maritbet girişmaritbet
Yooistanbul satışa çıkıyor! Yeni proje!

Yooistanbul satışa çıkıyor! Yeni proje!

Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck’ın kurucu ortağı ve kreatif direktörü olduğu yoo ve Say Yapı’nın işbirliğinde hayat bulan yooistanbul Projesi 250 milyon dolarlık yatırım ile Türkiye’ye geliyor

 

Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck'ın kurucu ortağı ve kreatif direktörü olduğu yoo ve Say Yapı'nın işbirliğinde hayat bulan yooistanbul Projesi 250 milyon dolarlık yatırım ile Türkiye'ye geliyor.

“yoo inspired by Starck” imzalı iç mekanların ihtişamını Türkiye'ye getirecek “sır proje” bugün görücüye çıkacak.

Say Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit'in ev sahipliğinde, Dünyanın en ünlü tasarımcısı Philippe Starck, yoo Yönetim Kurulu Başkanı John Hitchcox ve yooistanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Deniz Hertz'in katılımlarıyla gerçekleşecek basın toplantısında Yooistanbul projesinin ayrıntıları aktarılacak.

Yooİstanbul projesi İstanbul Ulus'ta, Karayolları arazisinin arkasında Say Yapı'nın sahip olduğu 22 bin metrekarelik arazide 250 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek. Starck'ın imzasını taşıyacak yooİstanbul'un yatay lüks rezidans projesi olarak tasarlandı. Ortalama metrekare fiyatları 10-12 bin dolar arasında değişecek. Starck, istenildiği taktirde daire satın alanlara özel daireler tasarlayacak.

 

Yooistanbul iletişim bilgileri

Web: www.sayyapiteknoloji.com

E-posta: [email protected]

Tel: 0 212 470 06 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz