60'ın üzerinde gerçekleşmesiyle 16 bin kişiye yaklaşık 1 milyar liralık konut kredisi kullandırdıklarını anlatan Öztürk şunları söyledi:


“Türkiye'deki konut kredisi piyasalarının gelişimi için globaldeki uzmanlığımızı Türkiye'ye aktarıyoruz. İş ortaklarımızın ihtiyaç duydukları yetkinliklere sahip olabilmeleri için gerekli olan tüm yatırımları yapmaya devam edeceğiz.

Mortgametre, Kolaybul gibi paketlerle sürecin başından beri müşteri odaklı bir anlayış çerçevesinde hareket ediyoruz. Müşteri risklerini minimize ederek onların alım gücüne göre konut almalarını kolaylaştırıcı ürün ve hizmetler üzerinde çalışıyor ve yeni ürün ve hizmetler geliştiriyoruz”
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz