maritbet girişmaritbet
Regus, 2018'e kadar 7 milyon metrekareye ulaşacak

Regus, 2018'e kadar 7 milyon metrekareye ulaşacak

Hazır ofis sağlayıcısı Regus, ofis alanı büyüklüğünü 2018 yılına kadar yeni yatırımlarla 7 milyon metrekareye ulaştırılmayı hedefliyor.

Regus, Dünyanın 107 ülkesinde 3.000 merkezde faaliyet göstererek, 2,3 milyondan fazla kişiye hizmet vermeye devam ediyor. Dünya genelinde şu anda 4 milyon 500 bin metrekare olan ofis alanı büyüklüğünü 2018 yılına kadar yeni yatırımlarla 7 milyon metrekareye ulaştırılmayı hedeflerken, Türkiye'de 25 bin metrekare olan ofis alanını 2017'de de büyütmeye devam edecek.

Regus Türkiye Ülke Müdürü Betül Genç, “Türkiye, genç nüfus, girişimci kitle ve büyük şehirlerdeki yoğunluk sebebiyle Regus için önemli bir pazar. Bu gerçekten yola çıkarak 2017 yılında da yeni ofis alanları açmaya, insanlara bu alanlarda iş fırsatları sunmaya devam edeceğiz. 2017 esnek ofis alanlarının daha da öne çıkacağı bir yıl olacak. Dünyanın 107 ülkesinde 3 bin merkezi ile hazır ofis sistemlerinde dünyanın lider markası olan Regus, Türkiye'de ve dünyadaki yatırımlarına devam ediyor. Türkiye'ye güvenini yeni yatırımlar yaparak gösteren Regus, Türkiye'de 25 bin metrekare olan kapalı ofis alanı büyüklüğünü daha da büyüterek yatırımlarına hız kesmeden devam edecek” dedi. 

BÜYÜME İLE YENİ İSTİHDAM DA SAĞLAYACAK 

Regus için Türkiye'nin önemli bir pazar olduğu ve yatırımların süreceğine dikkat çeken Regus Türkiye Ülke Müdürü Betül Genç, “18 yıldan bu yana Türkiye'de hazır ofis sistemleri konusunda hizmet veren Regus'un 17'si İstanbul'da, ikisi Ankara'da olmak üzere Adana, Gaziantep ve Bursa'yı da içeren altı ilde toplam 23 ofis alanı bulunuyor. Türkiye genelinde yapacağımız yeni ofis alanı yatırımlarımızla daha çok noktada daha fazla ofisle yer alacağız. Müşterilerimize farklı iller ve lokasyonlardakesintisiz hizmet sunarak verimliliği arttırmaya destek olacağız. Açacağımız yeni ofis alanlarında müşteri hizmetlerinden, karşılama elemanlarına kadar farklı iş kollarında yeni fırsatlar sağlayacağız” diye konuştu.

DÜNYA BAŞKANI TÜRKİYE'YE GELDİ

Regus Dünya Başkanı Mark Dixon'un 8-9 yıllık bir aradan sonra geçtiğimiz yılın sonunda Türkiye'ye geldiğini belirten Regus Türkiye Ülke Müdürü Betül Genç, “Dünya başkanımız Türkiye kendi kaynaklarını kullanma konusunda ve ürün çeşitliliğinin yanı sıra ürün kalitesi anlamında zengin bir ülke. Regus olarak bu imkanlardan yakın coğrafyadaki ülkelerde de faydalanmak istiyoruz. . Şu anda Türkiye'de toplam 25 bin metrekare olan ofis alanını aynı hızda büyütmeye devam etmemiz gerektiğine inanıyorum dedi. Biz de yeni ofis alanı yatırımlarımız için görüşmelere başladık” diyerek yapılan çalışmaları özetledi.

HER GÜN 2 YENİ OFİS AÇIYOR…

Regus'un Dünya çapında 2013 yılından bu yana günde 2 yeni ofis alanı açtığına dikkat çeken, Genç:”Sunduğumuz hazır ofis sistemleri ile işletmelerin ofis maliyetlerini ortadan kaldıran Regus'u Google, Toshiba ve GlaxoSmithKline gibi uluslararası şirketlerin yanı sıra Start Up firmalar ve girişimciler de tercih ediyor. Regus ofislerini en çok IT, danışmanlık, eğitim, IK, avukat, tekstil, turizm, ilaç, mümessillik firmaları ile mali müşavirler kullanıyor. Regustarafından yapılan araştırmalara göre, profesyonellerin yüzde 52'si uzaktan çalışırken bu oran 2020 yılında yüzde 89'lara ulaşacak. Bu verilerden yola çıkarak, 2017 yılında ve takip eden yıllarda esnek çalışma sistemlerinin iş dünyasında daha da benimsenmesi ile hazır ofis sistemlerine olan talebin Türkiye'de ve dünyada artış göstermesi bekleniyor.” şeklinde konuştu. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ayrıcalıklı hazır ofis konsepti WorkLand, basına tanıtıldı
  • 14.12.2016 10:07

Ayrıcalıklı hazır ofis konsepti WorkLand, basına tanıtıldı

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya'nın yatırımlarıyla geliştiril ...

Sömestr keyfi LG XBOOM ile çıkar
  • 22.01.2021 10:35

Sömestr keyfi LG XBOOM ile çıkar

LG XBOOM ve taşınabilir bluetooth hoparlör serisi XBOOM Go, sömestr tatilinde tü ...

Yerli otomobilin fabrikası böyle olacak!
  • 20.07.2020 16:58

Yerli otomobilin fabrikası böyle olacak!

Türkiye'nin ilk yerli otomobilinin üretileceği tesisin Bursa'nın Gemlik ilçesind ...

Hazır ofis kiralayanlar yılda 45 bin TL tasarruf sağlıyor
  • 24.11.2018 09:49

Hazır ofis kiralayanlar yılda 45 bin TL tasarruf sağlıyor

Regus Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kiralamanın yılda 45 bin TL’ye kadar ...

Workinton, Sabiha Gökçen Havalimanı şubesini açtı
  • 05.07.2018 14:03

Workinton, Sabiha Gökçen Havalimanı şubesini açtı

Workinton, 16’ncı şubesini İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda fa ...

Regus, Türkiye’de dört ofis daha açıyor
  • 22.03.2018 14:06

Regus, Türkiye’de dört ofis daha açıyor

Dünyadaki en büyük hazır ofis tedarikçisi olan Regus'un Anadolu yakasındaki ofis ...