maritbet girişmaritbet
Via Twins ofislerinde lansmana özel fiyatlar!

Via Twins ofislerinde lansmana özel fiyatlar!

Bayraktar İnşaat’ın Ankara’da hayata geçirdiği Via Twins ofisleri lansmana özel fırsatlarla satışa sunuluyor.

Ofis projesi denince ilk akla gelen isimlerden biri olan ve birçok başarılı projeye imza atan Bayraktar İnşaat, Ankara Söğütözü'ndeki Via Twins ofislerini Mart ayı sonuna kadar avantajlı fiyatlarla satışa sundu. Başkent iş dünyasına ayrıcalıklı hizmet verecek olan Via Twins, ilk 10 katında uluslararası bir oteller zincirine de ev sahipliği yapacak.

“Business Class” konseptiyle 11 Mart'ta yapılacak lansmanda, o güne özel sınırlı sayıda Via Twins ofisleri, yüzde 35 kazanç ve hemen teslim fırsatıyla sahipleriyle buluşacak.

Proje 33 katlı 2 kuleden oluşuyor. Başkente yeni bir soluk getiren ve “Business Class” ayrıcalığı sunan A+ ofisler 66 m2 ‘den 800 m2'ye kadar ihtiyaca uygun ofis seçenekleri sunuyor. Kiralama avantajları da sunan projede minimum 460 bin ile maksimum 1.300 bin TL fiyat aralığında değişen toplam 200 ofis bulunuyor. Her türlü ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olan ofisler, ayrıca tam katta 800 m2 kullanım alanına kadar genişleme imkânı da sağlıyor.

60 yıllık deneyimle ofis dünyaları tasarlıyor

1953 yılında bir aile şirketi olarak kurulan Bayraktar İnşaat, birikimi ve tecrübesiyle inşaat alanında ofis dünyaları tasarlamaya devam ediyor. Ankara'nın LEED Sertifikalı (Gold) Yeşil Bina özelliği taşıyan ilk iş merkezi Via Green, yatay mimarisiyle geniş kiralanabilir ofis alanları sunan Via Flat ve merkezi lokasyonuyla cazibesini koruyan Via Tower projelerinden sonra, Via Twins projesiyle de lüks ofis ayrıcalıklarını iş dünyasıyla buluşturuyor.

Bugüne kadar her biri ayrı marka haline gelen ve toplam büyüklüğü 2 milyon metrekareyi aşan üst yapı projelerini üstlendiklerini hatırlatan Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, Via Twins Projesi'nin her ayrıntısıyla iş yaşamındaki güvenlik ve profesyonellik anlayışına uygun olarak gerçekleştirildiğini ifade etti. ViaTwins projesinin Ankara'nın en yeni ve en prestijli iş merkezi olacağını vurgulayan Mehmet Bayraktar şunları söyledi:

“Prestijli bir proje olmasının yanı sıra projenin şehrin hareket noktasında yer alması da iş dünyası açısından oldukça cezbedici. Şehrin en çok ziyaret edilen AVM'leri, en çok tercih edilen iş merkezleri, en iyi hastaneleri ve 5 yıldızlı otelleri, işinizin hemen yanı başında olacak. İstanbul'daki Viaport, Viaport Venezia, Via Land, Viaport Houses&Suites, Viaport Marina projelerinin ardından Via Twins projemizle de Ankara'da da konfor ve prestij arayan iş dünyasının temsilcilerini, A+ ofislerimizle buluşturmaya devam ediyoruz.

Ayrıca Via Twins'in ilk 10 katına uluslararası bir oteller zinciri talip. Görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde sonuçlanmasını bekliyoruz. Böylece Via Twins iş dünyasının her türlü ihtiyacını karşılayabilecek bir “Business Class” iş merkezi olarak hizmet verecektir.”

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!
  • 20.09.2017 16:06

Erdoğan Bayraktar, Bulvar Atakent'i anlattı!

Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğ ...

Sancaktepe'nin çehresi Adres Koru Evleri'yle değişiyor!
  • 20.05.2017 15:07

Sancaktepe'nin çehresi Adres Koru Evleri'yle değişiyor!

Bayraktar İnşaat'ın 320 konutluk Adres Koru Evleri projesinde kaba inşaat bitti, ...

Adres Koru Evleri projesinin fiyatları güncellendi!
  • 08.05.2017 12:49

Adres Koru Evleri projesinin fiyatları güncellendi!

Bayraktar İnşaat tarafından hayata geçirilen Adres Koru Evleri projesinin fiyatl ...

Adres Koru Evleri'nde 370 bin liraya daire!
  • 04.03.2017 12:54

Adres Koru Evleri'nde 370 bin liraya daire!

Bayraktar İnşaat tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Adres Koru Evleri pro ...

Adres Koru Evleri'nin fiyatları belli oldu!
  • 27.02.2017 16:33

Adres Koru Evleri'nin fiyatları belli oldu!

Sancaktepe'de konumlandırılan Adres Koru Evleri'nde fiyatlar 535 bin TL'den başl ...

Erdoğan Bayraktar müteahhitliğe dönüş yaptı
  • 28.01.2016 17:26

Erdoğan Bayraktar müteahhitliğe dönüş yaptı

Yaklaşık 2 yıl önce Çevre ve Şehircilik bakanlığı görevinden istifa eden Erdoğan ...