maritbet girişmaritbet
Nef'ten 23 odalı ofisler!

Nef'ten 23 odalı ofisler!

Nef, konut projelerinde olduğu gibi ofislerde de geniş sosyal alanlar oluşturuyor.

Farklı mimari anlayışı ve dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan projeleriyle öne çıkan Nef, Levent'te hayata geçirdiği ofis projelerindeki 'Foldoffice' konseptiyle iş dünyasına 23 odalı ofis fırsatı sunuyor. 

Nef ofis projelerinin Foldoffice üniteleri arasında sinema salona toplantı odası, kitchenette, video konferans odası, oditoryum, eğitim odası, servis odası, showrooms, hobi odası, kişisel gelişim stüdyosu, kispor salonu, basketbol salonu, squash salonu, özel eşya odası (locker room), parti odası, happy hour terası, playstation odası, owner's lounge, çocuk oyun odası, cafe, copy center ve ilk yardım odaları bulunuyor. 

Nef Offices Dörtlevent 09
Nef Offices Dörtlevent 09

Metrekare kirası 15 dolar

Büyükdere Cadde'de konumlanan Nef Offices Dörtlevent 09, 44 bin 600 metrekarelik inşaat alanı ve 3 bin 600 metrekarelik arsa üzerinde, iki blok halinde yükseliyor. Metro durağına 120 metre mesafede bulunan Nef 09 toplu ulaşım araçlarına kolay erişim sağlıyor. Nef Offices Dörtlevent 09'da 14 katlı A Blok'ta 10 ofis katında 108 ofis, 4 konut katında farklı ihtiyaçlara cevap veren 48 ev ofis ve 2 mağaza katında 3 mağaza birimi yer alıyor. 

Nef Offices Dörtlevent 09'un diğer bloğunda ise 13 ofis katında 255 ofis ve 3 mağaza katında 14 mağaza bulunuyor. 2014'te teslim edilen projede bireysel yatırımcıların yanı sıra kurumsal yatırımcıların toplu kat alımları da gerçekleşti. Ofisleri metrekaresi 15 dolardan kiralanan Nef Offices Dörtlevent 09'da cadde mağazaları da kiracı ve sahiplerini bekliyor. 

Metroya yakın

Apa Nef levent

Apa Nef

Apa Nef, Levent bölgesinde Kanyon Alışveriş Merkezi'nin yanında Büyükdere Caddesi'ne ve metroya 1 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor. Toplam 21 bin metrekare inşaat alanına sahip 23 katlı tek blok halinde inşa edilen Apa Nef, 14 katı ofis katı, 6 katı otopark ve arşiv, 3 katı Foldoffice katı olarak tasarlandı. Apa Nef'te ofislerde metrekare kiralama bedeli 28 dolar. 

Dünyaca ünlü mimarlarla çalıştı 

Binaların sadece cephesi değil kapı kolundan asansör tuşuna kadar bir çok detay ve Foldoffice üniteleri, Nef'in Sebastien Agneesens, Alper Böler ve Dror Benshetrit'in gibi dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyor. Şimdiye kadar geliştirdiği tüm projelerde SOM, HOK, Foster&Partners ve Autoban gibi firmalarla hareket eden Nef, Nef Offices Dörtlevent 09 ve Apa Nef ofis projeleri için Londra'daki Wembley Stadı, Dali Müzesi ve Çin'deki Four Seasons Otelini yapan HOK firmasıyla çalıştı. 

Yeni adres Seyrantepe

Kağıthane - Seyrantepe bölgesine yeni bir proje geliyor. Aynı bölgede Nef 10 ve Nef 11 olmak üzere iki proje teslim eden, Nef 03, Nef 08, Nef 98, Nef 04, Nef 06 ve Nef 14 olmak üzere 6 projenin satışını kısa bir sürede tamamlayan Nef; Seyrantepe metro istasyonun hemen yanında yeni bir proje için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Nef'in satış hızına dikkat çeken şirket yetkilileri,"Nef'in, yeni projesinde kısa sürede kapalı satış usulü satması bekleniyor" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Nef'ten 23 odalı ofisler!
  • 23.10.2015 13:22

Nef'ten 23 odalı ofisler!

Nef, konut projelerinde olduğu gibi ofislerde de geniş sosyal alanlar oluşturuyo ...