maritbet girişmaritbet
Yüksekdağ Esenyurt’tan sonra Topkapı’ya geliyor

Yüksekdağ Esenyurt’tan sonra Topkapı’ya geliyor

Gayrimenkul sektörünün deneyimli firmalarından Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Esenyurt’taki Evim Yüksekdağ projesi ile beğeni topladı.

İstanbul Avrupa Yakası'nın parlayan ilçelerinden Esenyurt'ta inşa edilen Evim Yüksekdağ projesi merkezi konumu ve geniş ulaşım ağıyla dikkat çekiyor. Gayrimenkul sektöründe 10 yıldır birçok işe imzalar atan Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım, ilk markalı projesi ile yatırımcısına yüksek prim vadediyor.

363 daireden meydana gelen ve 2+1 ile 3+1 dairelerden oluşan proje aile projesi konseptinde hayata geçiriliyor. 1+1 dairelere yer verilmeyen Evim Yüksekdağ'da özel verandalı ve bahçe kullanımlı daireler de mevcut bulunuyor. Lansmanının bugün gerçekleştirildiği Esenyurt'un en yeni projelerinden Evim Yüksekdağ'da aidatların ise metrekare başına 1.5-2 lira olması planlanıyor. 

Esenyurt'ta inşa edilen Evim Yüksekdağ projesinin blokları ve yeşil alanları

TOPKAPI'YA YÜKSEKDAĞ İMZASI 

Lansmanda önemli açıklamalar yapan Yüksekdağ Gayrimenkul Genel Müdürü Celal Yüksekdağ, Evim Yüksekdağ'ın Esenyurt'ta son kalan en değerli parseller üzerinde bulunduğunu belirtti. Yeni projeler ile ilgili de bilgiler veren Yüksekdağ, kendi arsalarının üzerinde inşa edilen Evim Yüksekdağ projesinden sonra ise 2016'nın 3. çeyreğinde Topkapı'da yeni bir projeye başlamayı planladıklarını dile getirdi. 

Emlaktasondakika.com/Emine Pile

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yüksekdağ Esenyurt’tan sonra Topkapı’ya geliyor
  • 21.01.2016 15:09

Yüksekdağ Esenyurt’tan sonra Topkapı’ya geliyor

Gayrimenkul sektörünün deneyimli firmalarından Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş ...