maritbet girişmaritbet
Yooİstanbul'a yatırım yapanlar kazanıyor

Yooİstanbul'a yatırım yapanlar kazanıyor

Say Yapı Teknoloji'nin İstanbul’un tam merkezinde hayata geçirdiği Philippe Starck imzalı 'yooistanbul’ projesinin inşaatı ve satışları devam ediyor.

Tasarım anlayışı, konsepti ve lüks detaylarıyla farklılaşan ‘yooistanbul' aynı zamanda yatırımcısının da yüzünü güldürüyor. 

Bir Digicom Grup şirketi olan ve 2005 yılında kurulan Say Yapı Teknoloji, boğaz ve doğa manzaralı yooistanbul projesiyle lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor. İstanbul'un tam kalbinde ‘Ulus-Ortaköy-Zincirlikuyu' üçgeninin tam merkezinde inşa edilen, gayrimenkul sektörünün fark yaratan projelerinden yooistanbul'da rezidans alanlarının inşaatı devam ederken, rezidansını inşaat sürerken alanlara muhteşem bir kazanç tablosu sunuluyor.

yooistanbul havuzundan bloklar

Fiyatlar her 4 ayda 1 artacak

Say Yapı'nın kendi arazisi üzerinde, kendi inşaatını gerçekleştirdiği projede, rezidans alacak olan herkese özel bir kazanç tablosu oluşturuluyor. 2016 yılından itibaren fiyatların her 4 ayda 1 artacağı proje inşaatı bittiğinde, yatırımcısına dolar bazında yüzde 34 kar artışını garantiliyor. 

Bu kazanç tablosuyla; İstanbul'un merkezinde inşaat sürerken alacağınız lüks rezidansınız anahtar tesliminde size %34 kar ettirmiş oluyor. 

Say Yapı Genel Müdür'ü Yakup Yiğit konuşmasında "Hem arazi hem de inşaatın sahibi olarak, fiyat artışını engelleyecek bir konumumuz bulunmuyor. Bunu da rezidansımızı şimdiden alanlar için avantaj olarak sunmak istedik. Böyle değerli bir lokasyonda ve 200.000 metrekarelik yeşil vadi içinde tek imara açık alan olan yooistanbul projemizde rezidans alanların, edindikleri kazanımı anahtar tesliminde dahi hissedebilmesi bizim için çok önemli." dedi. 

piyanolu örnek daire dekorasyonu

Boğaz manzaralı proje

Hem kazançlı hem de lüks bir yaşamı isteyenlerin tercihi olan yooistanbul'da, 22 bin metrekarelik alan üzerinde 11 blok yer alıyor. Eşsiz İstanbul Boğazı manzaralı projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor. ‘yooistanbul' projesi dünyaca ünlü tasarımcı Phillipe Starck'ın estetik ve işlevsellik anlayışını yansıtan rezidansları, çarpıcı detaylar ile ayrışan özel lobisi, club house'u, spası, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk klübü, fitness merkezi, özel yoga odaları, yürüyüş alanları ve geniş bahçeleriyle ayrıcalıklı yaşam arayanların adresi olacak.

yooistanbul sağladığı avantajlarla, İstanbul'da kazançlı lüks konut arayan yabancı yatırımcıların da gözde projeleri arasında yer alıyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tülay Gümüşdere Yooistanbul'u anlatıyor
  • 07.04.2012 20:04

Tülay Gümüşdere Yooistanbul'u anlatıyor

Ortaköy’de hayat bulan Yooİstanbul Tasarım Direktörü Tülay Gümüşdere soruları ce ...

YOOİSTANBUL göz alıcı şıklığıyla hayran bırakıyor!
  • 08.10.2011 08:50

YOOİSTANBUL göz alıcı şıklığıyla hayran bırakıyor!

Türkiye’deki ilk rezidans projesi yooistanbul konut koleksiyoncularının da gözde ...

Selçuk Yöntem ve Elçin Sangu yooistanbul’dan ev aldı
  • 15.05.2018 12:20

Selçuk Yöntem ve Elçin Sangu yooistanbul’dan ev aldı

Kazançlarını gayrimenkule çeviren isimlerin arasına Selçuk Yöntem ve Elçin Sangu ...

Ünlü Avukat Altın Mimir, Yooistanbul’dan ev satın aldı
  • 15.03.2018 15:20

Ünlü Avukat Altın Mimir, Yooistanbul’dan ev satın aldı

Altın Mimir 45. Yaş Günü'nü; çok sevdiği iş ve sanat dünyasından dostlarıyla bir ...

Yooİstanbul'da teslim için geri sayım başladı
  • 28.04.2017 10:40

Yooİstanbul'da teslim için geri sayım başladı

Teslim tarihi yaklaşan Yooİstanbul, Ortaköy'de Say Yapı imzasıyla hayata geçiril ...

yooistanbul'da yaşamaya az kaldı
  • 10.10.2016 14:25

yooistanbul'da yaşamaya az kaldı

İstanbul'un tam kalbinde Ortaköy-Ulus-Zincirlikuyu aksında hayata geçirilen yooi ...