maritbet girişmaritbet
Plenty Business, Ankara trafiğine nefes aldıracak

Plenty Business, Ankara trafiğine nefes aldıracak

MFZ Grup tarafından Ankara’nın en eski semtlerinden Balgat’ta hayata geçirilen Plenty Business, lokasyonu ile iş dünyasının ilgisini çekiyor.

Özellikle büyükşehirlerde mesai başlangıcı ve bitişinde kabusa dönen trafik, iş dünyasını yoğunluğa girmeden ofislerine gidebilecekleri projelere yöneltiyor. İş adamlarının aradığı trafik yoğunluğunun dışında, ana arterlere yakın, modern ve ferah ofis konsepti ise Plenty Business'ta hayat buluyor.

İş hayatında en yüksek verime ulaşabilmenin öncelikle stressiz çalışma ortamından geçtiğini kaydeden MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, “Sakin ve huzurlu bir iş gününe başlamanın ilk koşulu şüphesiz trafiğe takılmadan işe varabilmek. Özellikle Ankara, İstanbul gibi metropol kentlerde bunun hayallerde kalacağı düşünülse de son dönemde merkezi konumlarına rağmen çalışanları trafik eziyetinden kurtaran iş merkezlerine rastlamak mümkün” dedi.

Trafikten kurtulmak isteyenlerin en önemli adreslerinden biri... 

Ankara'nın albenisini hala koruyan en eski semtlerinden Balgat'ta Plenty Business'ı hayata geçirdiklerinin altını çizen Gözüm, “Balgat, uzun yıllardır Başkent iş, siyaset ve eğlence dünyasını bir arada barındıran önemli bir merkez. Prestijlerini artırmak için Balgat'ı tercih eden firma sayısının fazla olması, sabahları işe gidenlerin de aynı saatlerde trafikte buluşmasına neden oluyor. Ankara trafiğine nefes aldıran Anadolu Bulvarı'nın bitiş noktasında, Balgat'ın ise hemen girişinde inşa ettiğimiz Plenty Business İş Merkezi, merkezi lokasyonda yer almak ve trafikten kurtulmak isteyenlerin en önemli adreslerinden biri oluyor. Plenty Business'ta yerlerini alan firma sahipleri ve çalışanları sabahları Anadolu Bulvarı'nı kullanmanın kolaylığıyla rahatça iş yerlerine ulaşabiliyorlar. Böylece, trafikte oyalanmayan iş dünyası temsilcileri hedeflerine daha fazla yoğunlaşıyor” şeklinde konuştu.

Muhanver Gözüm, kolay ulaşımı ve merkezi lokasyonuna karşın uygun fiyat tablosu ile de Plenty Business'ın iş dünyasının ilgisini çektiğini vurguladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Plenty Business, Ankara trafiğine nefes aldıracak
  • 18.12.2015 10:56

Plenty Business, Ankara trafiğine nefes aldıracak

MFZ Grup tarafından Ankara’nın en eski semtlerinden Balgat’ta hayata geçirilen P ...