maritbet girişmaritbet
Yücesoy Mahalle, 2018 Mart'ta teslim edilecek

Yücesoy Mahalle, 2018 Mart'ta teslim edilecek

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, 2017'de devam ettikleri yatırımlarını anlattı.

Ekonomik durgunluğun konuşulduğu piyasalar, şimdi de referanduma kilitlendi. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bile frene basmayan gayrimenkul sektörü bu süreçte de yoluna devam edenlerden. Yatırım yapanın yarın kazançlı çıkacağı bir dönem. Bu dönemde yatırım yapanlardan biri de İzmir'de 1989'dan bu yana önemli projelere imza atan Yücesoy Mühendislik. Son dönemde Seyrek'te oluşturduğu mini kentle de adından sıkça söz ettiren şirket. 2016'nın sonunda olduğu gibi yeni yılda da yatırımda gaza basanlardan Yücesoy Mühendislik bu yıl yaklaşık 400 milyon liralık yatırım hayata geçirmeyi planlıyor.

DEĞERLİ BİR KEŞİF OLDU 

Bu kadar badirece rağmen İzmir'de gayrimenkul sektörü ve değerler hız kaybetmeden yükselmeye devam ediyor diyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy'la kentin geleceğinden projelere karlar birçok konuyu konuştuk. En son Seyrek'te hayata geçirdikleri projede konutların 2 senede yüzde 85 değer kazandığını söyleyen Yücesoy, Seyrek toplamda bin 600 konuttan oluşan bir yapı. 800'ünü tamamladık, yaşam başladı Kalan kısım ise etap etap devam ediyor. 2017'nin sonunda bunu da aşama aşama tamamlamayı planlıyoruz. Biz yeterince değerlenmemiş bir bölgeyi keşfettik. Uygun arsa aldık. Kafeden alışveriş merkezine, yeşil dokuya kadar her şeyi yaptık. Site alanları oluşturduk. Bunları da uygun fiyata satışa sunduk. Böyle olunca da kısa surede etapların önemli kısmını sattık dedi. 

400 MİLYONLUK YATIRIM 

Yücesoy'un yine o bölgede çeşitli projeleri var Yücesoy, "Bunlardan biri Seyrek Köy'de başladığımız Yücesoy Mahalle. 70 konut yer alacak. Mart 2018'de teslim edeceğiz. Geçen ay Stüdyo City de 6'ncı etap satışa çıktı. Şubatta hemen oturma imkanı sunuyoruz. 83 konutluk proje Aralıkta lansmanını yaptığımız Yücesoy KuzeyŞehir var. Menemen'e giden yolun batısındaki projede 386 daire ile 10 villa yer alıyor. 2 avda satışta yüzde 25 e ulaştık. Mayıs gibi lansman yapacağımız Villa Kent te ise 136 villalık özel hır projemiz olacak. Bornova'da da eylülde satışa çıkacak 180 dairelik projemiz bulunuyor. Toplamda 400 milyon liralık yatırım öngörüyoruz' bilgisini paylaştı.

İzmir'in kuzey akana doğru büyüdüğünü aktaran Cem Yücesoy, "İzmir'in kuzeyini önemsiyoruz. İzmir'de son yıllarda gerçekleşmiş ve gerçekleşecek bütün büyük sanayi ve ticaret projeleri bu sahada yer alıyor. Foça, Dikili, Çandarlı ve Ayvalık gibi merkezlerdeki gelişme ise bölgenin turizm değerine büyük katkı sağlıyor. Bu gelişimin merkezinde bulunan Menemen, gelişen Kuzey Ege'nin başkenti olmaya aday konunu geldi. Bölgede olağanüstü br değişim söz konusu ve değimiyle uzun yıllar sürecek bir değer artışının başlangıcındayız. Biz de burada yerimizi aldık. Yüzde 60'lara varan değer artısı söz konusu" diye konuştu.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İzmir Kuzeyşehir reklam filmi yayında!
  • 21.11.2016 15:28

İzmir Kuzeyşehir reklam filmi yayında!

İzmir Kuzeyşehir, Menemen'de konumlandırılıyor. 400 konutluk bir proje olan Kuze ...

İzmir Kuzeyşehir projesinin fiyat listesi!
  • 19.07.2017 15:21

İzmir Kuzeyşehir projesinin fiyat listesi!

Yücesoy Mühendislik tarafından inşa edilen Kuzeyşehir projesi Menemen’de yükseli ...

Yücesoy Mühendislik, İzmir'in 'Kuzey'ine değer katıyor
  • 14.03.2017 10:33

Yücesoy Mühendislik, İzmir'in 'Kuzey'ine değer katıyor

İzmir'in kuzeyinde 'Kuzeyşehir' isimli yeni bir kent kuran Yücesoy Mühendislik y ...

Yücesoy Mahalle, 2018 Mart'ta teslim edilecek
  • 20.02.2017 08:19

Yücesoy Mahalle, 2018 Mart'ta teslim edilecek

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, 2017'de devam ettikleri ...

İzmir'in kuzeye doğru büyüyen geleceği kazandıracak!
  • 30.01.2017 14:51

İzmir'in kuzeye doğru büyüyen geleceği kazandıracak!

"Böyle bir projeyi, bu fiyatlara bulamazsın" şeklinde tanıtılan İzmir Kuzey Şehi ...

Kuzey Şehir İzmir projesinde 0,69 faiz uygulanıyor!
  • 08.12.2016 11:16

Kuzey Şehir İzmir projesinde 0,69 faiz uygulanıyor!

Örnek dairesi ve fiyatlarını görenler Kuzeyşehir'den konut sahibi olmadan dönmüy ...