maritbet girişmaritbet
Yeni proje ilk kez emlaktasondakika’da!

Yeni proje ilk kez emlaktasondakika’da!

Makrom Yapı, Esenyurt’ta inşa edeceği yeni projesine ve lansman öncesindeki proje detaylarına ilk kez emlaktasondakika ekibi ulaştı.

Makrom Yapı, Esenyurt'ta inşa edeceği yeni projesine ve lansman öncesindeki proje detaylarına ilk kez emlaktasondakika ekibi ulaştı.

Makrom Yapı, Esenyurt'ta inşa edeceği yeni projesine ve lansman öncesindeki proje detaylarına ilk kez emlaktasondakika ekibi ulaştı. Firmanın Mart ayında lansmanı yapacağı yeni projesi'nin adı ilk kez emlaktasondakika.com'da.

Makrom Yapı'nın Esenyurt'ta tüm tüm alışkanlıkları değiştirecek, ev konseptine yepyeni bir yaklaşım getirecek olan yeni projesinin adı“Makrotek”. 4 bloktan oluşan projede konutların yanı sıra ticari alanlara da yer veriliyor. Makrotek projesinde teknolojinin son imkanları kullanılıyor. Sır gibi saklanan proje ve detayları ile ilgili aldığımız bilgiler Makrom Yapı'nın Yapı sektöründe alışık olmadığımız ilkleri bu projeyle uygulamaya koyacağı yönünde.

Ayrıca firma bu proje ile birlikte oldukça ünlü bir isimle reklam yüzü olarak anlaştığı da konuşulanlar arasında…

Esenyurt'u farklılaştırma ve konut anlamında geliştirme yönelimli çalışmalarıyla dikkat çeken firma çok yakın zamanda Anadolu'ya da açılıyor. Projeyi ilk kez emlaktasondakika.com ekibine anlattıklarını belirten firma yetkilileri proje hakkında detaylı bilgiye girmedi ve 27 Şubat'ı beklediklerini belirtti. 

Aynı dönemde yeni logo ve kurumsal çalışmalara da hız veren firma, Türkiye'nin önde gelen firmaları ile yaptığı stratejik işbirlikleri ile önümüzdeki dönemde ciddi çalışmalara imza atacak.

Makrom Yapı yeni kurumsal yüz ve projelere 27 Şubat'ta start verecek.

Emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz