maritbet girişmaritbet
Yooistanbul için geri sayım başladı

Yooistanbul için geri sayım başladı

Say Yapı tarafından “Ulus-Ortaköy-Zincirlikuyu“ üçgeninin tam merkezinde hayata geçirilen “yooistanbul” projesi 2016 sonunda tamamlanıyor.

Digicom Grup şirketlerinden olan Say Yapı'nın projesi “yooistanbul”da sona yaklaşılıyor. Boğaz ve doğa manzarası ile nefes aldıran proje Ortaköy vadisinde konumlanıyor. Emlak sektörünün en iddialı projeleri arasında yer alan yooistanbul, dünyaca ünlü tasarımcı Phillippe Starck imzasını taşıyor. Kaba inşaatı tamamlanan ve ince işlerine geçilen proje doğayla bütünleşik yatay bir proje olarak tasarlanıyor. 

YÜZDE 80'İ YEŞİL ALAN 

Tasarımlarıyla lüks kavramını bambaşka bir perspektif ve vizyonla yorumlayan Starck geliştirdiği “ekolojik demokrasi” kavramını bu projeye doğrudan yansıtıyor. Doğaya saygı ve doğayla iç içe yaşamı ilke edinen “ekolojik demokrasi”  kavramı ile tasarlanan yooistanbul, İstanbul metropolünde; hayatın en hareketli, en işlek, en hızlı aktığı lokasyonda, yüzde 80'i yeşil alan olan bir proje olarak hem doğaya hem insana saygısını vurguluyor. 22 bin metrekarelik arazide yer alan yooistanbul, sakinlerine İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarası eşliğinde, ağaçlar arasında uzanan yürüyüş parkurları ile doğayla iç içe ayrıcalıklı bir yaşam alanı vaad ediyor.


 
11 bloktan ve 132 rezidanstan oluşan projede bloklar sadece 5 kat olarak yükseliyor. Tabandan tavana uzanan çift camlar ile kesintisiz panoramik Boğaz manzarası evlerin içine kadar girerken ısı ve ses yalıtımı da son derece kusursuz şekilde sağlanıyor. Kendine özgü mimarisi ile koşulsuz özgürlük alanı yaratılması hedeflenen rezidansların ıslak mekanları tamamen doğal mermerden, yer döşemeleri masif parkeden hazırlanıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, SPA, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu, yoga odası ve Clubhouse gibi zengin sosyal imkanlar sunuluyor. Lüks concierge ve vale hizmeti, resort stili havuz kenarı servisi, 24 saat güvenlik, her daireye özel otopark hizmetleri de bulunan akıllı binalar high tech otomosyon çözümleri sayesinde Touch-Pad'lerle kontrol ediliyor.
 
2016 yılı sonunda tamamlanması planlanan proje İstanbul Boğaz'ına ve önde gelen alışveriş ve yaşam merkezlerine sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tülay Gümüşdere Yooistanbul'u anlatıyor
  • 07.04.2012 20:04

Tülay Gümüşdere Yooistanbul'u anlatıyor

Ortaköy’de hayat bulan Yooİstanbul Tasarım Direktörü Tülay Gümüşdere soruları ce ...

YOOİSTANBUL göz alıcı şıklığıyla hayran bırakıyor!
  • 08.10.2011 08:50

YOOİSTANBUL göz alıcı şıklığıyla hayran bırakıyor!

Türkiye’deki ilk rezidans projesi yooistanbul konut koleksiyoncularının da gözde ...

Selçuk Yöntem ve Elçin Sangu yooistanbul’dan ev aldı
  • 15.05.2018 12:20

Selçuk Yöntem ve Elçin Sangu yooistanbul’dan ev aldı

Kazançlarını gayrimenkule çeviren isimlerin arasına Selçuk Yöntem ve Elçin Sangu ...

Ünlü Avukat Altın Mimir, Yooistanbul’dan ev satın aldı
  • 15.03.2018 15:20

Ünlü Avukat Altın Mimir, Yooistanbul’dan ev satın aldı

Altın Mimir 45. Yaş Günü'nü; çok sevdiği iş ve sanat dünyasından dostlarıyla bir ...

Yooİstanbul'da teslim için geri sayım başladı
  • 28.04.2017 10:40

Yooİstanbul'da teslim için geri sayım başladı

Teslim tarihi yaklaşan Yooİstanbul, Ortaköy'de Say Yapı imzasıyla hayata geçiril ...

yooistanbul'da yaşamaya az kaldı
  • 10.10.2016 14:25

yooistanbul'da yaşamaya az kaldı

İstanbul'un tam kalbinde Ortaköy-Ulus-Zincirlikuyu aksında hayata geçirilen yooi ...