maritbet girişmaritbet
Regnum Sky Tower'da çalışanlar işe ev getirecek!

Regnum Sky Tower'da çalışanlar işe ev getirecek!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, işi ve performansı canlandırmanın yolunun eğlenceli ofislerden geçtğini söyledi.

Regnum Sky Tower, ofis çalışanına sağladığı; yüzme havuzundan, kent manzaralı gezi terasına, sinemadan anti stres bahçesine, restoran, squash, playstation, mini golf ve özel misafirlerin ağırlanacağı “VIP lounge”dan eğlence odasına geniş bir yelpaze ile adeta yaşamı işe taşıyor.

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “İşi ve performansı canlandırmanın yolu, hayatı eğlenceye çevirmekten, dolayısıyla eğlenceli ofislerden geçiyor”

Eşlerin birbirlerine en çok kızdığı konuların başında “eve iş getirme” geliyor.Ankara'da Konya Yolu üzerinde hızla yükselen Regnum Sky Tower ise Ankara'da bir ilk olan mutlu ofis konseptiyle adeta “işe ev” getirmenin yolunu açıyor.

“Mutlu ofis” mottosuyla yola çıkarak iş dünyasının en dikkat çekici projesi olan Regnum Sky Tower, “iş ve yaşam merkezi” kurgusuyla ofis tanımını değiştiriyor; sosyal yaşamı çalışma hayatına entegre ediyor. Türkiye'de yeni nesil ofis anlayışına öncülük eden Regnum Sky Tower'da kapalı yüzme havuzundan, şehir manzaralı gezi terasına, restorandan spor merkezine, sinemadan 2 bin 500 metrekarelik anti stres bahçesine, squash, playstation, mini golf ve özel misafirlerini ağırlayabileceği “VIP lounge”a sağladığı çeşitli sosyal donatılar ve konforla,çalışanı ofise bağlayacak nitelikte.

Eğlenceli ofisler…

Regnum Sky Tower'da çalışanların sadece bir ofiste değil, günlük hayatındaolmasını isteyecekleri her türlü imkân bulunuyor. İş yoğunluğundan bunalıp nefes almak isteyenleri stresten uzaklaştıracak birçok aktivite seçeneği sunan Regnum Sky Tower, bu yönüyle iş performansını artıracak özellikte.

Proje ortaklarından Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, çalışan mutluluğunun iş verimine etkisine işaret ederken, işi ve performansı canlandırmanın yolunun, hayatı eğlenceye çevirmekten, dolayısıyla“eğlenceli ofisler”den geçtiğini söylüyor. Özcan, “Sosyal avantajlar, hayata değer katan artılar ve rahat bir çalışma ortamı hem çalışanları mutlu eder, hem şirketlerin kar marjını katlar” diyor

Stres dışarı performans yukarı…

Ofiste çalışanı rahatlatacak en önemli unsurların başında iyi havalandırma geliyor. Uzmanlar iyi havalandırılan ve havadar olan ofislerde iş performansının yüzde 11 oranında arttığı belirtiyor. Sağlık için öneminden hareketle güzel manzara, çiçekler ve doğal ışık Regnum Sky Tower'da rahat çalışma ortamının “olmazsa olmazı” olarak görülmüş. Araştırmalarla ofislerdeki canlı bitkilerin çalışanların performansını yüzde 15 artırdığı biliniyor. Regnum Sky Tower, Ankara'daki iş merkezleri arasında en büyük yeşil alana sahip.

150 metre yüksekliğindeki Regnum Sky Tower'da çalışanlara bir başka özel imkân da VIP lounge… Bu bölümde, çok önemli bir toplantı öncesi, misafirleri hoş bir müzikle, şehrin manzarasına karşı hafif içeceklerle buluşturma imkânı sunuluyor.

Küçük ofislerde, sıkışık oturmak toplantı verimini düşürüyor. Regnum Sky Tower'daise etkili sunumlar ve toplantılar için özel olarak planlanıp her detayın düşünüldüğü dört farklı toplantı salonu bulunuyor. Bu konferans ve eğitim salonlarında, toplantılara renk katacak mini golf sahası ile de işte başarı için akılcı bir yol bulunmuş.
Regnum Sky Tower'a özgü bir başka imkân ise eğlence odası… İş yoğunluğundan bunalmış çalışanı rahatlatmak, kafasını boşaltıp dikkatini yeniden toplamasını sağlamak amacıyla film izleyebileceği, masa tenisi veya Playstation oynayabileceği ya da uzanıp kafasını dinleyebileceği bir bölüm olarak düşünülmüş.

Egzersiz ve spor, iş stresinden uzaklaşmada etkin rol oynuyor. Ancak spor salonuna gitmek için ayrı, oradan eve uğrayıp işe hazırlanmak için ayrı zaman gerektiği için birçok çalışan istediği halde spora vakit ayıramıyor. Regnum Sky Tower'ın havuzlu, squash kortlu ve SPA merkezli fitness center'ı, çalışanı bu açmazdan kurtarıyor.

Regnum Sky Tower'ın 75 m yükseklikteki Happy Hour Lounge'ı da çalışanlar arasındaki uyum ve ekip ruhunu pekiştirecek barbekü partileri ve benzeri davetler için imkân sunuyor.

Çalışanların performansını artıracak daha birçok özgün unsuru bünyesinde barındıran Regnum Sky Tower, Ankara'ya yeni bir soluk, iş hayatına keyifli bir heyecan getiriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Regnum Sky Tower, iş stresini sporla yok ediyor!
  • 18.05.2017 12:56

Regnum Sky Tower, iş stresini sporla yok ediyor!

Regnum Sky Tower projesi, içerisinde bulunan sosyal aktiviteler ile iş stresini ...

Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımında Guardian Glass imzası
  • 05.05.2021 17:18

Regnum Sky Tower’ın özgün cephe tasarımında Guardian Glass imzası

Guardian Glass ürünleri Regnum Sky Tower'da yenilikçi bir mimari yaklaşım ile bu ...

Regnum Sky Tower projesi bölgeye nefes aldıracak
  • 02.02.2018 10:50

Regnum Sky Tower projesi bölgeye nefes aldıracak

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Ankara Çukurambar’daki yoğunluğun düze ...

Regnum kampanyalarında son hafta!
  • 16.01.2018 10:12

Regnum kampanyalarında son hafta!

Regnum Sky Tower’da yürütülen kampanyada “%18 KDV bizden” ve “Opet bayilerine % ...

Regnum Sky Tower'ın 'Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı
  • 04.01.2018 11:19

Regnum Sky Tower'ın 'Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı

Regnum’un sosyalleşme mekanı olarak kurgulanan “Yaşam Sokağı”nda, iş merkezlerin ...

Regnum’da düşük maliyet, yüksek fayda avantajı!
  • 04.12.2017 10:56

Regnum’da düşük maliyet, yüksek fayda avantajı!

Ofisini son bir yılda Ankara’nın yeni sembol binası Regnum Sky Tower’e taşıyanla ...