maritbet girişmaritbet
Besa Kule, iş dünyasının hızına uyarlandı!

Besa Kule, iş dünyasının hızına uyarlandı!

Besa Kule İş Merkezi, yoğun çalışma hayatının hızına uyum sağlamak isteyen firmalar için farklı detay ve hizmetlerle kurgulanıyor

Çalışma hayatı işleri yetiştirmek için hep bir hız içinde geçerken, firmalar yer aldıkları ofislerin de bu hıza uyum sağlayacak özelliklerle donatılmasını istiyor. Başkent'te iş hayatının yeni adresi olarak öne çıkan Besa Kule İş Merkezi de, farklı detay ve hizmetlerle kurgulanarak, iş dünyasının hızına uyarlandı.

Projeyi hayata geçiren BESA Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Haziran ayında teslim edilecek Besa Kule'nin özel mimarisi, sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ve “adres” olacak lokasyonuyla çalışma hayatına kolaylık sağlayacağını ifade etti.

Ofis sahiplerinin ihtiyaçlarına cevap verecek özelliklerde kurgulanan mimarisinin Başkent iş dünyasında ilke imza atmasının yanında firmaların işini kolaylaştıracak ayrıntılara da sahip olduğunu belirten Bezci, “Toplam 104 ofis ve 25 mağazanın yer aldığı Besa Kule, hem şık hem de fonksiyonel bir iş merkezi olarak tasarlandı. İş hayatının hızını yakalayarak, bunu doğru yorumlayan firmalar başarıyı yakalayabilir. Hayata geçirdiğimiz Besa Kule'de yer alan ve firmaların işlerini kolaylaştıracak çözümlerimiz sayesinde işler tıkır tıkır yürüyecek. Kuledeki asansörlerden mekanik ve elektrik sistemlerine, merkezi havalandırma sisteminden doğal hava için kullanılan açılır pencerelere kadar tüm özellikler iş verimini arttırmaya ve çalışma hayatının hızına hız katmaya yönelik kurgulandı” dedi.

Bezci, Eskişehir Yolu'nun Çukurambar girişinde inşa edilen projenin çok özel lokasyonu sayesinde de iş dünyasının işini kolaylaştıracağına dikkati çekerek, şunları söyledi:

“Marka değerini yüksek tutmak isteyen firmaların en fazla önem verdiği unsurlardan biri de bulundukları lokasyon ve işyerlerinin tabela değerinin yüksekliği. Bu nedenle çok sayıda firma iş yerini belirlerken ana bulvar üzerinde konumlanan merkezleri tercih ediyor. Besa Kule, Ankara'da tercih edilen o merkezlerin tam kalbinde inşa ediliyor. Bu sayede Besa Kule'de yer alan firmalar vakit kaybı yaşamadan, dışarıdaki işlerini halledebilecek.”

Haziran 2015'te projeyi teslim etmeyi hedeflediklerinin altını çizen Bezci, “Besa Kule'yi tercih edenlerin iş dünyasında yeri farklı olacak. Ayrıcalıklı hizmetler, özel lokasyon ve konforlu ofislerde çalışmak isteyenleri Besa Kule satış ofisine bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Besa Grup, Türkiye’nin en büyük AVM’si için düğmeye bastı
  • 21.05.2022 16:06

Besa Grup, Türkiye’nin en büyük AVM’si için düğmeye bastı

Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinde prestijli konut projeleri ü ...

Efe Bezci ve Çağla Baykam sözlendi
  • 25.04.2018 11:48

Efe Bezci ve Çağla Baykam sözlendi

BESA Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sektör lideri Kam Ankara Beton Sana ...

'2018 yabancıya gayrimenkul satışında rekor yılı olmalı'
  • 14.03.2018 10:39

'2018 yabancıya gayrimenkul satışında rekor yılı olmalı'

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yılın yabancıya gayrimenkul satışın ...

Firmalar artık prestijli ofisleri tercih ediyor
  • 16.02.2018 10:55

Firmalar artık prestijli ofisleri tercih ediyor

Konut satış istatistiklerine bakıldığında Ankara'da 2025’e kadar en az 10 bin of ...

Kent İncek ve Kule EVO'da 1+1 ve 2+1'lere yoğun ilgi!
  • 16.10.2017 13:47

Kent İncek ve Kule EVO'da 1+1 ve 2+1'lere yoğun ilgi!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, çalışmaya başlayan üniversite mezunlar ...

İşadamları sosyal mekanlara yakın ofisleri tercih ediyor
  • 27.09.2017 17:26

İşadamları sosyal mekanlara yakın ofisleri tercih ediyor

Büyük kentlerde birbiri ardına yükselen iş merkezlerine ilgiyi prestijli komşula ...