maritbet girişmaritbet
Autopia Mayıs 2013'te soft opening ile kapılarını açacak!

Autopia Mayıs 2013'te soft opening ile kapılarını açacak!

Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si olan Autopia, Mayıs 2013'te kapılarını Soft opening ile açmaya hazırlanıyor

Projeye yatırım yapan yatırımcılar,galericiler ve ana bayiler  mağazalarını açmak için son tadilatlarını  yapıyor.  Bu arada projede hala yer sahibi olmak isteyenler için de fırsatlar devam ediyor. Satış ve kiralamanın devam ettiğini söyleyen Autopia yetkilileri son fırsatlardan yararlanmak isteyenleri satış ofisine bekliyor.

Yurtdışından turlar düzenleniyor!

Sadece İstanbul değil, Türkiye'nin her yerinden otomotiv satın almak isteyenleri çeken  Autopia Otomobil AVM  , yabancıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Fransa'dan Hollanda'ya çok sayıda otomotiv ve yatırımcı grubu projeyi görmek için otomotiv turlarına devam ediyor. Ekim 2013 de Fransa Toyota Grubunu ağırlamak için hazırlıklarını şimdiden tamamlayan Autpia AVM yetkilileri ,önümüzdeki dönemde de  artarak devam edecek olan yurtdışı turların şimdiden hazırlık çalışmalarını yapıyor.

Anadolu'dan da müşteri çekecek!

Autopia yatırımcıları ve kiracılarının en büyük avantajlarından biri de diğer AVM'ler gibi sadece bölge halkına ya da İstanbul'a değil tüm Türkiye'ye hitap etmesi olacak. Autopia yetkilileri "Bizden yer satın alanlar ve kiralayanlar gerçekten çok kazançlı çıkacak. Çünkü bir AVM'nin hedef kitlesi genellikle o bölgede ve çevresinde yaşayanlardır. Autopia ise ilk otomobil AVM'si olmanın avantajını kullanarak İstanbul dışında diğer illerden ve yurtdışından da ziyaretçi akımına uğrayacak. Daha açılmadan uğrayıp gezen binlerce insan oldu. AVM açıldıktan sonra daha çok kişi ziyaret etmesini özellikle Anadolu şehirlerinden otomobil almaya gelecek bir ziyaretçi kitlesini de hedefliyoruz" diye konuştu. Autopia'nın sadece erkeklere değil bayanlara ve ailelere de hitap ettiğii ni söyleyen yetkililer "Autopia otomobil sektörünün kalbi olacak ve Autopia'da otomobil sektörünün kalbi atacak" diyor. 

Otomobil meraklılarının adresi...

Autopia'ya yatırım yapanlar arasında otomotiv bayileri, ana bayiler, ithalatçılar, 2.el galericiler, yan aksesuarlar, deniz motorları-motorsiklet firmaları, bisiklet firmaları geliyor. Aynı zamanda fast food mağazaları,çocuk oyun alanları, bay-bayan kuaför, oyuncakçılar, ev eşyaları, hediyelik eşyalar, hobi alanları-kuyumcular, bayan aksesuar ve kitapçı gibi bir çok alanda mağaza da kiraya verilmeye devam ediliyor.. Pek çok metrekare alternatifi sayesinde farklı mağaza seçenekleri ile özel çözümler sunan ve sadece otomobil ile ilgili olan her şeyin yanısıra , motosiklet, deniz araçları, bisiklet, akülü araçlar ve maket uçak meraklıları için de mağazalar yer alıyor. Ayrıca cafeler, restoranlar, çocuk ve eğlence alanları, sinema, tiyatro salonları da ailece gelenleri hedefliyor.Banka ve sigorta şirketleri şimdiden kiralamalarını yaptılar.

Sanal AVM'si de www.autopiaoto.com.tr olarak açıldı…

Autopia AVM'nin açılmasıyla eş zamanlı olarak proje internette de faaliyete geçecek. Autopia, www.autopiaoto.com sanal aleme de açıldı .. İnternetteki ilk sanal otomobil AVM'si olacak.

Ödüllü proje!

Dünyanın en büyük Gayrimenkul fuarı olan Mipim ve Architectural Review Dergisinin düzenlediği Future Awards 2013, Autopia Projesi retail kategorisinde Dünya birincilik ödülü ile onurlandırıldı.

Autopia AVM, dünya çapında emlak dünyasının üst düzey profesyonellerini biraraya getiren Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards) kapsamında da ödüle layık görüldü. Proje, Europe and Africa Property Awards 2010 (Avrupa ve Afrika Gayrimenkul Ödülleri 2010) yarışmasında 2010 yılında Türkiye'nin En İyi Mimari Projesi kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. 

Toplam 150 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen projede 542 mağaza yer alıyor. Autopia'yı yılda en az 6 milyon kişinin ziyaret edeceği tahmin ediliyor. 125 bin metrekare satılabilinir ve kiralanabilinir alana sahip bulunan proje üç stadyum büyüklüğünde bir alana inşa edildi. Showroomlarının tavan yükseklikleri 7 metreyi bulan Autopia'da büyüklüğü 40 metrekareden başlayan dükkânlar, istenilen büyüklüğe kadar çıkabiliyor. Tematik AVM'ler arasında en dikkat çeken yatırımların başında gelen alışveriş merkezinin içinde ziyaretçiler kendi araçlarıyla gezebilecekleri gibi, gelen müşterilere golf araçlarıyla merkez içinde servis hizmeti de verilecek. Projenin en üst katında ise 800 metre uzunluğunda test sürüş pistinde otomotiv meraklıları araçları test edebilecek.

Autpia İletişim Bilgileri;

Web: http://www.autopia.com.tr/tr/

Telefon: 0212 853 33 13

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Autopia projesinin tanıtım filmi yayında!
  • 19.04.2013 14:00

Autopia projesinin tanıtım filmi yayında!

Autopia projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.com farkıyla yayında! ...

Autopia projesini Gökhan Avcıoğlu ve Dara Kırmızıtoprak anlatıyor!
  • 15.03.2013 11:29

Autopia projesini Gökhan Avcıoğlu ve Dara Kırmızıtoprak anlatıyor!

Gökhan Avcıoğlu ve Dara Kırmızıtoprak Autopia projesinin detaylarını emlaktasond ...

Autopia Eylül 2012’de kapılarını açacak!
  • 18.06.2012 22:21

Autopia Eylül 2012’de kapılarını açacak!

Avrupa’nın en büyük Türkiye’nin ilk otomobil alışveriş merkezi Autopia, 2012 yıl ...

Autopia'da ortaklar anlaşamadı, problem büyük!
  • 28.12.2015 09:10

Autopia'da ortaklar anlaşamadı, problem büyük!

Otomobil AVM'si konseptiyle Türkiye'de bir ilk olan Autopia'da Elvir Baliç, Ferd ...

Gültaş İnşaat, Halkalı Atakent'te yeni projeye başlıyor!
  • 22.07.2013 12:21

Gültaş İnşaat, Halkalı Atakent'te yeni projeye başlıyor!

Gül Yapı Grubu iştiraklerinden Gültaş İnşaat Tic. Ltd. Şti. yeni projesi için dü ...

Autopia Mayıs 2013'te soft opening ile kapılarını açacak!
  • 19.04.2013 11:05

Autopia Mayıs 2013'te soft opening ile kapılarını açacak!

Türkiye'nin ilk, Avrupa'nın en büyük otomotiv AVM'si olan Autopia, Mayıs 2013'te ...