maritbet girişmaritbet
TEB ve eOfis, 7 yeni lokasyonda ücretsiz ofis imkanı sunuyor

TEB ve eOfis, 7 yeni lokasyonda ücretsiz ofis imkanı sunuyor

TEB ve eOfis ile yaptığı anlaşma doğrultusunda İstanbul’un 7 farklı noktasında açtığı fiziki çalışma ortamını ücretsiz olarak girişimcilere sunuyor

Danışman Banka anlayışıyla Türkiye'nin en kapsamlı Girişim Bankacılığı'nı sunan Türk Ekonomi Bankası (TEB), TEB Girişim Evi çatısı altındaki Kuluçka Merkezi'ne ek olarak, eOfis ile yaptığı anlaşma doğrultusunda İstanbul'un 7 farklı noktasında açtığı fiziki çalışma ortamını ücretsiz olarak girişimcilere sunuyor. Girişimcilere iş fikirlerini hayata geçirebilmeleri için gerekli fiziki ortamı sunmak üzere Ataşehir'de kurduğu TEB Girişim Evi çatısı altında Kuluçka Merkezi'ni hayata geçiren Türk Ekonomi Bankası (TEB), eOfis ile yaptığı anlaşmayla girişimcilere fiziki çalışma ortamı sağlamaya yönelik yeni bir adım daha attı.

Türkiye'nin en kapsamlı Girişim Bankacılığı'nı sunan TEB, TEB Girişim Evi'ndeki Kuluçka Merkezi'nin yanı sıra; eOfis ile yaptığı anlaşma doğrultusunda Yeşilköy, Bakırköy, Gayrettepe, Maslak, İstiklal Caddesi, Ataşehir ve Kartal olmak üzere İstanbul'da toplam 7 yeni lokasyonda girişimcilere ihtiyaç duydukları fiziki çalışma ortamını ücretsiz sunuyor.

TEB, tüm teknolojik donanımları bünyesinde barındıran, hazır ve sanal ofis hizmetleri sunan eOfis ile yaptığı anlaşmayla girişimcilere desteğini artırıyor. TEB Girişim Evi ve Kuluçka Merkezi'nin imkanlarından yararlanmaya hak kazanan girişimciler yeni lokasyonlarda çalışabiliyor. TEB, teknolojik girişimcilerin ihtiyaç ve beklentilerini en doğru şekilde karşılamalarını sağlamak amacıyla, İstanbul Ankara ve İzmir'deki müşteri temsilcilerine girişimcilik konusunda eğitimler veriyor. TEB, bu üç büyük kentte teknolojik donanıma sahip şube portföyleriyle teknogirişimcilere özel olarak hizmet sunmaya devam ediyor.

TEB, Kuluçka Merkezi'nde girişimcilere fiziki çalışma ortamı sağlarken, ihtiyaç duydukları bilgisayar, yazılım, Internet gibi IT altyapıları sunuyor. Kuluçka Merkezi'nde, ayrıca Danışmanlık/Mentorluk, İş Yönetim Danışmanlığı, Networking Desteği, Akademik Destek, Kurumsal Web Sitesi Oluşturma Desteği, Marka, Patent, Fikir Tescili Danışmanlık Desteği ve Mali Müşavirlik Danışmanlık Desteği gibi girişimciler için önem taşıyan ek hizmetler veriliyor. E-business, bilişim ve yazılım üzerine projeleri olan girişimcilere fiziki bir çalışma ortamı sağlanan Kuluçka Merkezi'nden 25'i sürekli, 25'i ise dönemsel olmak üzere 50 civarında girişimci yararlanabiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Metro, gayrimenkul projelerini nasıl etkiliyor?
  • 18.08.2015 12:12

Metro, gayrimenkul projelerini nasıl etkiliyor?

Ulaşım yatırımları, ofis ve konut projelerinin daha hızlı satılmasını sağlıyor. ...

'Ofis projeleri en karlı yatırım'
  • 04.01.2018 12:52

'Ofis projeleri en karlı yatırım'

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, ofis projelerinin en karlı ...

Kirayı kendinize ödeyin ofisinizin sahibi olun!
  • 20.11.2015 16:50

Kirayı kendinize ödeyin ofisinizin sahibi olun!

Evdekifirsat.com sunduğu konut fırsatlarına şimdi de şehrin merkezinde Kağıthane ...

Ankara’da iş dünyasının da artık bir ‘Protokol’ü var!
  • 14.02.2015 11:07

Ankara’da iş dünyasının da artık bir ‘Protokol’ü var!

Ankara'nın en gözde noktalarından olan Çukurambar’da yeni bir iş merkezi yükseli ...

İstanbul ofis pazarı hızla büyüyor, iş dünyası kabına sığmıyor!
  • 21.12.2014 09:19

İstanbul ofis pazarı hızla büyüyor, iş dünyası kabına sığmıyor!

3.8 milyon metrekare olan kiralanabilir alanın 3 yılda 6.5 milyonu bulması bekle ...

Silikon Vadisi'nde 'Girişim Evi' açacak
  • 05.12.2014 10:30

Silikon Vadisi'nde 'Girişim Evi' açacak

TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, ODTÜ Teknokent ve TİM desteğiyle ABD'nin Siliko ...