maritbet girişmaritbet
YÜKSEK BİNAYA YENİ BOYUT

YÜKSEK BİNAYA YENİ BOYUT

Nissa İnşaat yetkilileri Bahçeşehir'de hayata geçirilecek Nissa O2 Residence projesini anlattı.

İşte Nissa İnşaat yöneticilerinin Nissa O2 Residence projesi ile ilgili açıklamaları:

Yaşar İNCESU

Nissa İnşaat Taahhüt ve Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İncesu Nissa O2 Residence projesini anlattı.

O2 RESIDENCE'DA YAŞAMAK AYRICALIĞI

Şirketimiz Nissa İnşaat A.Ş. yüksek kalite, gerçek yaşam konforu ve yüzde yüz müşteri memnuniyeti sunan başarılı projeleri ile ülkemizin öncü ve uluslararası alanda tanınmış bir markası olarak hizmetlerini sürdürmek üzere, bir Avusturya-Türk ortaklık oluşumunun Türkiye'deki yatırım faaliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur.





ULUSLAR ARASI DENEYİM

Oluşumumuz uluslararası alanda birçok markanın ülke temsilciliğinin yanı sıra endüstriyel yatırımlar ve inşaat alanında Orta Asya ve Doğu Avrupa coğrafyasında birçok projeyi hayata geçirmiştir. NİSSA A.Ş. olarak amacımız, uluslararası tecrübemiz ve uzman kadromuz ile birlikte ulusal ve uluslararası başarılı yeni projelere imza atmaktır.

“NİSSA O2 Residence” projesinin ülkemizde üstün mimari özellik ve ayrıcalıklara sahip olması için Türk ve Avusturyalı mimarlar birlikte görev yapıyor. Önde gelen mimarlarımızdan Tuncay Çavdar, Atölye T ekibi ile Avusturyalı mimar Walter Micheller ve uzun yıllar ülkemizde başarılı projelere danışmanlık yapan İngiliz mimar Tony Phillipson işbirliğinde yürütülen ve dünyada Çift Cephe (Double Skin) bina çalışmaları ile tanınan Avusturyalı GIG AG firması ile çalışıyoruz.

“NİSSA O2 Residence” projemizde toplam 223 bağımsız bölüm ve yaklaşık 9.000 m2 bahçe kullanım alanı yer almaktadır; böylece, residence projeleri arasında en geniş yeşil alana sahiptir. Çift cephe sayesinde Bahçeşehir'de dört mevsimin yaşanabileceği, en lüks ve sağlıklı yüksek binayı yapıyoruz.

YÜKSEK BİNADA YAŞAMA YENİ BOYUT

Özgün mimari projesi, uluslararası kalite ve konfor standartları ile Türkiye'nin ilk gerçek ve işlevsel Çift Cephe (Double Skin) teknolojisine sahip “NİSSA O2 Residence” projemizle Bahçeşehir'e ve yüksek binalarda sağlıklı yaşama yeni bir boyut getiriyoruz. Yüksek binalarda sağlıklı yaşamın da örneğini teşkil edecek “NİSSA O2 Residence” projemizi hayata geçirmeye karar verdiğimizde, Bahçeşehir'in sahip olduğu yüksek gelişme ve İstanbul'un yeni çekim merkezi olma potansiyelinin farkındalığı içinde, bölgenin gelecekteki yapısını şekillendirmeye aday bu projemizi, yurtdışı konseptiyle birleştirerek, yine yurtdışında bu tip uygulamalarda başarılı olmuş benzersiz bir mimari ile bir araya getirdik. Sizleri de Bahçeşehir'e “NİSSA O2 Residence” in sahip olduğu ayrıcalıkları yaşamaya bekliyoruz





Turgut DEMİROĞLU

Nissa İnşaat Taahhüt ve Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Turgut Demiroğlu Nissa-O Residence'ı şu sözlerle anlattı.

‘NİSSA- O2 Residence' için ilk etapta söylenebilecek şey, Bahçeşehir'e yakışan kalite, konfor ve lüksü birarada sunan, erişilebilir bir proje olduğudur. Bahçeşehir, bilindiği gibi, 4.703.000 m²'lik alan içersinde Türkiye'nin ilk ve önde gelen lüks uydu kent projesinin hayata geçirildiği bir bölge… Dolayısıyla sağlıklı altyapısı, modern kent yaşamının ihtiyaçlarına yanıt veren olanakları ve çağdaş yaşam bilincine sahip sakinleri ile çevresindeki bölgelerin gelişiminde de önemli rol oynamaktadır. Bu sebeptendir ki, Bahçeşehir'de yaşayan ve yaşamayı tercih eden yüksek gelir grubu dahil, her gelir düzeyinden insanların gerçek kaliteyi ve yaşam konforunu birlikte sunan binalara ihtiyacı vardır. Nitekim yapmış olduğumuz çalışmalar da Bahçeşehir'in İstanbul'un Avrupa'ya en yakın ilçelerinden biri olmasının yanı sıra sanayisi ve iş gücüyle de hızlı bir şekilde gelişmekte olduğunu göstermiştir. Ekonomik ve sosyo-kültürel yapısı itibarı ile Bahçeşehir; İstanbul'un Maslak, Etiler ve Ataşehir gibi en gözde merkezlerine olan sosyal talebin potansiyelini barındırmaktadır. NİSSA A.Ş. olarak, Bahçeşehir'in barındırdığı bu potansiyelin farkındalığı ile, bölgenin gelecekteki yapısını şekillendirecek olan ‘NİSSA- O2 Residence' projemizi hayata geçirmeye karar verdik. Projemizin Bahçeşehir'in bu potansiyeline önemli bir katkıda bulunacağına ve İstanbul'un yeni cazibe merkezi olması sürecini hızlandıracağına yürekten inanıyoruz.

TÜM İHTİYAÇLARA YANIT: NİSSA- O2 RESIDENCE

Günümüz insanı, modern yaşamın çok hızlı akan temposu içerisinde kaybolmadan kendisine ve sevdiklerine vakit ayırabilmek, yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayabilmek, sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilmek için tüm bu olanakları bir arada barındıran yerleşim alanlarında yaşamak istiyor. Bu bağlamda artan ve gelişen talebin farkında olarak Bahçeşehir'e sunduğumuz ve yeni bir alternatif oluşturan ‘NİSSA- O2 Residence' projemiz ile insanlar, İstanbul'un soluksuz yoğunluğunda nefes alma, gerçek konfor ortamında aileleri ve sevdikleri ile alışverişten spora, kültürel faaliyetlerden eğlenceye tüm ihtiyaçlarını kolayca ulaşılabilir olarak karşılama imkanı bulacaklar.

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

Projelerinde özgün ve çağdaş mimari tasarımlara yer veren NİSSA İnşaat Taahhüt ve Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş. yapı tekniklerinde ileri teknoloji uygulamalarıyla hem her yaş grubundan insanın sağlık ve konforunu hem de çevre ve bölge değerlerini dikkate alarak ekolojik dengeyi korumayı ve dönüştürülebilir enerji kaynakları kullanmayı misyon edinmiştir. Bu misyonumuz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz ‘NİSSA- O2 Residence' projemiz de “her şeyin başı sağlık” anlayışı ile önceliği sağlık, kalite ve konfor olan, çocuklarını sağlıklı bir ortamda büyütmek isteyen, çevreye duyarlı, her gelir düzeyinde, konut sahibi olmak isteyenler için uygun koşullar sunmaktayız.

YÜZDE YÜZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

NİSSA A.Ş.'nin temel vizyonu; yıllardır deneyim kazandığı inşaat sektöründe başarılı işler yaparak, Türk gayrimenkul sektörüne ve tüketicisine kalıcı değerler sunmaktır. Bahçeşehir sınırında hayata geçmekte olan ‘NİSSA O2 Residence' projemiz de dahil olmak üzere, gayrimenkul sektörüne 150 milyon dolar yatırım yapmayı hedefleyen NİSSA A.Ş. imzasını attığı ve atacağı tüm projelerinde, projeye ilişkin tüm taahhüt ve söylemlerinin yüzde yüz karşılığını bulmasını ve eksiksiz müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Bu nedenle yaptığımız işlerde arkamıza dönüp bakmayı sürdüreceğiz. Yatırım yaptığımız bölgelerde, yurtdışından aldığımız kültür, kalite anlayışı ve konforu, o bölgenin sosyo-kültürel yapısına entegre edeceğiz. NİSSA A.Ş. projelerine inanan ve NİSSA A.Ş. projelerini tercih eden her müşterimiz, böylelikle, hak ettikleri kalite, konfor, lüks, huzur ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini birarada bulabilecektir.

EN GÜVENİLİR YATIRIM GAYRİMENKUL

NİSSA A.Ş. İlerleyen dönemlerde İstanbul'un her bölgesine yatırım yapmaya hazırdır. Zira bizler, 19 yıllık uluslararası deneyimimizi, yine ulusal ve uluslararası projelere imza atarak uzun vadede yine inşaat ve yapı sektörü üzerine sürdürmeyi hedefliyoruz. Ekonomik iniş-çıkışlarda sağlam bir yatırım aracı arayışındaki yatırımcıların imdadına koşan sektör, her zaman gayrimenkul sektörü olmuştur. Yatırımcının her zaman güvenle tercih ettiği ve genellikle gülümseten bir yatırım aracı olan gayrimenkulün uzun vadede gerçekten güzel kar getiren bir yatırım aracı olmaya devam edeceğini düşünüyoruz. Türk Gayrimenkul Piyasası aynı zamanda uygun emlak fiyatları, güçlü finansal yapısı ve mali disiplini ile Avrupa'nın en güvenilir gayrimenkul piyasaları arasında yer alıyor. Gelişme sürecinde olduğu için de yabancı yatırımcıların Türkiye'de en çok tercih ettiği sektörler arasında bulunuyor. Bu şekilde süreceğine de inancımız sonsuz.

Georg KUTELAS

Nissa İnşaat Taahhüt ve Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Georg Kutelas da Nissa O2 Residence projesi ile ilgili şunları söyledi.

YAŞAM KALİTESİ YÜKSEK OLACAK

Dünyaya baktığınızda en çabuk büyüyen ve gelişen sektörler, yiyecek ve gayrimenkul/inşaat sektörleri. Çünkü insanların en önemli ve vazgeçilmez temel ihtiyaçları yemek yemek ve barınmaktır. Özellikle dünya nüfusunun hızla artması ve kentsel dönüşüm hareketiyle birlikte barınma ihtiyacı da, yaşam kalitesine bağlı olarak çeşitlilikler göstermeye başlamıştır. Zaman içinde trendler değişmiş, yaşam kültürü de farklılaşmıştır. Binaların geniş, refah yaşam alanları sunmasının yanında, doğal afetlere dayanıklı olması ve hepsinden önemlisi, sağlıklı yaşamı destekler nitelikte olması büyük önem kazanmıştır.

TÜRKİYE'DE İNŞAAT SEKTÖRÜ GELİŞMİŞ AMA…

Türkiye'de inşaat sektörü ticari açıdan değerlendirildiğinde dünyanın en gelişmiş sektörlerinden birisidir. Ancak düşük fiyat uğruna, inşaat kalitesinden fedakârlık edilmekte, insanlara bir-iki duvardan fazlası sunulamamaktadır. Oysa yaşam alanı bir insan için en önemli şeylerden birisidir ve bir insanın ömrünü geçireceği alanda çok daha farklı özellikler olmalıdır. Örneğin, rekreasyon alanı, ya da yeşil alan… Günlük yaşamda hayatın olumsuz etkilerine maruz kalan insanlar, yeşil alan sayesinde yenilenirler… Ebeveynler yeşilin ve doğanın keyfini çıkartırken, çocukların güvenli bir şekilde kırlarda oynadığını izlerler… Mesela sosyal aktiviteler… Bir sitede, ya da binada tüm komşuların bir araya gelip bir şeyler içebileceği sosyal tesisler, spor salonları, restoranlar, kafeler, havuz vs… Bu saydıklarımızın biri, birkaçı veya hemen hepsi günümüzde yapılan inşaatlarda düşünülüyor. Ancak bir şey var ki, o tamamen O2 Residence'a özgü…

KİMSEYİ KOPYA ETMEYECEĞİZ

Biz Nissa İnşaat olarak yola çıkarken, başkalarını kopya etmek yerine kendi konseptimizi yaratacağımıza karar vermiştik. Sektörde yolumuzu çizerken hedeflerimizi belirledik. Bu hedeflerin en önemlilerinden birisi de farklı olmaktı. Bu nedenle hayat vereceğimiz projelerde, Türkiye'nin neresinde olursa olsun, önceliğimiz yaşam kalitesinin yüksek olmasıdır. Avrupa'nın kendi alanında çok önemli eserlere imza atmış, ünlü mimarlarıyla çalışıyoruz… Ve onlarla birlikte Yüksek Mimari tasarımını Türkiye'de tatbik etmeye devam edeceğiz…

Gelelim O2 Residence'ın farklılığına… Yer döşemelerinden, mutfak tezgâhlarına, banyo armatürlerinden duvarlarda kullanılan boyaya kadar tüm detaylarda kalitenin yanında, sağlıklı olması da önceliklerimiz arasında. Yani bizim binamızda insan sağlığını tehdit edebilecek hiçbir malzemenin kullanılması söz konusu bile değil… Ve çok daha önemlisi, Nissa olarak devrimsel nitelikte bir hareket yaparak, Avrupa'da bile çok yeni olan “Double Skin” (Çift Cephe) teknolojisini O2 Residence'ta kullanıyoruz. Bu teknolojiyle hangi katta olursa olsun, camınızı rahatlıkla açabilecek, evinizi temiz havayla doldurabileceksiniz. Yine güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunacak, bolca D vitaminine maruz kalacaksınız. Çocuklarınızın gelişimi çok hızlı olacak ve ilerleyen yaşlarınızda kemik erimesi gibi sorunları yaşamayacaksınız. Kısacası O2 Residence'ta yaşam kalitesi yüksek olacak.

KALİTEYE YATIRIM YAPMAK

O2 Residence, yatırım olarak da değerlendirilebilecek önemli bir proje… Öncelikle bulunduğu bölge, ulaşım, altyapı, kentleşme ve sosyal yapı açısından belli bir kaliteye sahip… Bunun dışında binamız, gerek projesi, gerekse fiziksel kalitesi açısından, kendine yaşam alanı arayan bir ailenin tüm beklentilerini karşılayacak özelliklerde… Evet, kaliteliyiz ama “pahalı” değiliz. Hemen her gelir düzeyinde, ev sahibi olmak isteyen aileler için çözümlerimiz bulunuyor. Yatırımcılara önerim kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünmeleri ve kaliteye yatırım yapmaları… Avrupalılar böyle düşünür, onlar için önemli olan kalitedir. Çünkü uzun vadede kalitenin getirisi hem sağlam, hem de çok yüksektir.

Son olarak… O2 Residence, size bir evden fazlasını sunuyor… Daha iyi bir yaşam kalitesi ve rahat bir nefes almak için sizleri de bekliyoruz…

NISSA O2 RESIDENCE

31 Ocak 2011'de temeli atılan Nissa O2 Residence 31 Mart 2013'te tamamlanacak.

Çift katmanlı cam cephe sistemiyle dikkat çeken proje 32 katlı ve 134 metre yüksekliğiyle İstanbul'un en yüksek binalarından biri olacak. 4 blokta 105 ile 634 metrekare arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ile penthouse dairelerden oluşan projede 60 farklı tipte 204 konut bulunuyor. Projede 9 bin metrekare peyzaj, 2 bin 500 metrekarelik spor salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuklar için özel eğitim alanları ve restoranlar gibi ihtiyaçların karşılanabileceği farklı donatılar da yer alacak.

Projedeki konutlar; 102-126 metrekarelik 1+1'ler, 126-214 metrekarelik 2+1'ler, 217-347 metrekarelik 3+1'ler, 321-347 metrekarelik 4+1'ler, 453-454 metrekarelik dubleks penthouselar ve 632-634 metrekarelik tripleks penthouselar olarak planlandı.

Tuncay Çavdar, Atölye T ekibi ile Avustralyalı Mimar Walter Micheller'in imzasını taşıyan proje, 37 bin metrekarelik satılabilir alana sahip.

Projenin sosyal imkanları arasında; 2 bin 500 metrekarelik spor kulübü, 700 metrekarelik çocuk merkezi,ve açık teras alanı ile 1400 metrekarelik özel bir restoranın yer aldığı O-Zone yaşam alanı, tenis ve basketbol sahaları, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları, yürüyüş yolları bulunuyor.

Nissa O2 Residen İletişim Bilgileri

Web adresi: www.nissao2residence.com

Telefon 0 212 608 18 82  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bahçeşehir Nissa O2 Residence'ı sizin için havadan görüntüledik
  • 21.12.2013 14:13

Bahçeşehir Nissa O2 Residence'ı sizin için havadan görüntüledik

Nissa O2 Residence inşaatının ne durumda olduğunu merak ediyorsanız hemen tıklay ...

Nissa O2 Residence projesinin şantiye görüntüleri!
  • 11.02.2013 10:51

Nissa O2 Residence projesinin şantiye görüntüleri!

Nissa O2 projesinin son durumunu emlaktasondakika.com ekibi olarak helikopterden ...

Nissa O2 projesinin en yeni helikopter görüntüsü!
  • 26.07.2012 15:37

Nissa O2 projesinin en yeni helikopter görüntüsü!

Nissa O2 projesinin en son halini emlaktasondakika.com ekibi olarak havadan görü ...

Nissa İnşaat, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı dönüştürecek
  • 04.03.2014 11:11

Nissa İnşaat, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı dönüştürecek

Avusturya- Türk ortak işbirliği ile kurulan Nissa İnşaat, ilk projesi Nissa O2 R ...

Nissa O2 Residence’ta 21 milyon TL’lik satış
  • 11.02.2014 11:01

Nissa O2 Residence’ta 21 milyon TL’lik satış

Nissa İnşaat, gayrimenkul sektörünün durgun olduğu bu dönemde, Birleşik Arap Emi ...

Nissa İnşaat, 2014’de Beşiktaş’ta proje yapacak
  • 16.12.2013 11:29

Nissa İnşaat, 2014’de Beşiktaş’ta proje yapacak

Bahçeşehir’de hataya geçirdiği Nissa O2 Residence projesini Haziran 2014’te tama ...