maritbet girişmaritbet
'En iyi ofis mimarisi' inşaata başlıyor!

'En iyi ofis mimarisi' inşaata başlıyor!

Zorlu Gayrimenkul, Zorlu Levent Ofis'in inşaatına bu ay içinde başlıyor.

 Zorlu Gayrimenkul, Zorlu Levent Ofis'in inşaatına bu ay içinde başlıyor. Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından projelendirilen ve Koray Yapı'nın müteahhitliğini üstleneceği A Plus ofis projesi Zorlu Levent Ofis'in 2013'te tamamlanması hedefleniyor.
Zorlu Levent Ofis projesinin yatırım bedeli 280 milyon dolar olarak öngörülüyor.
Hafriyat çalışmaları Kasktaş tarafından 10 ayda tamamlanan Zorlu Levent Ofis Projesi'nin Koray Yapı tarafından bu ay başlatılacak inşaat çalışmasının ise 26 ayda tamamlanması planlanıyor.
Büyükdere Caddesi'nde eski Deva Holding binasının bulunduğu arazide inşa edilecek proje 40 katlı ve 161 metre olarak planlandı. Zorlu Levent Ofis, LED donanımıyla sağlanacak özel aydınlatması ile binaya farklı bir renk katacak. Binada asansör trafiğini hızlandırmak üzere, konvansiyonel asansör sistemlerinden farklı olarak katlarda bekleme süresini kısaltan double deck sistemi uygulanacak.
Binada yağmur suyu ve gri suyun toplanıp tekrar kullanılacağı ve güneş ışığından yararlanılacak ve elektriği rüzgâr enerjisi santrallarından sağlanacak.
Zorlu Levent Ofis projesi, 2010'da dünyanın mimarlık ve gayrimenkul yatırımları alanında en prestijli ödülleri arasında yer alan International Property Avvards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) yarışmasında 'commercial' (ticari) kategorisinde Avrupa-Afrika Bölgesi'ndeki 'en iyi ofis mimarisi" dalında ödüle layık görülmüştü.

  • Etiketler:

Yorum Yaz