maritbet girişmaritbet
Nidakule Levent projesinin ön lansmanı MIPIM'de yapıldı!

Nidakule Levent projesinin ön lansmanı MIPIM'de yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cannes MIPIM 2013 Fuarı’nda Nidakule Levent projesinin ön lansmanını gerçekleştirdi!

 

Dünyanın en büyük gayrımenkul fuarı olan MIPIM 2013 Fuarı'nın sponsorları arasında yer alan Tahincioğlu, ana fuar binası Riviera Hall'de R29-39 numaralı, Türkiye Çadırı'nda ise RSV 15 numaralı standında yabancı yatırımcılarla bir araya geldi. Yeni projesi Nidakule Levent'i ilk defa MIPIM 2013 Fuarı'nda tanıtan Tahincioğlu Gayrimenkul, yabancı yatırımcılara projenin temel özelliklerini anlattı.  
 
Tahincioğlu Holding'in gayrimenkul yatırım ve geliştirme kolu olan; alışveriş merkezleri, rezidans, konut ve ofis projeleri üreten Tahincioğlu Gayrimenkul, Cannes'da 12-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen, Türkiye'nin onur konuğu olduğu gayrimenkul yatırım fuarı MIPIM 2013'te yabancı yatırımcılarla buluştu. Yeni projesi Nidakule Levent'i ilk defa MIPIM 2013 Fuarı'nda tanıtan Tahincioğlu Gayrimenkul, yabancı yatırımcılara projenin temel özelliklerini anlattı. Nidakule Levent projesinin yanı sıra fuarda Palladium Tower projesini de yatırımcılarla buluşturan Tahincioğlu Gayrimenkul; fuarı ziyaret edeceği öngörülen 15 bin kişiye verilmek üzere hazırlanan MIPIM 2013 Fuarı'nın çanta sponsorluğunu üstlendi.
 
Özcan Tahincioğlu: “Projelerimizin Yabancı Yatırımcılardan Gördüğü Yüksek İlgiden Çok Memnunuz” 
 
Projelerine en iyi lokasyonları seçmek için titizlikle çalıştıklarını belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Tahincioğlu Gayrimenkul olarak bugüne kadar 1.5 milyon metrekarenin üzerinde ofis, konut ve karma nitelikli projeler gerçekleştirdik. Tasarladığımız tüm projeleri, ulusal ve uluslararası yapı yönetmeliklere ve standartlarına uygun olarak hayata geçiriyoruz. Amacımız, insanı ve ihtiyaçları ön planda tutan mimari anlayışla inşa ettiğimiz projelerimizle sektöre artı değer katmak. Türkiye'ye yatırımların her geçen yıl daha da artması ve değerlenmesi bizi çok sevindiriyor. Yatırımları bu kadar değerli olan bir ülkede, yabancı yatırımcılarıyla sürekli buluşan Tahincioğlu Gayrimenkul olarak MIPIM 2013 Fuar'ında Türkiye'yi temsil etmekten dolayı gururluyuz. Fuarda, Türkiye'yi yatırım merkezi olarak görebilecek potansiyel iş ortaklarıyla bir araya gelmek Tahincioğlu Gayrimenkul olarak önceliklerimiz arasında bulunuyor. Dolayısıyla; MIPIM 2013 Fuarı'nda, Nidakule Levent projemizin kesinleşmeyen bazı detayları olmasına rağmen proje hakkında bilgileri yabancı yatırımcılarla şimdiden paylaşmak ve tanıtmak istedik. Nidakule Levent ve Palladium Tower projelerimizin yabancı yatırımcılardan gördüğü yüksek ilgiden çok memnunuz. Bu da bizim için iyi işler yaptığımızın bir göstergesidir.” dedi. 
 
Yeni proje Nidakule Levent ilk defa MIPIM 2013 Fuarı'nda Tanıtıldı 
 
Tahincioğlu'nun ofis markası olan, Kozyatağı ve Göztepe'de A+ Ofis denilince akla gelen Nidakule markasının 3. temsilcisi iş dünyasının merkezi olan Levent'te yükseliyor. Tabanlıoğlu mimarlık tarafından tasarlanan ve inşaasına 2013 yılında başlanacak olan Nidakule Levent'in 2015 yılında tamamlanması bekleniyor. Tahincioğlu Gayrimenkul, her projesinde olduğu gibi çevreye olan duyarlılığına bu projede de önem vererek Leed Gold sertifikasına uygun kriterlerle binayı inşa ediyor. Merkezi lokasyonu, ek hizmetleri, sunduğu servisleri ve tasarımıyla diğer ofis kulelerinden ayrışan Nidakule Levent'in toplamda yaklaşık 56.000 m2 inşaat alanına ve 25.000 m2 kiralanabilir-satılabilir alana sahip olması öngörülmektedir. 
 
Anadolu Yakası'nın en prestijli ofis projesi Palladium Tower
 
Tahincioğlu Gayrimenkul, 2014'ün sonunda tamamlamayı ön gördüğü Anadolu Yakası'nın en prestijli ofis projesi Palladium Tower'ı; İstanbul'un en merkezi bölgelerinden biri olan Ataşehir'de hayata geçiriyor. Palladium Tower; sahip olduğu teknoloji, ayrıcalıklı tasarımı, tasarrufu, verimliliği, fonksiyonelliği ve estetikliği gibi değerleri sayesinde burada çalışacak insanların her türlü ihtiyaç ve konforuna cevap verecek ve misafirlerine klasik ofis hayatından çok daha fazlasını sağlayabilecek bir yapı sunuyor.
 
Palladium Tower projesi, LEED GOLD sertifikası standartlarında ve Feng Shui felsefesine uygun tasarımı ve doğa dostu teknolojilerle tasarlandı. Palladium Tower'ı, 100.000 m2'lik inşaat alanı, 55.000 m2 kiralanabilir alanı, 43 katı ve 180 metreye varan yüksekliğiyle geleceğin finans merkezi Ataşehir'de yükseliyor. Geleceğe yatırım yapan Palladium Tower, elektrikli araç şarj istasyonları, engelli dostu uygulamaları ve bisiklet parkı, sosyal kullanım alanları gibi detaylarla yaşayan bir proje haline dönüştürüldü. Palladium Tower'da ayrıca 180 metre yükseklikte iş stresinden uzaklaşmak isteyenlere nefes aldıracak İstanbul Lounge yer alıyor. Palladium Tower A plus ofiste bulunması gereken yangın alarmı, sprinkler, duman tahliye, merdiven ve asansör basınçlandırma sistemleri gibi yangına karşı alınmış sıkı güvenlik sistemleri en son teknoloji kullanılarak yapılıyor. Ayrıca ısıtma – soğutma – havalandırma ve sulama sistemlerinin kontrolü, bina içi arıza bildirim sistemi, aydınlatma otomasyonu, enerji izleme ve kontrolü, asansör yolcu yönlendirme sistemleri gibi tüm teknik donanım yine son teknolojiler kullanılarak yapıldığı için tam anlamıyla bir “akıllı ofis” projesi olarak hayata geçiriliyor.
 
 
Nidakule Levent İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0216 384 93 11

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nidakule Levent tanıtım filmi yayında!
  • 08.01.2016 16:41

Nidakule Levent tanıtım filmi yayında!

Tahincioğlu'nun Levent'teki yeni ofis projesi Nidakule Levent'in tanıtım filmi e ...

Pilotun gözüyle Nidakule projesini izleyin!
  • 28.02.2013 13:51

Pilotun gözüyle Nidakule projesini izleyin!

Nidakule projesinin yeni havadan videosu emlaktasondakika.com farkıyla yayında ...

Nidakule Levent projesinin ön lansmanı MIPIM 2013'te yapıldı! Yeni görseller yayında!
  • 12.03.2013 14:10

Nidakule Levent projesinin ön lansmanı MIPIM 2013'te yapıldı! Yeni görseller yayında!

Tahincioğlu Gayrimenkul Şirketi'nin yeni projesi Nidakule Levent MIPIM 2013 Fuar ...

Nidakule projesinin son durumuna bakın!
  • 15.07.2012 13:15

Nidakule projesinin son durumuna bakın!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidakule projesinin son duru ...

Nidakule ve Seyranşehir’in değeri açıklandı
  • 02.12.2015 17:04

Nidakule ve Seyranşehir’in değeri açıklandı

Emlak Konut GYO projelerinden olan Nidakule ve Seyranşehir projelerinin yılsonu ...

Nidakule Levent'te neler oluyor?
  • 02.01.2015 17:42

Nidakule Levent'te neler oluyor?

Ofis birimlerinden oluşacak Nidakule Levent'in ne zaman satışa çıkacağı merak ko ...