maritbet girişmaritbet
Skycity, International Property Awards’ta zirveye çıktı

Skycity, International Property Awards’ta zirveye çıktı

Denizli’de iş yaşamını uluslararası standartlara taşıma hedefiyle tasarlanan Skycity projesi dünya çapında iki ödül birden kazandı.

Skycity ofis projesi, International Property Awards'ta “Yüksek Katlı Gayrimenkul Geliştirme ve Ofis Mimari” kategorilerinde 2 ayrı ödüle layık görüldü. 

Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sadece Türkiye'de değil dünyada öncü rol üstlenen Global Yatırım Holding, gayrimenkul kolundaki iştiraki Pera GYO aracılığıyla, Denizli'de yaptığı yatırımla, uluslararası arenada iki ödül daha kazandı. Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan Denizlili işadamlarına, modern çağın ileri mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle donatılmış yeni bir iş ortamı hazırlamayı hedefleyen Skycity projesi dünya çapında ödüle layık görüldü. Global Yatırım Holding iştiraki Pera GYO tarafından geliştirilen Skycity , International Property Awards 2016'da “Yüksek Katlı Gayrimenkul Geliştirme ve Ofis Mimari” kategorilerinde tüm rakiplerini geride bıraktı. Sonuçlar, Londra'daki Grosvenor Square Marriot Hotel'de yapılacak gala yemeğinde resmen açıklanacak.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, uluslararası boyutta ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek şöyle konuştu: “Denizli özel bir şehir. Sadece Ege Bölgesi'nin değil Türkiye ekonomisinin lokomotif kentlerinden biri. Pera GYO olarak Skycity projemizle bölgedeki başarılı iş adamlarının önemli bir eksiğini tamamlamayı hedefledik. Skycity yüksek kalitesi ve özgün detaylarıyla Denizlili işadamları tarafından hemen fark edildi. Skycity , ferah konforlu ofislerinin yanı sıra alışveriş merkezi, kafe, restoran ve sosyal alanlarıyla profesyonel hayatı modern mimari ve tasarımla birleştirip işadamlarının hizmetine sunacak. Skycity'nin kalitesi, dünya çapında gördüğü takdirle de tescillenmiş oldu. Artık hiç şüphe yok ki kentin parlayan yıldızı olacak. Bu ödüllerin tüm Denizli'ye ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyoruz.” 

Global Yatırım Holding geçen yıl da Van AVM projesiyle International Property Awards'ta iki ödül birden almıştı. 

Skycity'de yaşam Nisan ayında başlıyor

Denizli'deki iş atmosferini değiştirecek Skycity projesinin inşaatı hızla devam ediyor. 2017'de hizmete girdiğinde kentin yeni cazibe merkezi olacak Skycity'de ofislerin yarısı satıldı bile. Şehrin ilk ve tek yüksek katlı “yeni nesil” ofis projesi Skycity'de yaşam Nisan ayında başlayacak. Metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlayan ofisler Denizlili iş adamlarından büyük ilgi görmeye devam ediyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tasarruf finansman şirketlerini BDDK kontrol edecek!
  • 13.03.2021 09:29

Tasarruf finansman şirketlerini BDDK kontrol edecek!

Tasarruf finansman şirketleri, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK ...

Skycity de Türk Lirası'na sahip çıktı!
  • 29.12.2016 09:42

Skycity de Türk Lirası'na sahip çıktı!

Global Yatırım Holding iştiraki Pera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sky ...

Skycity, International Property Awards’ta zirveye çıktı
  • 09.09.2016 16:47

Skycity, International Property Awards’ta zirveye çıktı

Denizli’de iş yaşamını uluslararası standartlara taşıma hedefiyle tasarlanan Sky ...

Skycity, Denizli'nin ilk modern ofis projesi olacak!
  • 13.04.2015 15:29

Skycity, Denizli'nin ilk modern ofis projesi olacak!

Skycity, Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ege’nin gözdesi Denizli’d ...