maritbet girişmaritbet
Bölgenin son kıymetlisine A+Live Ataşehir kondu!

Bölgenin son kıymetlisine A+Live Ataşehir kondu!

A+Live Ataşehir projesi çok yüksek prim vaadiyle satılıyor. Finans Merkezi'nin yanındaki projede rakamlar 11 bin liradan 26 bine gelecek.

Yatırımcısına her daim kazandıran firma Maksem Grup, yeni projesi A+Live Ataşehir'in inşasına tam gaz devam ediyor. İstanbul Finans Merkezi'nin ana giriş kapısına 150 metre mesafede hayata geçirilen projede yatırım yapanlar, değerli kazançlar elde edecek.

Emlaktasondakika.com olarak görüştüğümüz Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, dev projenin detaylarını anlattı. Aydoğan, bugün ortalama metrekare rakamlarını 11 bin lira seviyelerinde olduğunu, 2017 Ağustos tarihinde bunun 26 bin lira seviyelerine geleceğini söyledi.

Kentsel dönüşümün Türkiye açısından olmazsa olmaz bir gelişme olduğunu ifade eden Bilal Aydoğan, A+Live Ataşehir'de 250 milyon lira hasılat hedefiyle yola çıktıklarını dile getirdi. İşte Bilal Aydoğan'ın canlı yayınımızda yaptığı özel açıklamalar…

Bölgeye değer kattı, kalıcı köprü yaptı

“Biz projelerimiz yaparken lokasyona çok dikkat ediyoruz. Ataşehir'deki A Live projesinde ise merkezi seçmeye çalıştık. Arsayı aldığımızda üzerinde çalıştık projemizi de Ömer Çamoğlu tasarladı. Bilgi birikimimizin tamamını bu projeye enjekte ettik. Trafiğin sıkışma ihtimaline karşı kalıcı bir köprü yaptık. Bunu İBB'yle görüşüp tescil ettirdik”

İhtiyaçları gördü, her ofise 30 metrekare depo ayırdı

“Burada otopark problemini ortadan kaldırdık ve her kata 18-20 araçlık park alanı ayırdık. Ofislerin ihtiyacını araştırdık. Her bağımsız bölüme depo alanı tasarladık. Bu depolar 25-30 metrekare civarında olacak. Ayrıca LEED Sertifikası için çalışmalarımız devam ediyor. Vurucu bir cephe için çalıştık ve üzerinde titizlikle çalıştık. Sigara içenleri de düşündük ve her kata bir bahçe dizayn ettik”

Yatırımcıların cebini düşündü, fiyatları tabanda tuttu

“İstanbul Finans Merkezi'nin üç ana bağlantı kapısı var, bunun bir tanesi bizim projemize 150 metre mesafede yer almakta. Lansmanda fiyatlarımızı düşük tutuyoruz. Bunun nedeni ise yatırımcılarımızın kazanması. Bu noktada, lokasyonumuza göre fiyatı alt seviyede tuttuk”

Temeli atılan plaza hızla yükseliyor

“Şu anda 3 katın sözünü verdik. Çok hızlı bir satış düşünmüyoruz. Ofisler satışları ağır olan yapılardır. Ancak burada öyle olmadığını gördük. İnşaat aşamasında temeli attık ve dördüncü bodrumun kabasını bitirmek üzereyiz. Burada çalışmalarımız 2015'in Temmuz ayında başladı”

11 bin liradan 26 bin liraya çıkacak

“Bulvar İstanbul'un lansmanında yüzde 80 prim yapacak demiştim. Bana doğru rakam verdiniz mi diye soranlar oldu. O tarihte metrekare fiyatını 3 bin 800 lira olarak öngörmüştüm. Bugün fiyatlar 4 bin lira ile 4 bin 500 lira bandında seyrediyor. Orada 2 bin 400 liradan çıkmıştık. A+Live Ataşehir'de de ortalama fiyatımız 11 bin lira civarında. Hedefimiz, 2017 Ağustos'ta rakamların 26 bin lira seviyelerine gelmek”

İstanbul Finans Merkezi, Maslak'ı sollayacak

“A Live Ataşehir projesinde 250 milyonun üzerinde bir hasılat bekliyoruz. Finans Merkezi'ni insanlar tam olarak bilmiyor. Orada inanılmaz bir yatırım büyüklüğü ve katma değer var. Küçük yatırımcılar henüz daha Ataşehir'in farkına varamadı. İstanbul Finans Merkezi bittiğinde Maslak'ı, Levent'i sollayacak. Buraya gelecek metronun dibindeyiz. Çünkü hat, İstanbul Finans Merkezi'nin içinde olacak. Yapımı devam eden Watergarden'la birlikte Ataşehir çok değerlenecek”

Kentsel dönüşüm Türkiye'nin olmazsa olmazıdır

“Kentsel dönüşüm hak ettiği yeri henüz bulmadı. Türkiye'nin olmazsa olmazlarındandır. Bu projenin mutlaka gerçekleştirilmesi gerekiyor. Biz şehirleşmeye çarpık başladığımız için bu alanda problemlerimiz var. Mevcut riskli yapılardan bir an önce kurtulmamız gerekiyor. Burada sistemin ada bazında ilerlemesi gerekiyor. Dönüşüm vatandaşlar tarafından biraz gelir kapısı olarak algılanıyor. Bir daireme iki daire nasıl alırım fikrinden kurtulmamız gerekiyor”

Başakşehir'de arsa topluyor

“Maksem olarak ihalelere giriyoruz ki Başakşehir ihalelerinin çoğunda ikinci veya üçüncü olduk. Projelerimizde ağırlıklı olarak İstanbul'u tercih ediyoruz. 3. Havalimanı megakente çok farklı bir hava katacak. Başakşehir bölgesinde arsa yatırımlarımız var”

Ekonomiye güven tam

“Gayrimenkul sektöründe genel tabloya bakıldığında iyi gidiyoruz. Dünya genelinde bir kriz olmasına rağmen bize yansıması gerçekten az. Biz Cezayir'de, Fas'ta iş yapıyoruz. Doların oradaki seyri çok farklı, üst düzey değer kazandı. O ülkelerin ekonomileri bu durumdan çok daha fazla etkiledi. Nijerya'da, Angola'da bu yüzden büyük yatırımlar durdu”

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bakan Kurum: "İstanbul, Londra ve New York gibi finans merkezleriyle rekabet edebilecek"
  • 18.04.2023 13:39

Bakan Kurum: "İstanbul, Londra ve New York gibi finans merkezleriyle rekabet edebilecek"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Finans Merke ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul yeniden finans merkezi olma görevini üstleniyor"
  • 17.04.2023 17:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul yeniden finans merkezi olma görevini üstleniyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi'nin açılış törenine ...

İstanbul Finans Merkezi havadan görüntülendi!
  • 13.04.2023 16:52

İstanbul Finans Merkezi havadan görüntülendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un 17 Nisan’da açılışının yapılacağını du ...

İstanbul Finans Merkezi Kanunu yürürlüğe girdi
  • 28.06.2022 10:56

İstanbul Finans Merkezi Kanunu yürürlüğe girdi

İstanbul Finans Merkezi Kanunu, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak ...

İstanbul Finans Merkezi'nin yüzde 81'i bitti, geri sayım başladı!
  • 12.06.2022 02:25

İstanbul Finans Merkezi'nin yüzde 81'i bitti, geri sayım başladı!

İstanbul'u dünyanın önemli finans merkezleri ile rekabet edebilir konuma yükselt ...