maritbet girişmaritbet
Axis İstanbul’da yüzde 10 indirim fırsatı!

Axis İstanbul’da yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı, Hayat Holding işbirliği ile hayata geçirdiği Axis İstanbul’da kendi işine yatırım yapmak isteyenlere ’10 Numara Kampanya’ fırsatı sunuyor.

Sur Yapı, Eyüp'te yapımına başladığı Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi projesinde doların kurunu 2.50 olarak sabitledi. '10 Numara Kampanya' sloganıyla ofisini yenilemek isteyenlere cazip ödeme olanakları sunan Sur Yapı, yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Yüzde 10 peşinatın ardından kalan kısım için sabit kur avantajıyla 48 ay eşit ve vade farksız sabit ödeme seçeneği de modern bir ofis hayali kuranları bekliyor.

Ticaretin kalbinde modern ofisler

Ticari hayatın tam merkezinde bulunan Axis İstanbul ofis ve AVM projesi, konumu ve ulaşım ağlarına yakınlığıyla da avantaj sağlıyor. A Plus ofislerin bulunduğu Axis İstanbul projesinin ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde ise Demirkapı Metro İstasyonu yer alıyor. Metrobüse sadece 600 metre mesafede bulunan Axis İstanbul'un yakınındaki Bayrampaşa Metro İstasyonu vasıtasıyla Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehrin önemli finans, ticaret, sanayi, turizm, eğitim, kültür ve sanat merkezleri gibi noktalarına kolayca ulaşılabiliyor. Örneğin İstanbul'un çeşitli noktalarında faaliyete geçen Adalet Sarayları, birçok önemli fuar ve konserin gerçekleştirdiği CNREXPO fuar merkezi gibi merkezi noktalara rahat ulaşım imkanı sağlanmış oluyor. 

Tarihi yarımada manzarası ve uygun ödeme koşullarıyla Axis İstanbul, 74 ile 210 metrekare arasında değişen ofisleri, kurumsal firmalar için 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilen ofisleri ile ticari hayatın merkezi olacak. Ayrıca Axis İstanbul projesinde C Blok büyük ve kurumsal firmalar için ayrıldı. C blokta Haliç manzarası ile toplamda 4 kat ve 7 bin 388 metrekare alandan oluşuyor.  

Axis İstanbul'da resepsiyon ve concierge hizmetlerinin yanı sıra; geniş toplantı odaları, yeni nesil sessiz çalışma odaları, IT hizmetleri, teknoloji, arşiv, hobi ve oyun odaları, vale hizmeti, Print Center, kargo-posta dağıtım odası ve fitness center gibi modern çalışma hayatının tüm gereksinimleri bir arada bulunuyor. Günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için spor merkezi, sinema salonları ve kat bahçelerinin yer aldığı Axis İstanbul, ayrıcalıklı ve prestijli bir ofis yaşamı sunuyor.

Seçkin mağazalardan oluşan alışveriş merkezi

Proje içerisinde yer alan alışveriş merkezi ise ofisten uzaklaşmadan her türlü günlük ihtiyacı karşılamaya yardımcı oluyor. Ofis bloklarının hemen altında bulunacak alışveriş merkezi, ulusal ve uluslararası seçkin markalara ev sahipliği yapıyor. 170 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezinde, dünya mutfaklarından oluşan geniş restoran yelpazesi ve kafeler de bulunuyor. Zengin seçenekleriyle yaşamı kolaylaştıracak tüm unsurları içinde barındıran Axis İstanbul ofis ve AVM projesi, modern mimarisiyle de dikkat çekiyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hediye Dükkanı yeniden Axis İstanbul’da!
  • 06.11.2021 16:50

Hediye Dükkanı yeniden Axis İstanbul’da!

Axis İstanbul AVM Hediye Dükkanı’nı yeniden ziyaretçileriyle buluşturuyor. ...

Axis İstanbul Bayrampaşa foto galerisi yayında
  • 14.04.2014 15:22

Axis İstanbul Bayrampaşa foto galerisi yayında

Suryapı imzası taşıyan projenin dış görünümüne ait foto galeri yayında ...

Axis İstanbul Hediye Dükkanı, 1000'inci hediyeyi verdi
  • 24.11.2017 10:44

Axis İstanbul Hediye Dükkanı, 1000'inci hediyeyi verdi

Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro İstasyonu’nun hemen ...

Sur Yapı Vitrin ve Axis İstanbul'da teslim sevinci!
  • 16.11.2016 11:21

Sur Yapı Vitrin ve Axis İstanbul'da teslim sevinci!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Yapı Vitrin ve Axis İstanbul A+ ofis pr ...

Axis İstanbul AVM kapılarını açıyor
  • 17.05.2016 10:26

Axis İstanbul AVM kapılarını açıyor

Sur Yapı ile Alışveriş Merkezi yönetimi alanında Avrupa sektör lideri ECE Grubu, ...

Sur Yapı'dan metrekare başına 20 USD kira garantisi!
  • 02.02.2016 14:20

Sur Yapı'dan metrekare başına 20 USD kira garantisi!

Sur Yapı, Eyüp’te yapımına başladığı Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi pro ...