maritbet girişmaritbet
Next Level Loft Ofis, Ankara’da yeni bir ilke imza atacak!

Next Level Loft Ofis, Ankara’da yeni bir ilke imza atacak!

Pasifik İnşaat, Ankara’nın en hızlı gelişen aksı Söğütözü’nde başkentin ilk loft ofis projesi Next Level Loft Ofis ile iş dünyasını değiştirecek

Ankara'nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezinden oluşan ilk karma kullanımlı projesi Next Level'ı hayata geçiren Pasifik İnşaat, yeni projesi Next Level Loft Ofis ile iş yaşamındaki tüm sınırları kaldırarak Ankara'da yeni bir ilke imza atacak. 

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Ankara'nın ilk karma kullanımlı projesi Next Level'ın hemen yanı başında yükselmeye başlayan Next Level Loft Ofis ile Ankara iş yaşamına yepyeni bir boyut kazandıracaklarını söyledi. Pasifik İnşaat olarak ikinci projelerinde de Ankara'ya yeni bir ilk kazandırdıkları için gururlu olduklarını ifade eden Fatih Erdoğan, “Ankara'nın ilk karma kullanım projesi Next Level sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin referans projesi olarak değerlendiriliyor. İkinci projemizde de yine fark yaratan bir işe imza atarak sektördeki yenilikçi ve öncü yapımızı, Ankara'nın ilk loft ofis projesi ile bir kez daha gösterdik” diye konuştu. 

Next Level Loft Ofis'in toplam 100 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirildiğini ifade eden Fatih Erdoğan, projenin 5 bin metrekarelik arsa alanı ve 40 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olduğunu söyledi. Fatih Erdoğan, Brigitte Weber Mimarlık tarafından tek blokta 28 kat olarak tasarlanan Next Level Loft Ofis'te büyüklükleri 198 ile 250 metrekare arasında değişen 70 ünitenin yer aldığını anlattı. Modern mimarisi, teknolojik altyapısı ve yaşam alanlarına derinlik ve ferahlık katan 7,40 metrelik kat yüksekliği ile Next Level Loft Ofis'in iş dünyasına farklı bir bakış getireceğini sözlerine ekleyen Fatih Erdoğan, şunları söyledi: 

“Next Level Loft Ofis zeminden tavana kadar olan cam uygulamaları, geniş galeri boşlukları ve doğal ışık kullanımlarıyla ofis yaşamına ferahlık katacak. Ofis sahipleri iş alanlarını hayal ettikleri gibi tasarlama imkânına sahip olacak. Next Level Loft Ofis'in en önemli özelliklerinden biri de bütün ofis cephesini saran teraslar. Odalardan teraslara açılan kapılar sayesinde ofis çalışanları gün içinde temiz hava alma şansını da yakalamış olacak. Next Level Loft Ofis'in altında bulunan üç katlı ve 6 bin metrekarelik spor merkezi ise, fitness salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol sahası ve güneşlenme terasları ile tüm Ankaralılara hizmet verecek. Profesyonel bir işletme sistemiyle yönetilecek spor merkezinin yanı sıra Next Level Loft Ofis'in altında bulunan beş cadde mağazası da farklı markaları ağırlayacak.” 

Next Level Loft Ofis'in mimarı Brigitte Weber ise, Next Level Loft Ofis projesinde mimari konseptin getirileri ile loftun sunduğu hacim hissini, yüksek tavan, galeri boşlukları, cephedeki geniş cam uygulamaları ve iç mekanda sağlanan optimum doğal ışık ile vurguladıklarını söyledi. Next Level Loft Ofis ile iç mekânları ihtiyaca göre tasarlama imkanı sunduklarını ifade eden Brigitte Weber, amaçlarının özel hayattaki konforu iş yaşamına taşımak olduğunu belirtti. 

İnşaatına Şubat 2013'te başlanan Next Level Loft Ofis, 2014 sonunda sahiplerine teslim edilecek. 

Next Level Loft Ofis İletişim Bilgileri;

Web: http://www.nextlevel.com.tr

Telefon: 0312 284 47 47

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Next Level Çayyolu basın lansmanı yapıldı
  • 04.05.2016 17:41

Next Level Çayyolu basın lansmanı yapıldı

Pasifik İnşaat projesi olan Next Level Çayyolu, 429 konut ile 6 mağazadan meydan ...

NEXT LEVEL
  • 12.12.2011 13:38

NEXT LEVEL

Pasifik İnşaat Next Level projesini hayata geçiriyor. ...

Düzce Belediyesi'nden tarihi evlere restorasyon hamlesi!
  • 27.11.2020 08:28

Düzce Belediyesi'nden tarihi evlere restorasyon hamlesi!

Düzce Belediyesi, Konuralp Antik Tiyatro çevresindeki tescilli evlerin restore e ...

Merkez Ankara'daki konutların yüzde 75'i satıldı
  • 10.11.2020 09:34

Merkez Ankara'daki konutların yüzde 75'i satıldı

Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın yerine yapıla ...

Merkez Ankara'da ofisler 533 bin TL'den satışa çıkıyor
  • 03.11.2020 13:27

Merkez Ankara'da ofisler 533 bin TL'den satışa çıkıyor

Türkiye’nin en büyük karma yaşam projesi Merkez Ankara’nın ticari ofis blokları ...

Tekirdağ Şehir Hastanesi hizmete girmek için gün sayıyor
  • 10.09.2020 14:49

Tekirdağ Şehir Hastanesi hizmete girmek için gün sayıyor

Akfen İnşaat imzası taşıyan Tekirdağ Şehir Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafında ...