maritbet girişmaritbet
Workland Eclipse Maslak'ta 1995 liraya kiralık ofis!

Workland Eclipse Maslak'ta 1995 liraya kiralık ofis!

Eclipse Maslak markasıyla ofis sektörüne giriş yapan Workland projesinde kiralık ofis fiyatları 1995 lira ile 8 bin lira arasında değişiyor.

Toplamda 2 milyon 500 bin liralık maliyetle hayata geçirilen Workland sistemiyle Eclipse Maslak projesi, smart ofis kavramıyla tanıştı. 10 metrekare ile 50 metrekare arasında değişen ofislerin yer aldığı Workland Eclipse Maslak'ta kiralar 1995 lira ile 8 bin lira arasında değişiyor. Bu sistemde elektrik, su, telefon ve internet gibi ödemeler Workland tarafından gerçekleştiriliyor.

Eclipse Maslak'tan sonra Vadistanbul, Artaş Ümraniye projesi, Avrupa Ataşehir Office ve Avrupa Residences Ataköy projesinde de yer alacak olan Workland, daha sonra İzmir ve Ankara'ya da adım atmayı hedefliyor.

Hedef 8 şubeye ulaşmak

2018 sonuna kadar 8 şubeye ulaşacak olan Workland'ın ilk durağı Eclipse Maslak'ta toplam 44 ofis bulunuyor. Ofislerin metrekare büyüklüklerine göre sarı, mavi, yeşil ve turuncuya ayrıldığı proje kapsamında duvar aralıkları 140 cm olarak tasarlandı. Nurus ve Koleksiyon markalarının bir arada yer aldığı Workland, Maslak'ta ufak ofis arayan yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor.

Aidat yok, fatura yok

Workland Eclipse Maslak ile ilgili önemli detaylar aktaran Sare Çetinsaya ‘Hayata geçirdiğimiz proje yurtdışından gelen yatırımcılar için de önemli fırsatları barındırıyor. Maslak'ta en ufak ofis 250-300 metrekare civarında. Biz ise burada ufak ofisleri, tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde sunuyoruz. Burada aidat yok, fatura yok. Her şeyle Workland ilgileniyor” ifadelerini kullandı. Sanal ofis konsepti hakkında da bilgi veren Çetinsaya ‘Burada 8-12 ve 35 kişilik toplantı salonlarımız v.ar Smart ofislerin burada her ay bir toplantı yapma hakkı bulunuyor” dedi.

Kiralamalar TL üzerinden 

Workland'ın kiralamaları hakkında konuşan Serhan Çetinsaya ‘Hazır ofis sektöründe herkes kiralamaları dolar üzerinden yapıyor. Biz burada kontratlarımızı Türk Lirası üzerinden yapacağız. Ayrıca kontratlarımızda gizli artışlar söz konusu da olmayacak. Workland projesinde ekstra bir maliyet yok' diye konuştu.

Sırada Vadistanbul ve Ataköy var

Vadistanbul ve Tema İstanbul projeleri dışında Artaş İnşaat'ın en yoğun ofis stoğunun Eclipse'te olduğunu dile getiren Serhan Çetinsaya ‘Burada 33 bin metrekarelik ticari bir alan var. Bunun 14 bin metrekarelik bölümü satışa hazır durumda. Ataköy projesinde ise toplam ofisi sayısı 52 olarak belirlendi. Vadistanbul'un ikinci etabındaki 29 katlı kulenin 3 bin metrekarelik alanında Workland olacak. O proje, Google emsali bir tasarıma sahip olacak. Ataköy projeside ise Workland, 900 metrekare büyüklükte olacak' şeklinde konuştu.

İzmir ve Ankara'da Workland markasıyla tanışacak

Ankara'da metrekare bazında fiyat araştırması yaptıklarını ifade eden Serhan Çetinsaya ‘İzmir ve Ankara odak noktalarımız arasında. Özellikle Ankara'da Workland markasıyla 400-800 metrekare arasında değişen ofisler üretmeyi planlıyoruz. Bunların dışında Kayseri'de de bir yatırım planımız var” dedi.

Avrupa Offices Ataşehir'in fiyatı 150 milyon dolar

Avrupa Offices Ataşehir projesi hakkında da bilgiler veren Serhan Çetinsaya ‘Ataşehir projemizde inşaat çalışmalarına Mayıs ayında başladık. 2017 Aralık tarihinde bina teslimini gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Orada binayı toptan satmayı hedefliyoruz. Toptan satılması durumunda Workland, Ataşehir projesinden kiralama yapacak. Perakende modeliyle satılırsa ise Workland, Ataşehir projesinden kat satın alacak. Blok halinde satış için 150 milyon dolarlık rakam belirlendi. Dubaili firmalarla bu fiyatlar civarında konuşuyoruz' açıklamasında bulundu.

Workland İletişim Bilgileri

Telefon: 444 1 539

Web: http://www.workland.com.tr/

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor
  • 14.03.2024 14:10

Artaş Holding, 6 projesini 2024'de teslim ediyor

Kurulduğu günden itibaren kalite odaklı projeler üreten ve faaliyet gösterdiği s ...

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!
  • 14.09.2022 10:23

Süleyman Çetinsaya, sosyal konut kampanyasını değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...

Artaş İnşaat, yeni reklam filmiyle iki projesini tanıttı!
  • 01.07.2022 10:30

Artaş İnşaat, yeni reklam filmiyle iki projesini tanıttı!

1977’den beri tamamlanan ve yapımı devam eden projeleriyle 35 bin konuta imzasın ...

"2022 yılı yeni projelere odaklanacağımız bir yıl olacak"
  • 24.12.2021 15:21

"2022 yılı yeni projelere odaklanacağımız bir yıl olacak"

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2021 yılını değerlendird ...

Artaş Grubu'ndan Erciyes'e 5 yıldızlı yatırım!
  • 22.12.2021 13:34

Artaş Grubu'ndan Erciyes'e 5 yıldızlı yatırım!

Kayak sporu denince ülkemizde akla ilk gelen merkezlerden biri olan Kayseri – Er ...

Süleyman Çetinsaya ''Tema İstanbul yüzde 592 prim yaptı''
  • 16.12.2021 11:59

Süleyman Çetinsaya ''Tema İstanbul yüzde 592 prim yaptı''

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Tema İstanbul 2 ve Tema ...