maritbet girişmaritbet
Sarphan Finans Park C Blok Ofisler yakında teslim edilecek!

Sarphan Finans Park C Blok Ofisler yakında teslim edilecek!

İstanbul Finans merkezinde ayrıcalıklarla dolu lüks çalışma ortamı Sarphan Finans Park’ın C Blok Ofisleri Nisan ayında sahiplerine teslim ediliyor.

Anadolu Yakası'nın merkezinde yükselen İstanbul Finans Merkezinin incisi Sarphan Finans Park'ın C Blok Ofis bölümünde teslim heyecanı başladı. Emlak Konut GYO güvencesiyle Sarp Group tarafından Ataşehir'de inşa edilen Sarphan Finans Park'ın C Blok Ofisleri, Nisan 2015'te sahiplerine teslim edilecek. C Blok Ofisleri; alanları 51 ila 119 metrekare arasında değişen 123 adet ofis ile alanları 100 ila 338 metrekare arasında değişen 16 adet dükkândan meydana geliyor.

sarphan finans park

Ekonominin kalbi burada atacak

Modern, şık ve işlevsel tasarımı ile büyüleyen Sarphan Finans Park C Blok Ofisleri, stratejik konumu sayesinde yatırımların değerini de artırıyor. Merkez Bankası, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'ın merkezlerinin yanı sıra Bankacılık Düzenleme- Denetleme Kurumu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Ataşehir'e taşınmasıyla ekonominin kalbi olması öngörülen Sarphan Finans Park C Blok Ofisler, her türlü ihtiyacı karşılayarak iş hayatını kolaylaştırmak üzere planlanıyor. Ofislerde bulunan ses yalıtımı, sesten dolayı oluşabilecek konsantrasyon kaybını önlerken; çalışanların işlerini daha rahat yapmalarını sağlıyor. Sarphan Finans Park ofis bloğunda hizmete sunulan 3 adet panoramik asansör, katlar arasında yolculuk yapanlara muhteşem bir manzara izleme fırsatı sunarken, ön ve yan cepheye bakan ofislerde bulunan teraslar, çalışırken verilen molaları keyifli bir hale getiriyor. İş hayatında yaşanabilecek her türlü zorluk ve stresi ortadan kaldırmak için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü proje, Sabiha Gökçen Havalimanı ile metroya çok yakın olan strateji konumu sayesinde her türlü avantajı bünyesinde barındırıyor.

satılık ofisler ataşehir

Sarphan Finans Park sosyal alanları

Yaklaşık 900 milyon TL'lik yatırım değeriyle hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinde tamamında konut ve iş yeri olmak üzere 937 bağımsız bölüm yer alıyor. Projenin C blok ofislerinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında başlıyor. Sarphan Finans Park'ta alanları 41 ila 173 metrekare arasında değişen stüdyo daireden 3+1'e kadar farklı tiplerde 341 konut yer alıyor. Yaklaşık 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde 197 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, bin 360 metrekare sosyal tesis alanı, 4 bin 500 metrekare yeşil alan ve 43 bin metrekare ticari alan bulunuyor. Sunduğu zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken Sarphan Finans Park'ta: tenis kortu, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk kulübü,  fitness, resepsiyon, konsiyerj hizmeti, bilboard, masa tenisi, play station oyun alanları ve yaklaşık 1550 araçlık otopark bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı
  • 18.12.2013 16:45

Sarphan Finans Park Kuveyt'te fuara katıldı

Sarphan Finans Park projesi Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na katıldı. Projenin detayl ...

Sarphan Finans Park şantiye ve maket çekimi yayında!
  • 22.03.2013 11:13

Sarphan Finans Park şantiye ve maket çekimi yayında!

Ataşehir'de inşa edilen Sarphan Finans Park projesinin şantiye görüntüleri ve öz ...

Sarphan Finans Park projesinde son durum ne?
  • 27.02.2013 17:24

Sarphan Finans Park projesinde son durum ne?

Sarp Group ve Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilen Sarphan Finans Park proje ...

Sarphan Finans Park'ın Monopoly temalı reklam filmi!
  • 18.01.2013 08:18

Sarphan Finans Park'ın Monopoly temalı reklam filmi!

Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinin Monopoly temalı rekl ...

Sarphan Finans Park’ı Vekalet Kaba anlatıyor!
  • 22.06.2012 17:27

Sarphan Finans Park’ı Vekalet Kaba anlatıyor!

Sarphan Finans Park İnşaat Genel Koordinatörü Vekalet Kaba, Ataşehir’de inşa edi ...

SARPHAN FİNANSPARK 1
  • 24.12.2011 17:16

SARPHAN FİNANSPARK 1

Sarp Group tarafından Ataşehir'de hayata geçirilecek Sarphan Finanspark projesi ...