maritbet girişmaritbet
Propa Ofis’in temeli atılıyor

Propa Ofis’in temeli atılıyor

Propa İnşaat, şimdi de İstanbul’un en değerli yerlerinden Zincirlikuyu’da yeni bir projeye başlıyor. A plus bir ofis projesi olan Propa Ofis Şubat 2011’de tamamlanacak

 

 
Yaptığı projelerle müşterilerinin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamayı ilke edinen Propa İnşaat, bu kez şirketlerin ve çalışanların yüzünü güldürecek. 37 yıldır inşaat sektöründe birçok önemli projeye imza atan ve son dönemde Kartal'daki rezidans ve home ofis projesi kartal Aura Deluxe Residence ile dikkat çeken Propa İnşaat, şimdi de İstanbul'un en değerli yerlerinden Zincirlikuyu'da yeni bir projeye başlıyor. A plus bir ofis projesi olan  Propa Ofis, merkezi konumu, 3 bin 450 metrekare kapalı alanı, geniş ve ferah çalışma alanları, akıllı ve modern yapısıyla bölgeye değer katmaya ve şirketlerin favorisi olmaya aday… İnşasına önümüzdeki günlerde başlanması planlanan  Propa Ofis'in Şubat 2011'de tamamlanması hedefleniyor. 
 
Zincirlikuyu'da Propa'nın şirket mülkiyeti olan arsa üzerinde inşa edilecek olan  Propa Ofis, 2010 yılına hızlı bir giriş yapan şirketin ses getirecek projelerinden biri olacak. İstanbul'un ve Türkiye'nin en işlek caddesi olan Büyükdere Caddesi'ne 20 metre mesafede yer alan  Propa Ofis, E-5 ve TEM'e de oldukça yakın. Esentepe metro durağına ise sadece 15 metre mesafede bulunuyor. Geniş bir alanda uygulanacak A sınıfı bir ofis projesi olan  Propa Ofis, gerek merkezi konumu ve ulaşım kolaylığı gerek mimarisi ile dikkat çekecek.
 
Propa Ofis'in toplam 3 bin 450 metrekare A sınıfı standartlarda kiralanabilir ofis alanı bulunuyor. 300 metrekare büyüklüğünde açık ofis alanlarının yer alacağı  Propa Ofis'de, her 100 metrekareye bir araçlık otopark imkânı sağlanacak. Kafeterya ve restoranı da bulunacak  Propa Ofis, iş dünyasının ayrıcalıklı mekânları arasına girmeye hazırlanıyor.
Çalışma ortamının, çalışanların motivasyonunu büyük ölçüde etkilediğini belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek,  Propa Ofis'de her türlü ayrıntının göz önüne alınarak hiçbir harcamadan kaçılmadığını söyledi. Özçiçek,  Propa Ofis'de satış yapmayacaklarını, kiralama modeli ile proje mülkiyetini üç yıl içinde kuracakları PROPA GYO çatısı altında tutacaklarını sözlerine ekledi.
 

Propa Ofis iletişim bilgileri
Web: www.propa.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0212 347 02 89

 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz