maritbet girişmaritbet
10 bin TL peşinatla ev sahibi olun!

10 bin TL peşinatla ev sahibi olun!

Nakit paranız yoksa ve bir eviniz olsun istiyorsanız tam size göre fırsatlar mevcut.10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak artık mümkün.

İnşaat sektörünün günden güne gelişim göstermesiyle sektör içi hareketlilikler ve uygun vade seçenekleriyle taksit imkanlarıyla ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlar 10 bin tl peşinatla ev sahibi olma hayaline kavuşabiliyor.10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak isteyenlerin önüne sunulan onlarca farklı ödeme şartı ve konut seçeneği sayesinde, ev almak isteyenler bütçesine göre seçim imkanı bulabiliyor.

EV ALIRKEN DİKKAT!

10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak için genelde zahmetli ve zorlu bir sürecin de göze alınması demektir. Daire kiralarken dahi pek çok kriter göz önünde bulundurularak, titiz bir eleme sürecinin sonunda karar verilmelidir.
10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak isteyenlerin doğal olarak daha da dikkatli olması gerekmektedir. Alması ve satması zor olan, yüksek meblağların ödendiği ve çoğu zaman kredi kullanmak yoluyla sahip olunan evler için gayrimenkul satın almadan önce dikkat edilmesi gerekenler ve öne çıkan bazı noktalar vardır.

10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak için dikkat etmeniz gereken hususları sıralayalım:

•         Tapu kaydının araştırılıp, kentsel dönüşüme dahil olup olmadığına bakılması.
•         Civarda yerde alan evlerin fiyatları ile kıyaslanması.
•         Evin konumunun toplu ulaşım imkanlarına yakın olması.
•         Zaman içerisinde değer kaybı yaşama riskinin kontrol edilmesi.
•         Kat irtifakının varlığından emin olunması.
•         Konutun brüt alanının değil, net alanının m2 cinsinden gözünde bulundurulması.
•         Güneş görüyor olmasına, ısınma şekli ile yalıtıma önem verilmesi.
•         Semtin güvenlik açısından temiz bir sicilinin bulunması.
•         Yönetim planının incelenerek aidat, ortak kullanım alanı gibi konular hakkında bilgi sahibi olunması.
•         Çocuklar için oyun alanlarının varlığı ve otopark kapasitenin yeterliliği.
•         Deprem yönetmeliğine uygunluğu.
•         Bakım ve onarım gibi nedenlerle ekstra masrafa neden olma ihtimali.
•         Sanayi kuruluşlarından uzak olması.

10 bin TL peşinatla İstanbul'un oksijeni en bol olan Aydos ormanına komşu lokasyonda yükselen Aydos Country projesi ile ev sahibi olabilmek mümkün.10 bin TL peşinat seçeneği ile 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon seçimi yapılabiliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise; 48 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak için 1+1, 2+1, 3+1 dairelerde seçim imkanı mevcut, 4+1 dairelerde ise 20 bin lira peşinat ödeniyor. 

10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak isteyenler için Emlak Konut GYO, tarihi bir kampanyaya imza attı. Emlak Konut, yüklenici firmaların toplam 30 projede 15 bin konut ve ticari alanla dahil olacağı 'TÜFE'li Satış Kampanyası' başlattı.10 bin peşinatla ev sahibi olabilmek için 1 Ağustos-31 Ağustos arasında geçerli olacak kampanya çerçevesinde; yüzde 20 peşinat, yüzde 10 ara ödeme, TÜFE'ye göre ya da aylık yüzde 0.70 faiz ve 120 aya kadar vadeyle ev sahibi olunabilecek. TÜFE'li satışlarda 30 Haziran 2017'ye kadar TÜFE güncellemesi yapılmayacak. 6 aylık TÜFE oranı yüzde 5 ile sınırlandırılacak.

KAMPANYALI PROJELER

10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak için kampanyaya dahil olan projelerden bazıları şöyle: "Adım İstanbul, Maslak 1453, Avrupa Konutları Başakşehir, Bulvar İstanbul, Esenler Emlak Konutları, Evora Tuzla 1. Bölge, Evvel İstanbul, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Metropol İstanbul, Nidakule Kayaşehir, Park Mavera 1, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Park Mavera 2."..

TÜFE 2017'DE GÜNCELLENECEK

10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak isteyenler için Emlak Konut'un şartnamesinde, TÜFE'li satışlarda güncellemenin 2017 yılının ikinci dönemden itibaren başlayacağı öngörülüyor. Şartnamede TÜFE oranının 6 aylık yüzde 5'i aşması durumunda ise satışlar için güncelleme oranının 6 aylık yüzde 5'le sınırlandırılacağı belirtiliyor. Ticari ünitelerin dönem içerisinde açık artırma usulü ile satışa sunulması durumunda ise, açık artırma tarihinin satış tarihi olarak kabul edileceği ve kampanya şartlarının uygulanacağı anlatılıyor.
10 bin TL peşinatla ev sahibi olmak isteyenler için 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte ve büyüklükte toplam 489 konutta, zengin ve iyi planlanmış spor ve sosyal yaşam alanları, eğlence üniteleri, alışveriş ve ticaret birimleri yer alıyor. Açık ve kapalı spor alanlarının yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, masaj salonu, jakuzi ve sinevizyon salonları bulunuyor. Ayrıca 10 bin TL peşinatla konut teslimleri tamamlandıktan sonra özel shutle hizmetleri ile konut sahiplerine metrobüse, alışveriş merkezlerine, markete rahatlıkla ulaşabilme imkânı da sunulacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Düşük peşinatla ev alabileceğiniz markalı konut projeleri!
  • 26.04.2018 16:10

Düşük peşinatla ev alabileceğiniz markalı konut projeleri!

İstanbul'da yükselen, bulunduğu bölgenin değerini arttıran, düşük peşinatlı konu ...

10 bin TL peşinatla ev sahibi olun!
  • 27.08.2016 14:32

10 bin TL peşinatla ev sahibi olun!

Nakit paranız yoksa ve bir eviniz olsun istiyorsanız tam size göre fırsatlar mev ...

Sıfır faizli ve düşük peşinatlı daireler!
  • 22.04.2012 09:31

Sıfır faizli ve düşük peşinatlı daireler!

Nisan ayından itibaren kampanyalarına hız vererek sektöre hareket kazandıran kon ...