maritbet girişmaritbet
Zorlu Center’da 5’i bir yerde! Yeni proje!

Zorlu Center’da 5’i bir yerde! Yeni proje!

Türkiye'nin ilk beş fonksiyonlu karma kullanımlı projesi olan Zorlu Center'ın yeşil rekreasyonel alanında Boğaz'ın dokusuna uygun bitkiler kullanılacak


 

 
Türkiye'nin ilk 5 fonksiyonlu ‘karma kullanım' projesi olan Zorlu Center projesi rezidans ve yaşam alanlarının yanı sıra sosyal donatılarıyla da adında bahsettiriyor.

Mimari projesi Emre Arolat ve Tabanlıoğlu Mimarlık Ltd. Şti. Ortak Girişim Grubu tarafından çizilen Zorlu Center projesinde 30 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu 3 bin 500 kişilik performans sanatları merkezi yer alacak. Bunun yanı sıra Zorlu Center projesinde 120 bin metrekarelik alanda yeşil rekreasyonel alanda 72 bin metrekaresi yeşil alan olarak kullanılacak.

İstanbul'un Boğaz dokusuna uygun 50 farklı türde bitki ve ağaç olacak. Fıstık çamları, erguvan ağaçları yer alacak.
Performans sanatları merkezi, otel, iş merkezi, alışveriş merkezi ve rezidansların yer aldığı Zorlu Center projesi toplam 620 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçiriliyor. Zorlu Center, 5 yıldızlı bir otel ile bir alışveriş merkezi de şehrin merkezinde hem proje hem de şehir sakinlerini sosyalleştirecek projeler atasında yer alacak. Zorlu Center projesi 2008 Cityscape Dubai Architectural Awards yarışmasında jüri özel ödüllerinden ‘Master Planning' (En İyi Planlanmış Proje) ödülünü almaya hak kazanmıştı.

Zorlu Center projesinin konut bölümü Kule Rezidans (Tower Residence) ve her evin kendine ait bahçesinin bulunduğu Bahçe Rezidans (Garden Residence) seçeneklerinden oluşacak.
 
İstanbul Zincirlikuyu'da yapılan Zorlu Center projesinin 2012 yılında teslim edilmesi planlanıyor.
 

Zorlu Center iletişim bilgileri
Web: www.zorlu.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 444 9496

 
 
 
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz