maritbet girişmaritbet
Beyaz Ofis Kartal’da hayat başlıyor

Beyaz Ofis Kartal’da hayat başlıyor

Helis Yapı'nın konumu ve mimarisiyle Kartal’da ofis standartlarını değiştiren Beyaz Ofis’te yaşam başlıyor

Konumu ve mimarisiyle Kartal'da ofis standartlarını değiştiren Beyaz Ofis'te yaşam başlıyor. Ergonomik kat planları, kat bahçeleri ve birinci sınıf inşaat kalitesiyle dikkat çeken Beyaz Ofis'te, muhteşem Adalar ve Marmara manzaralı ofislerde çalışmak keyfe dönüşüyor.

Helis Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Beyaz Ofis, sakinlerine kapılarını açtı. İş dünyasına geniş ve ferah alanlarda çalışma fırsatı sunan Beyaz Ofis'te Adalar ve Marmara manzarası eşliğinde çalışmak keyfe dönüşüyor. 120,160, 320 metrekarelik ve tam kat ofis seçenekleriyle işte hem rahatlığı hem de prestiji artırmak mümkün. 

İşini Beyaz Ofis'e taşıyanlar, her ofis için ayrı olarak tasarlanan özel tesisat odası, zayıf akım kablolamaları, jenaratör, en son teknoloji ile takip edilen profesyonel bina yönetimi, çağrı merkezi, sorunsuz park için açık ve kapalı otopark, özel dizayn edilmiş lobi alanı ve resepsiyon hizmeti, CCTV destekli 7/24 güvenlik hizmeti, personel geçiş sistemi ile Beyaz Ofis'in sunduğu ayrıcalıklardan yararlanıyor. 

Kartal bölgesine değer katan Beyaz Ofis'te mali müşavirlik, denizcilik, bilişim, inşaat ve dış ticaret firmaları şimdiden işinin tadını çıkarmaya başladı. Büyük plazalardan, sıkışık çalışma ortamlarından bunalanlar Beyaz Ofis'te yerini kiralamak için acele etmeli. 2 bin TL'den başlayan kiralık fiyatlarıyla da dikkat çeken projede talep oldukça yoğun.

 Web:  http://www.beyaz-ofis.com/

  • Etiketler:

Yorum Yaz