maritbet girişmaritbet
Evke Yapı Bursa Evke Trade Tower 2014’te tamamlanacak!

Evke Yapı Bursa Evke Trade Tower 2014’te tamamlanacak!

Evke Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon, ticaretin yeni merkezi olmaya aday 'Evke Trade Tower' projesine başladı

Evke Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon, ticaretin yeni merkezi olmaya aday 'Evke Trade Tower' projesine başladı. 17 katlı ofis kulesiyle dikkat çeken proje; estetik dış cephe, helikopter pisti, resepsiyon, yürüyen merdiven gibi özelliklere sahip. Evke Yapı'nın yatırım bedeli olarak şu ana kadar ki en büyük projesi olan 'Evke Trade Tower', her meslek grubuna hitap etme iddiasında.

Faaliyetlerine 1999 yılında başlayan Evke Grup'un bünyesinde Evke Yapı, Evak Gıda, Evkal Danışmanlık ve El'ce Davet Tasarım firmaları bulunuyor. Grubun lokomotifi konumundaki Evke Yapı, dekorasyon ve taahhüt işlerinin yanı sıra son yıllarda birçok mimari projeye imza attı. Evke Grup, son olarak Ankara yolu üstündeki 'Evke Trade Tower' projesine başladı. 17 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip proje, cadde dükkanları ve 60 ofisten oluşuyor. Projenin, 17 katlı ofis kulesiyle dikkat çektiğini anlatan Evke Grup Genel Koordinatörü Murat Evke, "Kapalı otoparkı, Demiryolu Caddesi'ne ve Ankara yoluna bakan cadde dükkanları, yürüyen merdiveni, lobi, karşılama alanları, toplantı salonu ve bu mekanlara hizmet eden teknik altyapı ile müşterilerimize Evke Yapı kalitesini yaşatmayı hedefliyoruz. 'Evke Trade Tower', çevresindeki kamu yapılarının merkezinde yükseliyor" dedi.

Helikopter pisti de var

Proje inşası hakkında bilgi veren Evke, 160 santim kalınlığında radye temel yapı sisteminin, 120 ve 100 santim çapında dairesel kolonlarla devam ettiğini anlattı. Cephede kullanılan farklı tonlardaki camları sert rüzgarlara dayanıklı iskelet sisteminin taşıdığını dile getiren Evke, her ofiste açılabilir cam bulunduğunu, 70 metrekareden başlayan ofislerin tam kat olarak kullanıldığında 470 metrekareye ulaştığını vurguladı. Bu projede teslimatı 2014 yılının Aralık ayında yapacakları bilgisini veren Evke, "Evke Trade Tower, ticaretin yeni merkezi olmaya aday. Estetik dış cephesi, helikopter pisti, resepsiyonu, yürüyen merdiveni gibi özellikleriyle örnek bir projeye imza atıyoruz. Yatırım bedeli olarak şu ana kadar ki en büyük projemiz olan 'Evke Trade Tower', her meslek grubuna hitap edecek bir ticaret merkezi olacak" diye konuştu.

Devam eden diğer projeleri hakkında da bilgi veren Evke, Mudanya yolu Esentepe Kavşağı'nda inşa edilen ve 6 bin metrekare kapalı alana sahip Evke Medi Loft 1'in, Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgelere uygun alanlarda ve bir muayenehanede olması gereken tüm ihtiyaçlar düşünülerek tasarlandığını söyledi. Evke, yine Mudanya yolu Esentepe mevkiinde inşa edilen ve 10 bin metrekare kapalı alan olarak planlanan studio ofislerin yer aldığı Evke Onyx'in, sosyal çevreye uygunluğu ve şehrin önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çektiğini kaydetti.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Olea Armonia By Evke eski komşuluk ilişkilerini canlandıracak
  • 19.04.2017 11:08

Olea Armonia By Evke eski komşuluk ilişkilerini canlandıracak

Evke Yapı, Olea Armonia By Evke'yi geçmiş yılların modasına ait detayları ile ko ...

Evke Trade Tower'ın yeşil bina başvurusu kabul edildi
  • 09.03.2014 10:36

Evke Trade Tower'ın yeşil bina başvurusu kabul edildi

Şirket Eylül ayında Evke Flex Office projesinin startını verecek ...

Evke Yapı Bursa Evke Trade Tower 2014’te tamamlanacak!
  • 02.08.2013 11:41

Evke Yapı Bursa Evke Trade Tower 2014’te tamamlanacak!

Evke Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon, ticaretin yeni merkezi olmaya aday 'Evke T ...

Evke Yapı'dan Bursa'ya 3 iddialı proje!
  • 04.01.2013 10:33

Evke Yapı'dan Bursa'ya 3 iddialı proje!

Evke Yapı, Bursa'da Evke Medi Loft 1 ve 2, Evke Onyx Offices ile Evke Trade Towe ...