maritbet girişmaritbet
Tepe Prime, Haziran 2011’de açılacak!

Tepe Prime, Haziran 2011’de açılacak!

Tepe İnşaat tarafından Ankara’da gerçekleştirilen ve 218 ofis, 100 stüdyo ve 37 mağazadan oluşan Tepe Prime projesinde örnek ofisler hazırlandı

 

Tepe İnşaat tarafından Ankara'da gerçekleştirilen ve 218 ofis, 100 stüdyo ve 37 mağazadan oluşan Tepe Prime projesinde örnek ofisler hazırlandı. Farklı büyüklüklerde üç ayrı örnek ofisin yer aldığı Tepe Prime, Haziran 2011'de kapılarını açacak. Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Geliştirme Koordinatörü Hayal Olcay, Tepe Prime'ın çağdaş mimarisi, çevreci yaklaşımı, akıllı bina özellikleriyle Ankara'nın en prestijli ofis projesi olduğunu, ofislerin sahiplerine ileri kaba inşaatı tamamlanmış olarak teslim edileceğinin altını çizdi.

Olcay, bu sayede ofis sahiplerinin çalışma ortamlarını kendi iş koşulları ve zevklerine göre hazırlama imkânına sahip olacaklarını belirtti. Tepe Prime'da bölgesel bir merkez oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Tepe Prime'ın Mimarı Ali Osman Öztürk ise, “Konser, gösteri, festival gibi değişken aktiviteler ile yaşayan bir mekân olacak projenin inşaatının yüzde 85'i tamamlandı” dedi.

 

Tepe Prime Ankara iletişim bilgileri
Web: www.tepeprime.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 312 287 06 66

  • Etiketler:

Yorum Yaz