maritbet girişmaritbet
Helis More Residence'ta ofis ve mağazalar satışa çıktı

Helis More Residence'ta ofis ve mağazalar satışa çıktı

Kartal'da hayata geçirilen Helis More Residence & Ofis projesinde metrekare fiyatları 8 bin 500 TL'den başlıyor

Yatırımda kazanan olmak için yatırımın ‘Kare Ası' olarak nitelendirilenDört önemli hamle; Prim Potansiyeli, Lokasyon, Ulaşım İmkânı, Sosyal donatılar!

Kartal'da hayata geçen bölgenin tek butik projesi Helis More'dan yatırımcıya dörtte dört atışlık ticari yatırım.
Hızlı konut satışı ile dikkat çeken, Türkiye'de butik projeler üreten inşaat şirketi Helis Yapı; İstanbul'un yükselen değeri Kartal'daki projesi Helis More'da ofis ve mağazaları satışa çıkardı. Helis Yapı'nın 231 konutluk Helis More projesinde 52 ofis ve 6 mağaza yer alıyor. Helis More projesinde ticari tapulu ( yüzde 18 ), büyüklükleri 88 ile 277 metrekare arasında değişen ofislerin metrekare fiyatı, rekabetçi fiyatla 8 bin 500 liradan satışa çıktı.

Helis More Residence & Ofis projesi, bugün ve gelecekte kazandıracak bölge olan Kartal'da mükemmel lokasyonu yanı sıra; yatay bir projede yapılması mümkün tüm sosyal donatıları dikey bir projede gerçekleştiren ilk ve tek proje olma unvanını koruyor.

E-5 yolu üzerinde inşa edilen Helis More projesinin 7 bin 400 metrekare alanda 3 katı 52 adet ofis ünitesi ve 5 bin 200 metrekare alanda 2 katı 6 adet mağaza olarak geliştirildi. Projede göze çarpan en önemli detaylardan bir tanesi ise bin 500 metrekare ayrılan depolama alanları ve 20 bin metrekarelik otoparkı.

50 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 31 kat olarak inşa edilen Helis More'a, İstanbul'un her noktasından araçsız olarak toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak mümkün.

Projebeyaz ve Helis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Konutlarımızı hızlı satıyoruz. Projenin tamamlayıcı parçası ticari alanların satışına sıra geldi” dedi. Henüz oturum başlamadan metrekare fiyatları 8.500 TL olan konutlar teslim edilip oturum başladıktan sonra yüzde 50 oranında prim yapacak. Yatırımcısına yüksek getiri sağlayacak ve prim oranı oldukça yüksek bu üniteler için yatırımcıların elini çabuk tutmasını tavsiye etti.

Ofislerin planlaması yapılırken tüm sektörlere uygun şirketlerin ihtiyaç ve talepleri göze alınarak planlandı ve hayata geçirildi. Konut, ticari yatırımcı ve ofisler için özel olarak inşa edilen 200 metrekarelik parti &kokteyl alanı, 150 kişilik sinema düzeninde seminer salonu, 3 adet toplantı odası tüm teknolojik altyapı ve ses yalıtım gereksinimleri inşa ediliyor. İş dünyası için geliştirilen 3. katta bulunan 150 kişilik konferans salonu, fuaye ve kokteyl alanı, 13.000 metreküplük gün ışığının aydınlattığı otantik peyzaj ve devasa galeri boşluğunda yatırımcılar, yılın 12 ayı sosyalleşmenin keyfini çıkaracak.Ayrıca tüm detayları düşünülen cafe, mini market, bay &bayan kuaförü, muhallebici, mini market ile yaşam alanından ayrılmadan, yanı başınızda çözümler sağlayan rahat ve sosyal bir çalışma ortamı planlandı.

Rakiplerinin aksine fark oluşturmayı hedefleyen Helis Yapı, vizyon projesi Helis More'da ofis, ticari alan ve residence sakinlerinin kullanımına sunacağı 5 yıldızlı otel konforuna sahip 5 adet süit odayı projesi dahilinde geliştiriyor.

E-5 üzerinde 120 metrelik yol cephesi ile tabela ve adres değeri ekspertiz firmaları tarafından kanıtlanmış,  önünden günde 200 bin aracın geçtiği Helis More metro istasyonuna 300 metre, hızlı tren istasyonuna 8 dakika mesafededir. Ayrıca Sabiha Gökçen havalimanı, feribot iskelelerine yakın lokasyonu ile Helis More projesinin gerek mağaza kısımları, gerekse ofis alanlarına yoğun talep bekleniyor. 

Projenin tamamına değer katması için profesyonel olarak planlanan mağazalar ve marka karmasının yapılabilmesi için talepler alınmaya devam ediyor.

Kartal yatırımcısına kazandırıyor!

Lokasyon ve ulaşım imkanı yatırımda önemli kriterlerinden biri olduğunu düşündüğümüzde, İstanbul'un Anadolu'ya açılan kapısı, kara taşımacılığı ve deniz taşımacılığı olarak ulaşım akslarının üzerinde ve içerisinde barındıran Kartal, yatırımcısına ve içerisinde yaşamını sürdürene kazandıracak.

İstanbul'un her noktasına araçsız ulas¸ım sagˆlayabilirsiniz!

I·stanbul'un her noktasına araçsız ulas¸ım sagˆlayabilecegˆiniz Helis More'dan, Kadıköy'e ordan Marmaray aktarması ile Atatürk Havalimanına kadar ulas¸abilirsiniz. Ayrıca yeni metro hattı ile Sabiha Gökçen Havaalanına, aracınızla Yüksek Hızlı Trene ve Hızlı Feribot'a sadece 10 dakikada ulas¸arak, Sakarya, Bursa, Yalova, Eskis¸ehir gibi s¸ehirlerimize de trafiksiz ulaşım avantajından faydalanabilirsiniz. Buna ek olarak HelisMore;  Bursa'yı ve İzmir'i İstanbul'a yakınlaştıran Körfez Köprüsü'ne olan yakınlığı ile öne çıkıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Helis More Residence'ta ofis ve mağazalar satışa çıktı
  • 01.02.2017 10:48

Helis More Residence'ta ofis ve mağazalar satışa çıktı

Kartal'da hayata geçirilen Helis More Residence & Ofis projesinde metrekare fiya ...

Helis Yapı'nın 7 projesi yolda!
  • 08.01.2016 10:42

Helis Yapı'nın 7 projesi yolda!

Helis Yapı, İstanbul Anadolu Yakası ve İzmir'de 7 adet yeni proje planlıyor ...

'Geleceğin Mimarları' CNR Emlak Fuarı’nda
  • 05.11.2015 15:08

'Geleceğin Mimarları' CNR Emlak Fuarı’nda

Helis More’un ofis ve mağazalarının lansmanını gerçekleştirdiği CNR Emlak Fuarı’ ...

Helis More Residence’ta metrekare fiyatı 5 bin 500 lira!
  • 08.06.2015 17:11

Helis More Residence’ta metrekare fiyatı 5 bin 500 lira!

Helis Yapı'nın Yakacık Kartal bölgesindeki Helis More Residence projesinde metre ...