maritbet girişmaritbet
Zirvepark, ev sahiplerine kapısını açmaya hazırlanıyor

Zirvepark, ev sahiplerine kapısını açmaya hazırlanıyor

Somuncu Grup imzası taşıyan 112 konutluk Zirvepark’ta çalışmalar tamamlandı.

Somuncu Grup imzası taşıyan Zirvepark projesinde çalışmalar tamamlandı. Benzeri olmayan mimarisi ve ev sahiplerine sunduğu avantajlarla ön planda olan Zirvepark, ev sahiplerine kapısını açmaya hazırlanıyor. Dış mimarisiyle dikkatleri üzerine çeken Zirvepark'ta, her daire farklı olarak tasarlandı. Zirvepark'ta konut tipleri ise standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak planlandı. 17 farklı daire seçeneği sunulan projede, daireler akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina sistemi ile de donatılmış durumda. Projenin dikkat çeken bir diğer özelliği ise dairelerin 3,30 metre tavan yüksekliğine sahip olması.

BÖLGENİN SEMBOL KONUT PROJESİ

Zirvepark'ın yapısal özellikleri ile ilgili bilgi veren Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak, Zirvepark'ın bölgede sembol konut projelerinden bir tanesi olacağını söyledi. Dutak, Zirvepark'ta ev sahiplerine standardın üstünde bir yaşam sunulduğunu belirterek, “Zirvepark'ı, Konya'daki konut algısını değiştirecek bir proje olarak görüyoruz. Projede ev sahiplerine farklı ayrıcalıklar sunarak, standardın dışına çıkıyoruz. Bunun yanı sıra Zirvepark, benzersiz bir mimariye de sahip. Lüks ve konforu bir arada yaşayacakları bir alan, ev sahiplerini bekliyor” ifadelerini kullandı.

DAİRELER FARKLI METREKARE VE FARKLI MİMARİYE SAHİP

“Her daire farklı mimari ve farklı metrekareye sahip olması ile Konya'da bir ilki yaşatıyoruz” diyen Dutak, şöyle konuştu: “112 konuttan oluşan projemizde dairelerin farklı mimari ve farklı metrekareye sahip olması ile Zirvepark'ta ev sahibi olmak isteyenlere farklı alternatifler sunuyoruz. Böylelikle mekanlar metrekare ile sınırlandırılmıyor. Bunun yanı sıra, proje bu özelliği ile alım gücü olarak her bütçeye hitap ediyor. Projemizde ev sahibi olanlar seramik, parke ve duvar kağıtlarını kendi isteklerine göre seçebiliyorlar.”

3,30 METRE TAVAN YÜKSEKLİĞİ İLE FERAHLIĞI YAŞAYIN

Ev sahiplerinin yaşam kalitesini artırmaya yönelik olarak dairelerin 3,30 metre tavan yüksekliğine sahip olduğunu kaydeden Dutak, “Ev sahiplerinin ferahlığı hissetmeleri adına dairelerin tavan yüksekliğini 3,30 metre olarak tasarladık. Bunun yanı sıra her dairemizde geniş balkonlar da mevcut” diye konuştu. Projede sosyal alanların da çeşitliliğinden söz eden Dutak, “Zirvepark'ın, stresten uzak bir yaşam merkezi olması adına sosyal alanlar oluşturduk. Toplantı salonları, PS3 ve oyun odaları, ortak bir mutfak ve ankastre ürünlerinin sunulduğu gurme odası, gusto odası, süs havuzları, açık barbekü alanı ve kış bahçesi bu sosyal alanlardan bazılarıdır. Terasta yer alan gökyüzü havuzu gibi olanaklarla da ev sahiplerine lüks bir yaşam sunuluyor” dedi. Dutak, ayrıca tapu teslimlerinin başladığını sözlerine ekledi. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Zirve Park Konya proje görselleri yayında
  • 20.12.2013 11:16

Zirve Park Konya proje görselleri yayında

Somuncu Grup tarafından inşa edilen Zirve Park Konya projesinden kareler ...

Zirvepark, ev sahiplerine kapısını açmaya hazırlanıyor
  • 23.12.2015 14:57

Zirvepark, ev sahiplerine kapısını açmaya hazırlanıyor

Somuncu Grup imzası taşıyan 112 konutluk Zirvepark’ta çalışmalar tamamlandı. ...

Mozaikpark Konya satışa çıktı
  • 16.12.2014 13:19

Mozaikpark Konya satışa çıktı

Somuncu Grup, Konya'da hayata geçirdiği Zirvepark ardından yeni projesi Mozaikpa ...

Zirve’de yerini alanlar 2014 yılından karlı çıkıyor!
  • 01.12.2014 16:02

Zirve’de yerini alanlar 2014 yılından karlı çıkıyor!

“Zirvepark yeni yıl öncesinde “2014’ün en mutlu yatırımcıları Zirve’de !” slogan ...

Öğretmenler Zirve’de buluştu!
  • 24.11.2014 15:59

Öğretmenler Zirve’de buluştu!

Zirvepark, Öğretmenler Günü’ne özel düzenlediği brunch organizasyonu ile farklı ...

Zirvepark Konya'da 4 yıl vade ve 1 yıl taksit erteleme fırsatı
  • 21.11.2014 13:55

Zirvepark Konya'da 4 yıl vade ve 1 yıl taksit erteleme fırsatı

“Yapılan araştırmalara göre Konya’da yaşayan bireyler, çekirdek aile olarak yaşa ...