maritbet girişmaritbet
İşte Avrupa Yakası'nın ofis projeleri!

İşte Avrupa Yakası'nın ofis projeleri!

Emlaktasondakika.com olarak Avrupa Yakası'ndaki ofis projelerini inceledik. İşte fiyatlar ve kira getirileri...

Gayrimenkul sektörü gelişiyor, büyüyor. Özellikle İstanbul, sektörün gözdesi olmaya devam ediyor. Çeperleri iyice genişleyen megakent, 20 milyona yaklaşan nüfusuyla ayrı bir ülkeyi andırıyor. Böyle büyük bir ekonomiye sahip şehirde artan konut projelerinin yanında ofis yatırımlarının geride kalması düşünülemezdi.

İşte tam da bu noktada İstanbul'da “ofis” denince akıllara gelen Levent-Maslak aksına yeni alternatifler oluştu. Özellikle Kağıthane bölgesi, yeni Büyükdere olarak adlandırılmaya başladı. Ancak ofis satış ve kiralama rakamlarında Levent bölgesi liderliğni koruyor. Öte yandan şehrin merkezi noktalarındaki kentsel dönüşüm projeleri de, birçok bölgeyi ofis yatırımıyla tanıştırmış oldu.

Emlaktasondakika olarak Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen ofis projelerini araştırdık. İşte detaylar…

Vadistanbul Bulvar

Maslak'ta A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekare olarak belirtilirken Vadistanbul'un Bulvar etabında toplam ofis büyüklüğü 300 bin metrekare civarında. Kusursuz altyapısıyla kullanıcılarına eşsiz bir ofis deneyimi sunacak olan proje, yeni bir iş merkezini de oluşturmuş olacak. Metrekare satış bedelinin 4 bin dolar+KDV olarak belirlendiği Bulvar'da teslimden sonra kiraların 25-30 dolar seviyelerinde olması bekleniyor. Teslimlerin Haziran 2016'da gerçekleşeceği projede ofis alanları 79 metrekareden başlıyor.

Avrupa Residence Office

Konut ve ofis konseptine sahip olan proje Artaş İnşaat imzası taşıyor. Atatürk Havalimanı, Dünya Ticaret Merkezi, CNR Fuar Merkezi'nin yanı başında inşa edilen ve E5 Karayolu'na 93 metrelik cephesiyle göz dolduran projedeki ofis fiyatları 2 milyon 334 bin lira ile 3 milyon 368 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Eylül 2016'da tamamlanacak olan proje 350 milyon liralık yatırım değerine sahip. Sosyal donatı alanlarıyla yatırımcılarına büyük avantajlar sağlayacak olan Avrupa Office'te ofis alanları 233-321 metrekare arasında değişiyor.

Eclipse Maslak Business

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları markasıyla inşa ettiği Eclipse Maslak projesi karma konsepte sahip. Konutların dışında geniş ofis alanları bulunan projede 188-341 metrekare arasında değişen ofisler 612 bin 158 dolar ile 1 milyon 124 bin 20 dolar arasında değişiyor. 1188 metrekare ile 1516 metrekare arasında değişen geniş alanlı ofislerin fiyatları ise 3 milyon 742 bin 704 dolar ile 4 milyon 845 bin 58 dolar arasında farklılık gösteriyor. Yüzde 25 peşinat ödeyerek ofis sahibi olunan Eclipse Maslak Business'ta banka kredisi kullanmak mümkün. Öte yandan Business'ta metrekare kira bedelleri 20-25 dolar civarında.

Avrupa Konutları Kale Ofis

Avrupa Konutları markasıyla Artaş İnşaat tarafından Topkapı'da inşa edilen Kale'de ofisler 2 milyon 83 bin lira ile 2 milyon 444 bin lira arasında alıcılarını bekliyor. Büyüklükleri 236 metrekareden başlayan ofis birimlerinde metrekare kira getirisinin 15-20 dolar civarında olması bekleniyor. Ofislerin dışında daire ve mağazalarında bulunduğu Kale, merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Konut yatırımcılarının büyük ilgi gösterdiği Kale, 37 bin metrekare arsa üzerinde hayat buluyor. Banka kredisine uygun olan Kale'de 599 daire, 30 dükkan ve 52 ofis bulunuyor. Projede teslimler Temmuz 2016'da gerçekleşecek.

ofis

Ağaoğlu My Office 212

Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen My Office 212, uzun zamandır hizmet vermeye devam ediyor. 2 ile 2 bin 500 lira civarında kiralık ofislerin yer aldığı projede 80 metrekareden başlayıp 800 metrekareye kadar çıkan ofis alanları bulunuyor. Tek blok halinde inşa edilen projenin ikinci el kısmında önemli satış ve kiralamalar yapılıyor. 500'ün üzerinde birime sahip olan 212 Ağaoğlu Office'in bitişiğinde 212 AVM yer almakta. Projede Ağaoğlu tarafından sıfır ofis satışları tamamlandı.

Batışehir

Ege Yapı Group'un Bağcılar'da inşa ettiği mega projesi Batışehir'de de ofis alanları mevcut. Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede inşa edilen dev yatırım içerisinde 380 metrekareden başlayıp 750 metrekareye ulaşan ofis birimleri bulunuyor. Ayrıca ufak işletmeciler için 77 metrekareden başlayan ofislerin bulunduğu projede tam kat büyük ofisler için 12, küçük ofisler için ise 2 araçlık otopark alanı sunuluyor. Öte yandan Batışehir'in Premium etabında da ofisler yer almakta. Bu etapta fiyatlar 360 bin liradan başlıyor.

Premier Kampüs Ofis

Fer Yapı'nın Kağıthane'de inşa ettiği Premier Kampüs Ofis, özellikle mimarisiyle öne çıkıyor. 20 bin metrekare alana inşa edilen yapı içerisinde 435 birim bulunmakta. Tamamlandığında metrekare kira bedelinin 25 dolar civarında olması beklenen projede teslimler yıl sonunda gerçekleşecek. Metrekare rakamlarının 3 bin 500 dolar seviyelerinden başladığı Kampüs Ofis, 150 milyon lira yatırımla inşa ediliyor. Ofislerin dışında ticari birimlerinde yer alacağı Kampüs'te 50 metrekareden başlayan ofis seçenekleri de bulunmakta.

Mall of İstanbul The Office

Torunlar GYO'nun yüzde 100'ün üzerinde prim yapan karma projesi Mall of İstanbul'da yer alan The Office bloğu 26 kat şeklinde tasarlandı. İçerisinde 118 metrekareden başlayıp 1317 metrekareye kadar yükselen ofis birimlerinin yer aldığı kule, Atatürk Havalimanı, TEM ve E5 Karayolu'na yakınlığıyla dikkat çekiyor. 180 adet ofis bulunan Mall of İstanbul'da toplam ofis alanı ise 34 bin 241 metrekare. Sıfır ve ikinci el satışların devam ettiği blokta Torunlar GYO'nun elinde en küçük 191 metrekarelik ofis alanı bulunmakta. Bu birim için liste fiyatı 1 milyon 376 bin lira, peşin indirimiyle birlikte 966 bin lira olarak belirlendi. Öte yandan ikinci ellerde 125 metrekare büyüklüğe sahip ofisler ise 900 bin lira civarında satılıyor. Bu bölümün aylık kira getirisi ise 5-6 bin lira civarında. Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği The Office'te banka kredisi de kullanmak mümkün.

Torun Center

Torunlar GYO ile Torun Yapı'nın eski Ali Sami Yen Stadyumu arsası üzerinde inşa ettiği Torun Center'da konutların dışında yatay ve dikey ofis blokları bulunuyor. Dikey blokta ofisler 300 metrekare ile 400 metrekare arasında değişirken yatay blokta birimler 100 metrekareden başlayıp birleştirme yöntemiyle 1000 metrekareye kadar çıkabiliyor. Metrekare birim fiyatlarının 6 bin 800 dolardan başladığı projede metrekare kira bedellerinin 30-45 dolar arasında olması bekleniyor. Yıl sonunda teslimleri gerçekleştirilecek olan projede banka kredisi de kullanma fırsatı sunuluyor. Projede dikey ofis bloğu 36 kat şeklinde tasarlanırken 2 katlı yatay ofis bloğunda bahçe katı ve teraslar yer almakta. Torun Center'da toplam ofis ve dükkan büyüklüğü ise 87 bin metrekare olarak belirlendi.

Capital Tower

9 bin 550 metrekare arsa üzerinde, Basın Ekspres Yolu'nun üzerinde inşa edilen Capital Tower projesinde 100 birim yer almakta. Sıfır ofis satışlarının tamamlandığı projede kiralar 4 bin 500 liradan başlayıp 15 bin liraya seviyelerine kadar çıkıyor. Öte yandan projede 1710 metrekarelik ofis 16 milyon 522 bin liradan alıcısını bekliyor. 35 bin metrekarelik inşaat büyüklüğüne sahip olan Capital Tower, Mutlu İnşaat-Uzman İnşaat ortaklığında hayata geçirildi. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Papirus Plaza

Mesa-Ferko ortaklığında Kağıthane bölgesinde inşa edilen Papirus Plaza'da satışlar sürüyor. Metrekare satış bedelinin 3 bin 500 dolar olarak belirlendiği projede kredi kullanma fıratı da sunuluyor. Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği Papirus'ta metrekare ofis kira bedeli 18 dolar+KDV olarak belirlendi. İkinci ellerde rakamlar 1.7 milyon dolara kadar yükseliyor. Proje, konumu ve sosyal donatı alanlarıyla da öne çıkıyor.

İ Tower Bomonti

Sinpaş GYO ile Fer Yapı ortaklığında Bomonti'de hayata geçirilen İ Tower'da birinci el satışlar bitti. Metrekaresi 60 ile 300 arasında değişen ofislerin yer aldığı projede ikinci el satışları ve kiralamalar devam ediyor. Kiraların 2 bin lira seviyelerinden başlayıp 42 bin lira bandına ulaştığı İ Tower içerisinde 200'ün üzerinde birim bulunuyor. Metrekare kira bedellerinin 25 dolar seviyelerinde olduğu belirlenen projede 29 katlı tek bloktan oluşmakta.

Ataköy Towers

E5 Karayolu'nun yanı başındaki Ataköy Towers'ta ofislerin metrekare satış bedeli 9 bin lira ile 15 bin lira arasında değişiyor. Aralık 2016'da teslimleri gerçekleştirilecek olan yatırımda ofislerin büyüklüğü 87,5 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. 68 bin metrekare inşaat büyüklüğüne sahip olan ve Aziz Yapı imzası taşıyan projenin her bloğunda 143 bağımsız birim bulunmakta. LEED Sertifikası'na aday olan yatırımın arsa büyüklüğü ise 11 bin metrekare.

Axis İstanbul

Sur Yapı ile Hayat Holding ortaklığında inşa edilen Axis projesi AVM ile birlikte ofis alanlarından meydana gelmekte. Bayrampaşa metro istasyonunun girişinde inşa edilen projede satılık alanların fiyatları 950 bin lira bandından başlıyor. 195 birimin bulunduğu Axis İstanbul'da ofislerde metrekare kira bedellerinin 25 doların üzerinde olması bekleniyor. Ağustos 2016'da teslimleri gerçekleştirilecek olan Axis İstanbul'da banka kredisi kullanma fırsatı da sunuluyor.

Venezia Ofisleri

Viaport Venezia projesinin bir bölümü olan Venezia Ofisleri, Venedik tadında çalışma hayatını İstanbul'a getirdi. Satışların tamamlandığı projede ofis bölümüm teslimleri 2015'in sonunda gerçekleştirilecek. Bu dönemden sonra kiralamalar ve ikinci el satışları da başlayacak. Projede metrekare kira bedellerinin 25 dolar seviyesinde olacağı öngörülüyor.

Tarlabaşı 360

Beyoğlu Belediyesi ile Gap İnşaat ortaklığında inşa edilmekte olan Tarlabaşı 360 projesi, Taksim'e yakınlığıyla dikkat çekiyor. Projede konut ve ticari alanların dışında ofis seçeneği de bulunmakta. 68 ile 400 metrekare arasında değişen ofislerde fiyatlar 588 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 2016 sonunda teslimleri gerçekleşecek projede bugün itibariyle metrekare kira getirisi 30-35 dolar arasında, teslim tarihinde ise 45-50 dolar seviyelerinde olması bekleniyor. 48 ay sıfır faiz seçeneğiyle ofis sahibi olunabilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

ofisler

Quasar İstanbul

Mecidiyeköy'de eski likör fabrikası arsası üzerinde inşa edilen Quasar'da ofis, ev ofis ve rezidans seçenekleri bulunuyor. Ofis bölümünde yer alan birimler 4 bin metrekarelik kat olarak satılıyor. Ancak bloğun bir bölümünde bulunan ufak ofisler 80 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. Bu birimlerde metrekare fiyatı 8 bin dolar olarak belirlendi. Çalışmaları tüm hızıyla devam eden projede ofislerin metrekare kira getirisi 40 dolar seviyelerinde olacak.

Beyoğlu Look

Nar Yatırım ile As Yapı ortaklığında inşa edilen Beyoğlu Look projesi 16 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Satışların tamamlandığı projede ofis kiraları metrekare bazında 25-30 dolar bandında seyrediyor. 110 milyon lira yatırım değerine sahip projede 95 ofis ve 19 mağaza yer almakta.

42 Maslak

Bay İnşaat'ın Maslak'ta inşa ettiği 42 projesi, ev, ofis ve home ofis konseptine sahip. Projede büyük alanlı yatay ofislerin yanı sıra küçük alanlara sahip multi ofisler bulunuyor. Multi bölümünde 76 metrekare büyüklüğe sahip birim 581 bin dolardan satılıyor. Bu birimin kiraya verilmesi durumundaki aylık getirisi ise 5 bin 500 lira civarında. Ortalama metrekare kira getirisi ise 25 dolar bandında. Teslimleri hemen gerçekleştirilen 42 Maslak 39 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edildi. 235 bin metrekarelik inşaat büyüklüğüne sahip olan yapı sosyal donatı alanları ve konumuyla öne çıkıyor.

Townofis

3 bin 822 metrekare arsa üzerinde Yenibosna'da Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen birimler bulunuyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede bugün itibariyle satışta olan en uygun ofis fiyatı 621 bin lira olarak açıklandı. 13 kat şeklinde tasarlanan ve en üst katı Keleşoğlu'na ait olacak olan projede 12 ve 11'inci katlar satıldı. 60-150 metrekare arasında değişen ofislerden oluşan Townofis'te tamamı peşin ödemelere yüzde 7 indirim uygulanıyor. 96 ofis ve 13 dükkandan meydana gelen yapı içerisinde 20 ve 85 kişilik konferans alanlarıyla birlikte 137 araçlık kapalı, 25 araçlık açık otopark alanı bulunuyor.

Ant Plato

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde konumlandırdığı Ant Plato'da satışlar başladı. Brüt 80 metrekareden başlayan ofislerin yer aldığı projede birimler 1032 metrekareye kadar yükseltilebiliyor. Büyük ofis bölümlerinde rakamlar 864 bin liradan başlarken küçük ofislerde başlangıç bedeli 418 bin lira olarak belirlendi. 2016 sonunda tamamlanacak olan Ant Plato'da fiyatlara KDV dahil değil. 25 katlı tek blok olarak tasarlanan proje kapsamında peşin ödemelere yüzde 5+yüzde 10 indirim yapılıyor. Ant Plato'da 80 metrekarelik ofisin 2 bin 500 liralık kira getirisine sahip olması bekleniyor. İçerisinde 177 birimin bulunduğu Ant Plato konumu ve sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor.

Balance Güneşli

Balance Gayrimenkul'ün Güneşli'de Basın Ekspres Yolu'na çok yakın bir bölgede inşa ettiği Balance Güneşli projesinde satışlar sürüyor. Ofis konseptiyle hayata geçirilen projede 40 metrekareden başlayıp 1700 metrekareye kadar ulaşan ofis birimleri bulunuyor. Ortalama metrekare fiyatının 7 bin lira olarak belirlendiği projede teslimler 5 ay sonra gerçekleştirilecek. Tamamlandığında metrekare kira bedelinin 15-16 dolar olacağı öngörülürken proje sosyal olanaklarıyla da öne çıkıyor.

Ferko Signature

Metrekare fiyatlarının 8 bin 500 dolar seviyesinden başladığı Ferko Signature, Levent'te Büyükdere Caddesi üzerinde yükseliyor. Ferko İnşaat imzası taşıyan projede ofislerin büyüklüğü, kullanıcıların talebine göre değişecek. Banka kredisi kullanımına uygun olan yatırımın Sign-1 bölümünde 185 bağımız birim bulunuyor. Özdilek AVM'nin bitişiğinde inşa edilmekte olan Signature, kent bahçesi ve konumuyla alıcıların dikkatini çekmiş durumda. Proje konum olarak Boğaziçi Köprüsü'ne 4, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ise 6 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Spine Tower

Tilaga tarafından 22 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen Spine Tower, 47 katı ve 191 metrelik uzunluğuyla hizmet veriyor. Teslimleri hemen gerçekleştirilen projede ikinci el kiralıkların fiyatları 47 bin dolara kadar yükseliyor. 133 metrekareden başlayıp 1200 metrekareye kadar artan birimlere sahip Spine Tower'da ilk 29 kat ofis konseptine sahip. 140 bin metrekarelik kapalı alanıyla göze çarpan projede İstanbul manzarasına sahip birçok birim bulunmakta.

İstanbul Vizyon Park

20 metrekare ile 1171 metrekare arasında değişen ofis seçeneklerinin bulunduğu proje Kuyumcukent Gayrimenkul tarafından Yenibosna'da inşa edildi. Uzun süredir faaliyette olan projenin ofis bölümlerinde metrekare kira bedeli 15 dolar civarında. Atatürk Havalimanı, E5 Karayolu ve Dünya Ticaret Merkezi gibi aksların yanı başında hayat bulan yatırım 81 bin 62 metrekare inşaat büyüklüğüne sahip.

Liman Park

Ambarlı Gümrük Limanı'nın yanı başında inşa edilen ve kendisini 150 ayda amorti edecek olan Liman Park'ta satışlar sürüyor. 44 metrekarelik ofislerin 1500 dolar seviyesinde kira getireceği öngörülürken yatırım yapmak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri de sunulmakta. Gültaş İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde konumlandırılan yatırımın inşaat büyüklüğü 8 bin 778 metrekare olarak açıklandı. Projede teslimlerin 2015 sonunda gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Levent Life

Rezidans ve ofis bölümlerinden meydana gelen Levent Life, Baray İnşaat, Svot Yapı ortaklığında Kağıthane bölgesinde hayata geçiriliyor. Bir bloğu 64 ofisten meydana gelen proje tasarımıyla da ön planda. Levent Life Office bölümünde metrekare kira getirisinin 35 dolar, en küçük ofisin ise 4 bin doların üzerinde kira getirmesi bekleniyor. 13-18 yıllık süreçte kendisini amorti etmesi beklenen Levent Life'ın teslime kadar yüzde 35 prim yapması bekleniyor. Ofislerin dışında 144 konut bulunan yatırım, köprü ve bağlantı yollarına yakın bir bölgede hayata geçirilmekte. Projede teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi.

maslak bölgesinin havadan görünümü

Lea Çağlayan

Öztek Yapı'nın Kağıthane sınırlarında inşa ettiği Lea Çağlayan, 59 birimden oluşmakta. Metrekare fiyatlarının 6 ile 9 bin lira arasında değiştiği projede en düşük ofis fiyatı 540 bin lira seviyesinde. Metrekare kira bedellerinin 15 dolar civarında olduğu yatırımın içerisindeki ofisler 50 metrekareden başlayıp 975 metrekareye kadar yükseliyor. Cafe, restaurant, toplantı odası gibi seçenekleri bir arada sunan Lea'da otopark seçeneği de var.

Tem 34

Akyapı ile Eşbah Yapı ortaklığının bir ürünü olan Tem 34'te en düşük ofis fiyatı 670 bin lira seviyelerinde. 120 metrekare ile 900 metrekare arasında değişen ofis seçeneklerinde metrekare birim fiyatları 5 bin lira ile 5 bin 200 lira bandında seyrediyor. Nisan 2016'da teslim edilmesi beklenen Tem 34'te minimum kira getirisinin 2 bin lira seviyelerinde olacağı öngörülüyor. 3. Havalimanı ve Kanal İstanbul'a 10 kilometre uzaklıkta inşa edilmekte olan projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Gümüş Panorama

Uçar Group'un Esenyurt'ta inşa etmekte olduğu proje 19 bin 200 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 627 daire, 107 ofis ve 33 cadde dükkanıyla 30 adet dükkanlı bedestenin yer aldığı projede rakamlar henüz belli olmadı. Esenyurt'un önemli yatırımları arasına girecek olan projede teslimlerin Aralık 2017'de gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

The İstanbul Merter Office

Yeditepe Gayrimenkul'ün İstanbul'un göbeği Merter'de inşa edeceği The İstanbul markalı ofis projesinde fiyatlar ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde belli olacak. 2018 yılının Ocak ayında teslimleri gerçekleştirilecek olan projede ofisler 400 metrekare ile 800 metrekare arası tasarlandı. 6 bin metrekare alana kurulan proje iki ana binada 4 blok olarak hizmet verecek.

Ege Yapı Kağıthane Projesi

Konut, ofis ve dükkan konseptine sahip olacak Ege Yapı Kağıthane projesine ön talep süreci devam ediyor. Fiyat ve ödeme seçeneklerinin henüz belli olmadığı projede ofisler 50 metrekare ile 200 metrekare arası büyüklüğe sahip olacak. 2017 yılı sonunda tamamlanması beklenen proje Kağıthane'deki Axis AVM ve Adil ışık Fabrikası'nın hemen yanında yükselecek.

Plaza 34

Akyapı ve Eşbah Yapı'nın İkitelli bölgesine değer katan projesi Plaza 34 tamamen ticari birimlerden oluşmakta. 2016 yılı sonunda kapılarını açması beklenen yatırım içerisinde 11 dükkan ve 52 adet business ofis bulunuyor. 17 bin metrekare kapalı alana sahip olan Plaza 34'te henüz fiyat ve ödeme seçenekleri belli olmadı.

Yedi Mavi

Kalkavan Yapı - Hasan Sever İnşaat - Gül Yapı ortaklığında Kazlıçeşme sahilindeki TOBB arsasına inşa edilecek Yedi Mavi, konut ve dükkanların dışında ofis birimlerine de ev sahipliği yapacak. 73 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan yatırımda fiyatlar ve ödeme seçenekleri henüz belli olmadı.

Piyalepaşa İstanbul

Piyalepaşa Gayrimenkul'ün kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, karma konseptiyle dikkat çekiyor. Daire, rezidans, ofis ve ticari birimlerin bulunduğu projede konut satışları devam ediyor. 50 bin metrekarelik ofis alanına sahip olan Piyalepaşa'da teslimler Ocak 2018'de gerçekleşecek. Projede ayrıca alışveriş caddesi ve otel seçeneği de mevcut.

Zorlu Center

Rezidans, AVM, ofis konseptine sahip Zorlu Center, Zorlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Zincirlikuyu bölgesinde konumlandırılan proje 2013 yılının son çeyreğinde faaliyete geçti. Home ofis tarzındaki birimlerin kirası 3 bin 500 dolar seviyelerinden başlarken rakamlar, cepheye ve kata göre farklılık gösteriyor. Zorlu Center'da teslimler hemen gerçekleştiriliyor.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

"İnşaatçılara ofis yapmayın diyoruz, bizi dinlemiyorlar"
  • 15.05.2017 11:01

"İnşaatçılara ofis yapmayın diyoruz, bizi dinlemiyorlar"

JLL Türkiye'den Mahir Mermer, İstanbul'da boş ofis oranının yükseldiğini, kirala ...

Anadolu Yakası durdurulamıyor!
  • 16.04.2016 11:13

Anadolu Yakası durdurulamıyor!

İstanbul'un Anadolu Yakası, ulaşım yatırımlarıyla birlikte değerine değer katıyo ...

İşte Avrupa Yakası'nın ofis projeleri!
  • 06.10.2015 17:49

İşte Avrupa Yakası'nın ofis projeleri!

Emlaktasondakika.com olarak Avrupa Yakası'ndaki ofis projelerini inceledik. İşte ...

Ofislerde hangi kriterlere dikkat etmek gerekiyor?
  • 27.08.2015 15:59

Ofislerde hangi kriterlere dikkat etmek gerekiyor?

Mehmet Mahir Mermer, metroya yakın ofis projelerinin ilgi gördüğünü, ulaşımın sa ...

Ofisler için iddia edilen boşluk oranları doğru mu?
  • 24.08.2015 16:07

Ofisler için iddia edilen boşluk oranları doğru mu?

Mehmet Mahir Mermer, inşaat halindeki yapılarla birlikte boş ofis oranının yüzde ...

İstanbul'un hangi bölgesi ofis pazarının yeni merkezi oldu?
  • 16.07.2014 11:23

İstanbul'un hangi bölgesi ofis pazarının yeni merkezi oldu?

Ümraniye, son 10 yıl içerisinde hızla gelişen ofis pazarından nasibini aldı ...