maritbet girişmaritbet
Parima’da peşinatsız, 4 yıl vadeli ofis fırsatı!

Parima’da peşinatsız, 4 yıl vadeli ofis fırsatı!

Bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamlayan FerYapı, Parima projesini taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanyayla sunuyor.

‘iTower', ‘İstWest', ‘Mai Residence' ve ‘Premier Kampüs Ofis' projelerine imza atan FerYapı, ulaşımı çok kolay bir lokasyonda ve ticaretin kalbi Merter'de inşasını tamamladığı ‘Parima' ile yeni yıl kampanyasıyla iş dünyasının karşısına çıkıyor. E-5 üzerinde tarif gerektirmeyecek bir lokasyonda hemen teslim ve dekorasyonlu ofisler sunan FerYapı, yeni yıla yeni ofisinde girmek isteyenlerin iş yaşamına cazip imkanlarla yepyeni bir soluk kazandırıyor. 

4 yıl vadeyle ofis sahibi yapıyor 

Kampanya kapsamında ‘Parima'dan; peşinatsız, 4 yıl vadeyle ve 4.850 TL'den başlayan taksitlerle ofis sahibi olmak mümkün oluyor.

Ulaşımı kolay, merkezi lokasyonda, ferah, konforlu ve erişilebilir bir çalışma ortamına kavuşmak isteyenlerin karşısına cazip ödeme kolaylıklarıyla çıkan FerYapı; Parima'yı ‘tarifi kolay, taşınması kolay, satın alması kolay' ofis konseptiyle sunuyor. 

Teslime hazır ofisler sunan ‘Parima'; fitness center, cafe lounge, back office concierge hizmetleri ve 8 ile 18 kişilik olmak üzere iki toplantı odasına sahip bulunuyor. Parima; ofis çalışanlarının günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik planlanan zemin kattaki ticari üniteleri ve her biri 970 m²'den oluşan 16 kat ile toplamda 15.500 m²'lik alana sahip. 

Bir ofiste olması gereken tüm olanakları, ev konforuyla birleştirerek sunan Parima, 45 m²'den başlayan ve ofis kullanımına uygun olarak tasarlanan 224 bağımsız üniteyi bünyesinde barındırıyor. Her ofisin sahip olduğu balkonlar ise nefes alma imkanı sunuyor.

Dünya üzerinde 275'ten fazla noktaya ulaşım çok kolay

Havalimanına olan yakın konumu sayesinde Parima, dünyanın her yerinde 275'den fazla ulaşılabilirlik sağlayan bir noktada yer alan ofisleriyle dikkat çekiyor. Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde olan Parima; Merter'in en güzel yerinde, E5 karayoluna hemen bağlanılabilen bir konuma sahip olması sebebiyle ulaşım sorunlarını ortadan kaldırıyor. 
Güneyinde Zeytinburnu sahili, kuzeyinde merkezi iş alanı, batısında sanayi bölgesi, doğusunda Tarihi Yarımada'ya komşu konumuyla Parima, İstanbul'un en değerli bölgelerinin tam ortasında yer alıyor.

Parima'nın kiralama faaliyetlerini yürüten FerYapı bünyesi altındaki FerBusiness ve CBRE, Propin yetkilileri, İstanbul'un yeni merkezi iş alanlarına ihtiyaç duyduğunu ve ulaşım imkanlarıyla dikkat çeken Merter bölgesinin bu açığı kapatacağını belirttiler. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Premier Kampüs Ofis'in basın lansmanı yayında!
  • 26.04.2013 17:18

Premier Kampüs Ofis'in basın lansmanı yayında!

Fer Yapı'nın 150 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis p ...

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis reklam filmi!
  • 26.04.2013 14:02

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis reklam filmi!

Fer Yapı'nın Kağıthane'de hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis projesinin tanıtı ...

Premier Kampüs Ofis Fer Yapı reklamı için tıklayın!
  • 17.04.2013 13:48

Premier Kampüs Ofis Fer Yapı reklamı için tıklayın!

Fer Yapı'nın Çelikler Holding arazisi üzerinde inşa ettiği Premier Kampüs Ofis p ...

Premier Kampüs Ofis foto galerisi için tıklayın!
  • 26.04.2013 16:15

Premier Kampüs Ofis foto galerisi için tıklayın!

Fer Yapı tarafından 150 milyon liralık yatırımla inşa edilen Premier Kampüs Ofis ...

Mai Residence projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com farkıyla yayında!
  • 18.09.2012 11:46

Mai Residence projesinden ilk görüntüler emlaktasondakika.com farkıyla yayında!

Fer Yapı'nın Kartal'da hayata geçireceği Mai Residence'ın ilk görüntüleri emlakt ...

ISTWEST
  • 23.11.2011 16:23

ISTWEST

Fer Yapı ve Boyner işbirliği ile Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen ve ...